1. Hjem
  2. Om
  3. Bransjer vi dekker
  4. Food & Beverage Processing
  5. Matbehandling
Matbehandling

Matbehandling

Desinfiserings- og vannresultater

Beskytt merkevarene dine og fremhev matsikkerhet og matvarekvalitet med Ecolabs innovasjoner for matvareprodusenter. Ta i bruk spesialiserte løsninger for matvarebransjen som reduserer risikoen ved matbehandling, optimaliserer driftseffektiviteten og minimaliserer miljøpåvirkningen. Se hvordan du kan oppnå matsikkerhetsmålene ved å hindre forurensninger, overvåking og responsstøtte for hendelser.

Drifts-
effektivitet

MATSIKKERHET

Samarbeider for å produsere
Trygg mat

Vårt felles mål er å produsere kvalitet og trygg mat, gjort så effektivt, ansvarlig og lønnsomt som mulig. Se mer om hva et Ecolab-partnerskap kan gjøre for deg.

ferskvareløsninger
Ecolab har antimikrobielle midler for vaskevann, som bidrar til å fremme matkvaliteten og redusere patogener. Tsunami 100 er en EPA-registrert antimikrobiell vanntilsetning som reduserer patogener i prosessvann. OMRI-sertifisert for økologisk produksjon i alle større behandlingstrinn. Det reduserer i stor grad gjær, mugg og bakterier på overflater.
Rengjøringsløsninger for tørrprosess
rengjøringsløsninger for tørr prosess
Bransjen for mat- og drikkevareproduksjon har lenge slitt med rengjøring og desinfisering i tørre miljøer eller miljøer med lav luftfuktighet i produksjonen. De vanlige løsningene er arbeidsintensive og ofte ikke særlig effektive da de går ut over matsikkerheten og kvaliteten i tillegg til produktiviteten og medarbeidernes sikkerhet. Ecolab har utviklet en revolusjonerende teknologi som hjelper deg med å løse disse utfordringene.
tjenester i verdensklasse
Opplev Ecolab-forskjellen. Som din pålitelige partner tilbyr vi en unik kombinasjon av tjenester i verdensklasse, totale løsninger med stor effekt og uovertruffen ekspertise i bransjer over hele verden, levert lokalt. Vi bidrar til at du kan føle deg trygg og sikker på at virksomheten ikke vil være utsatt for risiko.

 

suksesshistorier innen matbehandling

Se hvordan vi løste kundenes utfordringer i mat- og drikkevareproduksjonen.

Our search returned no results.

våre matbehandlingsløsninger

Se hvordan løsningene våre kan hjelpe dere å løse de utfordringene dere står overfor.

Our search returned no results.

opplæring fra Ecolab
Disse omfattende opplæringsløsningene i matsikkerhet er utviklet for å bidra til å beskytte dine kunder, omdømme og fortjeneste. Fra e-læring og klasseromsopplæring til spesialisert støtte på stedet, vil virksomheten din dra nytte av vår førsteklasses ekspertise.