1. Hjem
  2. Om
  3. Bransjer vi dekker
  4. Kommersielle vaskerier
  5. Vaskeri i helsevesenet
AdvaCareBrochure

Vaskeri i helsevesenet

Ekspertene hos Ecolab Textile Care skaper og leverer verdi gjennom den gode kombinasjonen av personlig service, kjemi, utstyr, informasjon og prosesskompetanse for å levere lavest mulige totale kostnader. Med utgangspunkt i Ecolabs omfattende kunnskap og erfaring innenfor helsevesenet tilbyr vi løsninger for å hjelpe leverandører innenfor helsevesenet med å bevare pasientsikkerheten.

Den rette partneren for vaskeriløsninger i helsevesenet

Kundene dine i helsevesenet ønsker å gjøre det de kan for å beskytte pasientene. Forebyggingen av helsetjenesteassosierte infeksjoner er svært viktig for suksessen til enhver organisasjon i helsevesenet. Og med så mange kilder for patogener som finnes på forskjellige områder i helsevesenet, kan pasientene bare beskyttes når alle overføringsmåtene er dekket.

Personlig service og spesialisert støtte

  • Dedikert service på stedet tilbys av bransjens største ekspertgruppe innenfor helsevesenet.
  • Styrken til en gruppe av forskere, ingeniører og bransjespesialister med dyp teknisk kunnskap og erfaring sammen med laboratorieanalyser for å løse dine største utfordringer.
  • Vi kan hjelpe deg med alt fra vann- og energioptimalisering til løsninger for avløpsvann for å gjenoppdage hvordan du styrer ressursene på slik at du kan gjøre mer med mindre.

Revolusjonære løsninger for rengjøring, sanitet og desinfisering

 Bærekraftige produkter som gir gode resultater, og som rengjør riktig helt fra start. Innen rent lintøy i helsevesenet leverer vi de høyeste kvalitetsresultatene som er tilgjengelige i dag.

Grundig ekspertise for tunnelvaskemaskiner

Med utgangspunkt iEcolabs omfattende kunnskap og erfaring innenfor helsevesenet for å skape smartere vaskeriløsninger hjelper vi kundene våre med å styre flere tunneler enn noen andre i bransjen. Vår unike verktøykasse for feilsøking gjør at våre høyt utdannede tunneldoktorer kan utføre detaljert feilsøking for å finne en rask og nøyaktig løsning. Vi betjener flere tunneler enn noen andre – og hjelper deg med å få mest mulig ut av dine.

Nøyaktig og pålitelig dosering

Våre nyskapende dispensere sparer tid og penger ved at de leverer selv små doser nøyaktig. En bedre doseringspålitelighet ved å levere mål på gjennomstrømmingen for å sikre at kjemikaliene når vaskemaskinen, betyr at du kan stole på at vi gir løsninger som integreres uten problemer i ditt eksisterende system og gir eksepsjonelt gode resultater.

Med Ecolab som partner er du sikret et rent anlegg og rene mennesker.

Når alt som kommer i kontakt med det nyvaskete sengetøyet, er nøye renset og desinfisert, kan vaskeriet også holde seg rent og desinfisert. Ecolab har en rekke produkter for å rense og desinfisere anlegget ditt og forhindre krysskontaminering av rent lintøy. Alt fra vognvasking og gulvrensere, til bakteriedrepende kluter, overflatebehandlinger og håndhygiene for medarbeiderne.

Når du samarbeider med Ecolab, kan du fortelle kundene i helsevesenet at du desinfiserer hele driften for å hjelpe dem med å redusere risikoen for helsetjenesteassosierte infeksjoner – og gi dem tryggheten om at de gjør alt de kan for å beskytte pasientene.

Vi vet at det å ta vare på kundene har topp prioritet for deg – og det er det for oss også. Be representanten fra Ecolab om mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din for kunder innen helsevesenet.

Våre konsepter
for helsevesenet

Our search returned no results.