1. Hjem
  2. Kompetanse og innovasjon

VÅR INNOVASJON ER PRODUKT AV KJEMI, DIGITAL TEKNOLOGI OG SERVICE FOR Å LEVERE EKSPONENTIELL KUNDEVERDI

Teamet vårt av 1 200 forskere, ingeniører og tekniske spesialister skaper løsninger som er de beste i sin kategori med ansvarlig bruk av råvarer og underleverandører og utviklet med stor oppmerksomhet på menneskelige og miljømessige virkninger. Med ekspertisen vår innen kjerneteknologier, inkludert digitale løsninger, antimikrobielle midler, dispensering og overvåkning, personlig og miljømessig hygiene, polymerer, surfaktanter, fast kjemi, vannkontroll og dataanalyse, hjelper vi med å forbedre driftseffektivitet, produktkvalitet og sikkerhet for kundene våre.

Idet vi utvikler nye produkter, legger vi stor vekt på bærekraft med fokus på ansvar for ingredienser, menneskers helse og miljøvirkning gjennom produktets livssyklus. Forpliktelsen vår er å møte dagens utfordringer – og å utvikle nye løsninger som vil holde kundene våre i fremste linje.

Ecolabs ekspertise

FORSKNING, UTVIKLING OG TEKNIKK

For å oppfylle vår forpliktelse til innovasjon har vi et globalt team av eksperter og tekniske spesialister innenfor en rekke fagområder, inkludert kjemi, metallurgi, mikrobiologi, entomologi, kjemisk teknikk, emballasje, mekanisk teknikk, digital-/programvareutvikling og elektroteknikk.

Innovasjonene våre gir resultater

Our search returned no results.

INNOVASJON, EKSPERTISE, TEKNIKK OG FORSKNING

Ecolab utnytter fullt ut de innovative vitenskaps- og digitalteknologiene våre, forutseende innsikt og grundig kunnskap på tvers av kritiske virksomheter Vi hjelper virksomheter med å forutse hva som kommer, gjøre fremskritt og frigjøre dem til å vokse.

tittel

1200

Forskere, ingeniører og tekniske spesialister

94

Produksjonsanlegg

16

Globale teknologisentre

9700+

Patenter