Matbehandling

Matbehandling

Vi forbedrer matkvalitet og sikkerhet

Beskytt merkevarene dine og fremhev matsikkerhet og matvarekvalitet med Ecolabs innovasjoner for matvareprodusenter. Benytt dere av spesialiserte løsninger for matbehandling som reduserer risikoer innenfor matbehandling, optimaliserer driftseffektiviteten og minimaliserer miljøinnvirkningen. Finn ut hvordan matsikkerhetsmål kan oppnås med innovative rengjøringsprogrammer, forebygging av kontaminasjon, overvåking og støtte til hendelsesrespons.

Driftseffektivitet

Vi samarbeider om å produsere trygg mat og drikke

Vårt felles mål er å produsere kvalitet og trygg mat, gjort så effektivt, ansvarlig og lønnsomt som mulig. Finn ut mer om hvordan Ecolab kan hjelpe dere med å optimalisere næringsvirksomheten deres med de bransjeledende løsningene våre for matbehandling.

VeggieWash550x310

Antimikrobielt prosessvann – matkontakt

Tsunami™ 100 er et EPA-registrert antimikrobielt tilsetningsstoff for vann som reduserer patogener i prosessvann. Finn ut mer om hvordan Tsunami fungerer i rennesystemene i prosessanlegg for frukt og grønnsaker.

Lettuce in a processing plant

Antimikrobiell behandling for bearbeiding av frukt og grønt

Beskytt merkevaren din og fremme matsikkerhet og kvaliteten på matprodukter med Ecolabs innovasjoner for behandling av landbruksvarer, inkludert antimikrobielle, samt løsninger for rengjøring og desinfisering. Samarbeid med Ecolab for å benytte deg av spesialiserte løsninger for behandling av frukt og grønt som reduserer risikoen innen matbehandling, optimaliserer driftseffektiviteten og minimaliserer miljøinnvirkningen.

 

DrySanDuo_ImageforWebsite

DRYSAN™ DUO Cleaner & Sanitizer 

DrySan™ Duo er et amerikansk EPA-registrert, tørt desinfiserings- og rengjøringsmiddel som er klart til bruk. Dette 2-i-1-produktet er designet spesielt for å møte utfordringene som mat- og drikkevarebransjen lenge har slitt med når det gjelder rengjøring i tørrprosessmiljøer. DrySan Duo er effektivt mot forskjellige mikroorganismer og kan forenkle rengjøringsprosessen. Ingen skylling er nødvendig og fungerer for matkontakt- og ikke-matkontaktflater.
Mer

Tjenester i verdensklasse

Opplev Ecolab-forskjellen. Som din pålitelige partner tilbyr vi en unik kombinasjon av tjenester i verdensklasse, totale løsninger med stor effekt og uovertruffen ekspertise i bransjer over hele verden, levert lokalt. Vi bidrar til at du kan føle deg trygg og sikker på at virksomheten ikke vil være utsatt for risiko.

Utvalgte matbehandlingsløsninger

Clean In Place Solutions

CIP-løsninger

Optimaliser CIP-prosessen ved å redusere vann- og energiforbruket gjennom vårt utvalg av CIP-produkter og konstruerte systemer.

Mer

Opplæring fra Ecolab

Disse omfattende opplæringsløsningene i matsikkerhet er utviklet for å bidra til å beskytte dine kunder, omdømme og fortjeneste. Fra e-læring og klasseromsopplæring til spesialisert støtte på stedet, vil virksomheten din dra nytte av vår førsteklasses ekspertise.

Matbehandlingsløsningene våre

Se hvordan løsningene våre kan hjelpe dere med å løse de største utfordringene dere står overfor.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede sider med løsninger.

Suksesshistorier innenfor matbehandling

Finn ut hvordan vi løste krevende utfordringer for mat- og drikkevarebehandlingskundene våre.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen presenterte suksessartikler.