1. Hjem
  2. Kompetanse og innovasjon
Nyskapningen vår er produkt av kjemi, digital teknologi og service for å levere eksponentiell kundeverdi

Teamet vårt av 1 200 forskere, ingeniører og tekniske spesialister skaper løsninger som er de beste i sin kategori med ansvarlig bruk av råvarer og underleverandører og utviklet med stor oppmerksomhet på menneskelige og miljømessige virkninger. Med ekspertisen vår innen kjerneteknologier, inkludert digitale løsninger, antimikrobielle midler, dispensering og overvåkning, personlig og miljømessig hygiene, polymerer, surfaktanter, fast kjemi, vannkontroll og dataanalyse, hjelper vi med å forbedre driftseffektivitet, produktkvalitet og sikkerhet for kundene våre.

Idet vi utvikler nye produkter, legger vi stor vekt på bærekraft med fokus på ansvar for ingredienser, menneskers helse og miljøvirkning gjennom produktets livssyklus. Forpliktelsen vår er å møte dagens utfordringer – og å utvikle nye løsninger som vil holde kundene våre i fremste linje.

Ecolabs ekspertise

Forskning, utvikling og teknologi

For å oppfylle vår forpliktelse til innovasjon har vi et globalt team av eksperter og tekniske spesialister innenfor en rekke fagområder, inkludert kjemi, metallurgi, mikrobiologi, entomologi, kjemisk teknikk, emballasje, mekanisk teknikk, digital-/programvareutvikling og elektroteknikk.

Scientists gathered around an experiment
Industry Expertise

Ecolabs eksperter bidrar med å utvikle løsninger for sikkerhet og suksess i alle virksomhetene våre og når ut til kunder verden over. De holder innlegg på globale konferanser, deler og lærer beste praksiser sammen med andre ledere på sine fagområder som igjen fremskynder innovasjon og samarbeid, som bidrar til å gjøre verden renere, tryggere og sunnere.

Innovasjonene våre gir resultater

Fra kjemikalier for emballasje og ingredienser til avansert analyse og digitalteknologi, slutter vi aldri med å tenke på måter å støtte våre kunder over hele verden på, mens de arbeider med å gjøre sine virksomheter mer lønnsomme, effektive og bærekraftige.

SMARTPOWER™

SMARTPOWER er et nytt program for maskinoppvask som kombinerer innovativ kjemi og avansert nettskybasert databehandling for å hjelpe restauranter med å redusere gjenvask av 60 prosent som igjen sparer vann, energi og arbeidskraftkostnader.

Scrub Free Bathroom Cleaner and Disinfecting System

Skrubbefritt rengjøringssystem for bad med avansert kjemi og en ergonomisk utformet skumspray gjør rengjøring enklere, raskere og tryggere.  

OMNI™ Heat Exchanger Performance Program

Genereringskapasiteten (megawatt) og effektiviteten (varmesats) i kraftverk er i stor grad bestemt av overflatekondensatorens ytelse, en nøkkelkomponent i kjølevannssystemet.

Nyskapningene våre gir kundene suksess

No Events found

1200

Forskere, ingeniører og tekniske spesialister

90+

Produksjonsanlegg

16

Globale teknologisentre

9400+

Patenter