Ecolab Long Term Care Holding Hands

Langtidspleie

Ecolab er en pålitelig partner innenfor miljøhygiene og infeksjonsforebygging, noe som hjelper langsiktige omsorgs- og eldrebofellesskap med å forbedre arbeidsstyrkens fleksibilitet, bygge opp optimal drift og fremme trivsel og inspirere tillit blant beboerne, familiene og medarbeiderne med rene og sunne lokaler.
Ecolab Long Term Care brochure 2021
Finn ut hvordan Ecolab kan hjelpe dere med å bli et ettertraktet bofellesskap for beboere og medarbeidere – samtidig som det hjelper dere med å forvalte potensialet på topp- og bunnlinje.

Utvalgte langtidspleieløsninger

Housekeeping for langtidspleie
Tilfredse beboere og driftseffektivitet er svært viktig for suksessen din. Våre omfattende løsninger for rengjøring og desinfisering, kombinert med en uovertruffen service og ekspertopplæring, gjør Ecolab til ditt førstevalg av ressurs for alle dine behov for rengjøring av eiendom.
Håndpleie

Ordentlig håndhygiene kan hjelpe med å hindre spredning av infeksjon og matbårne patogener for å holde de ansatte og gjestene trygge og sunne. Vårt håndhygienesystem kombinerer kjemi med teknologi og ekspertopplæring for å hjelpe og medvirke til overholdelse av forskrifter.

 

TM_Laundry
Vaskeri på stedet
Ecolab vil samarbeide med deg for å utvikle et program for vaskeri på stedet, der vaskeriet gjør bruk av avansert kjemi og utstyr. Dette hjelper deg med å styre de totale kostnadene for vaskeriet, inkluderer bruk av vann og energi. Vaskeriprogrammet ditt må gi friske og myke resultater som også er hygienisk rene og samtidig redusere driftskostnadene.
Maskinoppvask

Ecolab bruker nyskapende produkter til å gi spesifikke løsninger for din unike drift. Et helhetlig syn på driften hjelper deg med å oppnå de rene resultatene som kundene forventer, samtidig som det spares vann, energi og til slutt, kostnader.

CarpetCare1
Teppebehandling
hallwaytolobby
Gulvpleie
Liquidwarewashingfinal
Manuell oppvask

 

ElderlyWomanwithDaughter
Skadedyrkontroll for langtidspleie
vannkontroll
Vannkontroll
Dishmachinelease3
Oppvaskmaskiner

Forespørsel om langtidspleie

Send inn dette skjemaet for å bli kontaktet med mer informasjon om Ecolabs løsninger for langstidspleie

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja, send meg e-post» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

Hvis du vil avslutte abonnementet eller utforske andre alternativer for kommunikasjon om produkter og tjenester du kan være interessert i, gå til abonnementssenteret vårt.