Ecolab Long Term Care Holding Hands

Samarbeider om å beskytte institusjoner som tilbyr langtidspleie og -omsorg (LTC)​

Hjelper institusjoner som tilbyr langtidspleie og -omsorg med å levere rene, sunne lokaler som fremmer velvære og inngir tillit.

Som en betrodd partner innenfor rengjøring, desinfisering og forebygging av infeksjoner, hjelper Ecolab institusjoner som tilbyr langtidspleie og -omsorg med å levere et høyere nivå av renhet og avanserte hygieneprotokoller gjenomgående og på tvers av institusjoner. Med et engasjement for å forbedre sikkerheten, tilfredsheten til beboere og etterlevelse av regelverk, jobber vi i kulissene, i frontlinjen og i partnerskap med kunder om å optimalisere og forbedre resultater og praksis innenfor hygiene.

Presentasjon av programmer for langtidspleie og -omsorg

washing hands in small kitchen sink

Omfattende program for håndhygiene

Ecolab tilbyr et utvalg av flytende og skummende håndsåper, desinfiseringsmidler og kremer. Vi har utviklet et håndhygeienesystem for å hjelpe dere med å enklere integrere god håndhygienepraksis i bofellesskapene for eldre eller langtidspleie- og omsorgspasienter. 

Foodservice Expertise - Kitchen

Rengjøring og desinfisering av kjøkken

Robuste praksiser for matsikkerhet samt rengjøring og desinfisering av kjøkken er fundamentalt for vellykket drift i matservicebransjen. De omfattende programmene våre for restaurantkjøkken kombinerer nyskapende produkter med ekspertisen vi har på matsikkerhet for å hjelpe dere med å opprettholde den høyeste graden av renhet for å beskytte driften, beboerne og omdømmet deres bedre. 

Ecolab Expert examining a dishmachine in the Ecolab rental program

Ecolabs utleieprogram for oppvaskmaskin

Fra kostnadsbesparelser til personlig tilpasset service for overholdelse av helse og sikkerhet – leverer utleieprogrammet vårt for oppvasmaskin nyskapende teknologi og støtte 24/7 for å hjelpe dere med å redusere totalkostnadene til driften.


Ecolab Science Certified™ Program for Senior Living

Du kan stole på Scientific Clean™

Ecolab Science Certified table tent on a dining table in a long term care facility

Ecolab Science Certified™ er et omfattende, vitenskapsbasert program for folkehelse og matsikkerhet, utarbeidet med tanke på driftseffektivitet, for å bidra til å levere en høyere grad av renhet. Programmet kombinerer bransjeledende desinfiserings- og rengjøringsmidler for sykehus, detaljert opplæring og prosedyrer samt periodisk overvåkning.

Sammen kan vi fremme en renere, tryggere praksis og bygge tillit hos medarbeiderne og beboerne deres.

Omfattende løsninger for langtidspleie og -omsorg

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Ingen løsninger funnet.