1. Hjem
  2. Om
  3. Virksomheten vår
aboutourbusinesses

Virksomheten vår

I over 90 år har vi jobbet bak kulissene med å holde mat trygg, forhindre spredning av infeksjoner og beskytte livsviktige ressurser. Og i dag gjør vi mer enn noen gang før.

Hvem vi er

Ecolab er den globale lederen for løsninger og tjenester innenfor vann, hygiene og forebygging av infeksjoner. Over hele verden velger virksomheter innenfor matservice, matforedling, gjestfrihet, helsevesen og industrimarkeder Ecolab-produkter og -tjenester for å holde miljøene rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftsmål.

fbbusiness
Food & Beverage Processing
Ecolab tilbyr profesjonell ekspertise og allsidige løsninger som bidrar til bedre matsikkerhet, produktkvalitet, driftseffektivitet og bærekraft for globale produsenter av næringsmiddel, melkebønder, legemiddel og kosmetikk.
mer
institutionalbusiness
Institutional
Ecolab tilbyr allsidige produkter og programmer som oppfyller kundenes behov, fra restauranter, hoteller og langtidsomsorg, til skoler, næringsbygg og militære anlegg.
mer
districtenergy
Nalco WATER

Vann- og prosesstjenesteavdelingen vår hjelper kundene våre med å redusere forbruket av energi, vann og andre naturressurser, forbedre luftkvaliteten, begrense miljøutslippene til et minimum og forbedre produktiviteten og sluttproduktene samtidig som de økonomiske resultatene bedres.

mer
RoyalPerformance
Textile Care
Ecolab forstår utfordringene som komersielle vaskerier står overfor når de skal tilfredstille kravene fra helsevesen, hotell, industri og næringsmiddelbransjen. I samarbeid med kunden gir vi service, ekspertråd og de beste produktene for å få best mulige driftsresultater.
mer