Healthcare professional looking after a young boy resting on a bed with fresh hospital laundry on a table.

Vaskeri i helsevesenet

Ekspertene hos Ecolab Textile Care skaper og leverer verdi gjennom den gode kombinasjonen av personlig service, kjemi, utstyr, informasjon og prosesskompetanse for å levere lavest mulige totale kostnader. På grunnlag av Ecolabs brede helsevesenkunnskap og -erfaring, tilbyr vi vaskeriløsninger for helsevesenet for å hjelpe helseveseinsitusjoner med å sørge for pasientenes sikkerhet.

Vaskeprogrammer og -produkter

P40 EU

Ytelse40

Enestående vaskeresultater og desinfisering ved 40 °C? Ja, med Performance40 er det mulig. Lavtemperatursprosessen er varsom mot fibre og farger og granterer tekstilene lengre levetid, forbedret farge, redusert vann- og energiforbruk, fjerning av ubehagelige lukter og en høy grad av hvithet. Det er en fullstendig fosfatfri løsning og er SWAN Ecolabel-sertifisert. 

Nurse with towels

Ytelse60

Ecolab setter bærekraftige standarder når det gjelder kvalitet, energieffektivitet og vann-, energi- og driftskostnadsbesparelser samt sertifisert desinfisering. Utmerkede vaskeresultater og forbedret produktivitet gjennom Ozonit-ytelse som er en kombinasjon av Ecolabs emulsjonsteknologi og bleke- og desinfiseringsprodukt. Fremragende skyllegenskaper og fjerning av tilsmussing ved 60 °C!

Turbocleansafe

Turbo Clean & Safe

Varsom desinfisering av tekstiler ved bare 30 °C! Det fjerner ubehabelige lukter effektivt på grunn av kombinasjon av et mildt flytende vaskemiddel som inneholder frisk parfyme og et varsomt desinfiserings- og blekemiddel. Sørger for de høyeste standardene av hygiene og renhet for langtidspleie- og sykehjem. 

PROTEX360°

Vaskeribeskyttelsesprogram som tilbyr integrerte løsninger for å bidra til sikker og effektiv utførelse av vaskeridrift og gjenåpning etter COVID-19-pandemien og videre.

Vann- og energisparingsløsninger
for helsevesenet

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede utstyrssider.