aboutourbusinesses

Virksomheten vår

I over 90 år har vi jobbet bak kulissene med å holde mat trygg, forhindre spredning av infeksjoner og beskytte livsviktige ressurser. Og i dag gjør vi mer enn noen gang før.

Hvem vi er

Ecolab er den globale lederen innen teknologi og tjenester for vann, hygiene og energi. Bransjer innenfor matservice, matbehandling, kost og losji, helsevesen og industrielle markeder verden over velger Ecolabs løsninger og tjenester for å bidra til å holde miljøene sine rene og trygge, drive effektivt og oppnå målsettinger for bærekraft.

fbbusiness

Food & Beverage Processing

Ecolab tilbyr profesjonell ekspertise og allsidige løsninger som bidrar til bedre matsikkerhet, produktkvalitet, driftseffektivitet og bærekraft for globale produsenter av næringsmiddel, melkebønder, legemiddel og kosmetikk.
institutionalbusiness

Institutional

Ecolab tilbyr allsidige produkter og programmer som oppfyller kundenes behov, fra restauranter, hoteller og langtidsomsorg, til skoler, næringsbygg og militære anlegg.
districtenergy

Nalco Water

Vann- og prosesstjenesteavdelingen vår hjelper kundene våre med å redusere forbruket av energi, vann og andre naturressurser, forbedre luftkvaliteten, begrense miljøutslippene til et minimum og forbedre produktiviteten og sluttproduktene samtidig som de økonomiske resultatene bedres.

RoyalPerformance

Textile Care

Ecolab forstår utfordringene som komersielle vaskerier står overfor når de skal tilfredstille kravene fra helsevesen, hotell, industri og næringsmiddelbransjen. I samarbeid med kunden gir vi service, ekspertråd og de beste produktene for å få best mulige driftsresultater.