Ecolab Life Sciences Cleanrooms

Renrom

Ecolab tilbyr dere stedsspesifikke programmer for rengjøring og desinfisering for å hjelpe dere med å håndtere risiko, og forbedre effektiviteten til behandling av eksterne overflater på produksjonsutstyr og renrom.

Ende-til-ende renromsproduktene og -løsningene gjør at produsenter kan ha sikre prosesser, redusere risiko, innfri forskriftskrav, støtte initiativer til overholdelse, og oppnå driftseffektivitet og kostnadsbesparelser.


Ecolab Life Sciences støtter farmasøytiske produsenter ved å levere en omfattende, programbasert tilnærming til kontaminasjonskontroll på renrom.

Ecolab Bioquell: efficient and versatile decontamination
Bli kjent med Bioquell-teknologien vår
Biouquells tjenester og løsninger for dekontaminering bidrar med å forbedre produktsikkerhet, innfri forskrifter og krav om overholdelse samt oppnå maksimal driftseffektivitet.
Finn ut mer om biodekontaminering av renrom
Scientist swabbing petri dish - Ecolab's Validex Program
Fremmer en ny global standard: Ecolabs Validex™-program

Validex™ gjør det mulig for sluttbrukere å bruke disse dataene som en utvidelse av sine egne valideringsdata, dermed minimere kostnadene og ressursene som kreves for egne effektstudier. Denne harmoniserte ene metoden kan gi selskaper en overførbar plattform for å oppnå repliserbare resultater mellom laboratorier og mellom land.

Finn ut mer om Ecolabs Validex™-program
Renroms-produksjonsevner

Ta en titt på produksjonslokalet til Ecolabs Life Sciences, som er i Greensboro, NC.

Ecolab tilbyr rengjørings- og desinfiseringsprodukter – produsert i renrom, for renrom – til legemiddelkunder verden over.


Global teknisk ekspertise

Et samarbeid med Ecolab gir tilgang til erfarne tekniske eksperter som vil levere godkjent overholdelse og fortreffelig drift. Vi samarbeider tett med dyktige tekniske team for å takle unike utfordringer, yte de beste tjenestene og løsningene for produktsikkerhet og -kvalitet, samt produktivitet og overholde forskrifter.

Technician Icon
Støtte til validering av rengjøring og desinfisering
Magnifying glass icon
Stedsbefaringer fra IRCA-akkrediterte emneeksperter
Magnifying glass with gear icon
Innsikt i forskrifter og vitenskap
Ecolabs biovitenskapelige eksperter

Relaterte renromsløsninger

Finn ut mer om hvordan Ecolabs renromsløsninger kan hjelpe anlegget ditt produsere rene, kompatible produkter som overgår pasientstandarder, beviselig forbedrer driftseffektiviteten og hjelper dere med å nå bærekraftsmål.

No related solution pages were found.

Innsikt innenfor biovitenskap

Finn ut mer om Ecolabs rolle innenfor markedet for renrom.

No Articles were found