1. Hjem
  2. Om
  3. Bransjer vi dekker
  4. Food & Beverage Processing
  5. Matbehandling
Matbehandling

Matbehandling

Vi forbedrer matkvalitet og sikkerhet

Beskytt merkevarene dine og fremhev matsikkerhet og matvarekvalitet med Ecolabs innovasjoner for matvareprodusenter. Benytt dere av spesialiserte løsninger for matbehandling som reduserer risikoer innenfor matbehandling, optimaliserer driftseffektiviteten og minimaliserer miljøinnvirkningen. Finn ut hvordan matsikkerhetsmål kan oppnås med innovative rengjøringsprogrammer, forebygging av kontaminasjon, overvåking og støtte til hendelsesrespons.

Drifts-
effektivitet

MATSIKKERHET

Samarbeider for å produsere
Trygg mat

Vårt felles mål er å produsere kvalitet og trygg mat, gjort så effektivt, ansvarlig og lønnsomt som mulig. Finn ut mer om hvordan Ecolab kan hjelpe dere med å optimalisere næringsvirksomheten deres med de bransjeledende løsningene våre for matbehandling.

VeggieWash550x310
Antimikrobielt prosessvann – matkontakt

Tsunami™ 100 er et EPA-registrert antimikrobielt tilsetningsstoff for vann som reduserer patogener i prosessvann. Finn ut mer om hvordan Tsunami fungerer i rennesystemene i prosessanlegg for frukt og grønnsaker.

ANTIMIKROBIELL BEHANDLING FOR BEHANDLING AV FRUKT OG GRØNT
Beskytt merkevaren din og fremme matsikkerhet og kvaliteten på matprodukter med Ecolabs innovasjoner for behandling av landbruksvarer, inkludert antimikrobielle, samt løsninger for rengjøring og desinfisering. Samarbeid med Ecolab for å benytte deg av spesialiserte løsninger for behandling av frukt og grønt som reduserer risikoen innen matbehandling, optimaliserer driftseffektiviteten og minimaliserer miljøinnvirkningen.

 

DrySanDuo_ImageforWebsite
DRYSAN™ DUO CLEANER & SANITIZER
DrySan™ Duo er et amerikansk EPA-registrert, tørt desinfiserings- og rengjøringsmiddel som er klart til bruk. Dette 2-i-1-produktet er designet spesielt for å møte utfordringene som mat- og drikkevarebransjen lenge har slitt med når det gjelder rengjøring i tørrprosessmiljøer. DrySan Duo er effektivt mot forskjellige mikroorganismer og kan forenkle rengjøringsprosessen. Ingen skylling er nødvendig og fungerer for matkontakt- og ikke-matkontaktflater.
tjenester i verdensklasse
Opplev Ecolab-forskjellen. Som din pålitelige partner tilbyr vi en unik kombinasjon av tjenester i verdensklasse, totale løsninger med stor effekt og uovertruffen ekspertise i bransjer over hele verden, levert lokalt. Vi bidrar til at du kan føle deg trygg og sikker på at virksomheten ikke vil være utsatt for risiko.

UTVALGTE MATBEHANDLINGSLØSNINGER

Clean In Place Solutions
CIP-LØSNINGER (CLEANING IN PLACE)

Optimaliser CIP-prosessen ved å redusere vann- og energiforbruket gjennom vårt utvalg av CIP-produkter og konstruerte systemer.

opplæring fra Ecolab
Disse omfattende opplæringsløsningene i matsikkerhet er utviklet for å bidra til å beskytte dine kunder, omdømme og fortjeneste. Fra e-læring og klasseromsopplæring til spesialisert støtte på stedet, vil virksomheten din dra nytte av vår førsteklasses ekspertise.

suksesshistorier innen matbehandling

Se hvordan vi løste kundenes utfordringer i mat- og drikkevareproduksjonen.

Our search returned no results.

våre matbehandlingsløsninger

Se hvordan løsningene våre kan hjelpe dere å løse de utfordringene dere står overfor.

Our search returned no results.