LongTermCare550

Langtidspleie

Våre løsninger for rengjøring, overholdelse av offentlige forskrifter, sikkerhet og drift kan hjelpe deg med å passe på komforten og sikkerheten til beboerne og samtidig maksimalisere effektiviteten og minimalisere kostnadene. Vi tilbyr personlig service og støtte, industriledende innovasjon og totale effektløsninger.

Utvalgte løsninger for helsevesenet

Housekeeping for langtidspleie
Tilfredse beboere og driftseffektivitet er svært viktig for suksessen din. Våre omfattende løsninger for rengjøring og desinfisering, kombinert med en uovertruffen service og ekspertopplæring, gjør Ecolab til ditt førstevalg av ressurs for alle dine behov for rengjøring av eiendom.
Håndpleie

Ordentlig håndhygiene kan hjelpe med å hindre spredning av infeksjon og matbårne patogener for å holde de ansatte og gjestene trygge og sunne. Vårt håndhygienesystem kombinerer kjemi med teknologi og ekspertopplæring for å hjelpe og medvirke til overholdelse av forskrifter.

 

TM_Laundry
Vaskeri på stedet
Ecolab vil samarbeide med deg for å utvikle et program for vaskeri på stedet, der vaskeriet gjør bruk av avansert kjemi og utstyr. Dette hjelper deg med å styre de totale kostnadene for vaskeriet, inkluderer bruk av vann og energi. Vaskeriprogrammet ditt må gi friske og myke resultater som også er hygienisk rene og samtidig redusere driftskostnadene.
Maskinoppvask

Ecolab bruker nyskapende produkter til å gi spesifikke løsninger for din unike drift. Et helhetlig syn på driften hjelper deg med å oppnå de rene resultatene som kundene forventer, samtidig som det spares vann, energi og til slutt, kostnader.

A long term care aid assisting an elderly woman.
Ecolabs kundebrosjyre for landtidspleie

Programmene våre er spesielt utviklet for langtidspleie. Produktene våre bidrar til bedre helse og sikkerhet i fellesskapet ditt mens de samtidig bidrar til å maksimalisere driftseffektiviteten.

 

CarpetCare1
Teppebehandling
hallwaytolobby
Gulvpleie
Liquidwarewashingfinal
Manuell oppvask

 

ElderlyWomanwithDaughter
Skadedyrkontroll for langtidspleie
vannkontroll
Vannkontroll
Dishmachinelease3
Oppvaskmaskiner