Ecolab Life Sciences Cleanrooms

Renrom

Ecolab Life Sciences støtter farmasøytiske produsenter ved å levere en omfattende, programbasert tilnærming til kontaminasjonskontroll på renrom.

Våre ende-til-ende-produkter og -løsninger for renrom gir legemiddelprodusenter tryggere prosesser, redusert risiko, oppfylte forskriftskrav, støtter samsvarsinitiativer og realiserer driftseffektivitet og kostnadsbesparelser.


ALCOHOLS FOR CLEANROOMS
Alkoholer for renrom

Serien av Klercide™ sterile og filtrerte alkoholer for renrom er produsert i toppmoderne anlegg etter cGMP-prinsipper, og er ideelle for bruk i rotasjon med andre produkter i Klercide™-serien.

Mer
Disinfectant Being Used in Cleanroom Environment
Desinfiseringsmidler, sporedrepende midler og biocider for renrom

Klercide™-serien med desinfiseringsmidler, sporedrepende midler og biocider for harde overflater i renrom, tilbyr et variert utvalg av produktformater og varianter for å kontrollere mikrobiell forurensning og bakteriesporer.

Mer

_

Manual Cleaning Product in Cleanroom
Rengjøringsløsninger og eliminering av etterlevninger for renrom

Konsentrerte løsninger som er klare for bruk, og som er kompatible med Ecolabs påføringsutstyr, gjør det mulig med effektiv rengjøring av harde områder og eliminering av etterlevninger i høykvalitetsproduksjonsområder.

Mer
Cleaning Equipment for Cleanrooms
Rengjøringsutstyr for renrom

Våre komplette rengjøringsløsninger for renrom inkluderer en rekke mopp-systemer og rengjøringsutstyr som hjelper deg med tradisjonelle, manuelle rengjøringsprosesser på renrom.

Mer

_

POUCH AND MOP WIPES FOR CLEANROOMSMop with Cleanroom Mop Wipe and Three Bucket System
Pose- og moppevåtkluter for renrom

Vi tilbyr er bredt utvalg sterile våt- og tørrservietter for bruk på harde overflater i kontrollerte miljøer. Alle renromsservietter er gammastrålte og lavpartikulært, uvevd eller 100 % polyestermateriale.

Mer
Bioquell Hydrogen Peroxide Vaper Biodecontamination Technology
Biociddekontaminering for renrom

Ecolab's Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor-teknologi gir rask, effektiv, levningsfri biodekontaminering.

Mer
Sterishield™ Delivery System Spray
Sterishield™ Delivery System (SDS)

Det lukkede og validerte trigger spray-systemet er tilgjengelig på de fleste av Ecolabs rene romprodukter, og er et effektivt rengjørings- og desinfiseringsprogram som sikrer innholdets sterilitet under bruk.

Mer
Technical expertise from tech experts
Teknisk ekspertise fra bransjeeksperter

Ecolabs biovitenskapelige eksperter er lidenskapelig opptatt av pasienttrygghet, kundetilfredshet og overholdelse av regelverket. Vi gir produsenter støtte og tillit gjennom oppnåelige program for rengjøring og desinfisering.

Mer