Gjøre friske miljøer mer bærekraftig

 

cleansafeandhealthy

Betydningen av miljøhelse og sikkerhet

Forbrukerne vil ha rene og friske miljøer. Vi hjelper kundene våre med å sikre helse, miljø og sikkerhet i alle slags bransjer, fra tilfredsheten til hotellgjester til sykehus og sikkerhet innen langtids pasientbehandling. Med fokus på miljøhygiene og rengjøring lar vi løsningene våre omfatte mer enn ren ytelse for å gjøre sunne omgivelser enda mer bærekraftige. Uansett om det er desinfiseringsløsninger innenfor produksjon og tilberedning av mat, desinfiseringsmidler for å bidra til å redusere faren for smitte i helseinstitusjoner innenfor helsevesenet eller renseløsninger for vanngjenbruk, hjelper vi kundene med å levere gode opplevelser samtidig som sikkerheten for de ansatte økes og bærekraften forbedres innenfor generelt renhold og prosesser for matbehandling.

Forbedre miljøhygiene for å beskytte pasienter, gjester og ansatte

Ecolab tilbyr en rekke miljøvennlige rengjøringsløsninger og datadrevet innsikt som hjelper kundene med å drive rent, effektivt og bærekraftig innenfor sykehus, hoteller, restauranter, skoler og andre institusjonsmiljøer.

Innovasjoner for et sunt miljø

Ecolab tar i bruk innovative teknologier for å hjelpe kundene med å nå målene sine for miljøhygiene.  I 2017 hjalp vi til med å vaske mer enn 40 milliarder hender, 150 milliarder tallerkener og 110 millioner omganger i vaskerier. Vi bidro også til å rengjøre mer enn 800 millioner hotellrom og 6 millioner sykehus- og langtidspleierom.

Suksesshistorier om helse

Les hvordan Ecolab jobber sammen med kundene for å tilby miljøvennlige rengjørings- og hygieneprogrammer som bidrar til å sikre sunne miljøer som beskytter både gjester, pasienter og medarbeidere.

No featured success stories were found.

Nyskapninger innenfor helse

Les mer om de innovative programmene og produktene fra Ecolab som hjelper kundene med å håndtere miljøhygiene og rengjøring.

Finner ingen presenterte programsider.

Helseressurser

Se gjennom ressursene og litteraturen vår om miljøhygiene og -rengjøring.

Avian Influenza
Kontroll over miljømessige patogener som gjør folk syke

Les om bakterier og virus som kan gjøre folk syke. Disse detaljerte faktabladene gir bakgrunnsinformasjon om hver mikrobiell risiko, symptomene den forårsaker og hvordan den overføres og kontrolleres.

Eksperter på sunt miljø
Helseeksperter

Vår FoU-gruppe fører sammen ekspertisen til mikrobiologer, kjemikere, entomologer og mer.

Nexa Hand Sanitizing Station Prevents HAIs
Å forebygge smitte på helseinstitusjoner

Studier har vist at omgivelsene spiller en direkte rolle i overføringen av infeksjoner i helsevesenet. Vår omfattende tilnærming til rengjøring av miljøet inkluderer opplæring, verktøy, objektiv overvåkning og sanntidsrapportering for å bedre atferden hos medarbeidere.

Helsevideoer

Se videoer som demonstrerer Ecolabs innovative programmer som hjelper kundene med å håndtrere miljøhygiene.

Ecolabs programmer for helsevesen

Ecolabs programmer for helsevesenet tar for seg kritiske problemer som påvirker pasientutfallene og sykehusets fortjeneste. Programmene våre kan bidra til å optimalisere pasientomsorgen, tilby omfattende effektivitet, forbedret pasient- og medarbeidertilfredshet og hjelpe med å bygge opp sykehusets omdømme i markedene det betjener.

Ecolabs overvåkning for god håndhygiene

Ecolabs overvåkningssystem for overholdelse av offentlige forskrifter er en del av vårt komplette program for håndhygiene. Systemet hjelper sykehuset med å overvåke håndhygienen nøyaktig for å oppmuntre til positive endringer. Når bruken av håndvask blir bedre, minsker risikoen for overføring av infeksjoner i helseinstituasjoner med det resultat at pasientutfallene blir bedre.

Helseløsninger

Les hvordan Ecolabs løsninger for miljøhygiene og -rengjøring skaper et rent miljø som bidrar til bedre samsvar med offentlige forskrifter, og et sunnere og sikrere miljø for kundene.

No related solution pages were found.