Tilgjengelighetserklæring

Vi forplikter oss til tilgjengelighet

Ecolab er forpliktet til tilgjenglighet, mangfold og inkludering. Målet vårt er å gjøre nettstedet vårt tilgjengelig for alle brukere. Enten du bruker hjelpemiddelteknologier som en skjermleser, et forstørrelsesglass, programvare for stemmegjenkjenning eller bryterteknologi, er det målet vårt å sørge for at besøket ditt på ecolab.com blir en opplevelse som oppfyller Everywhere It Matters.™-merkevareløftet vårt.

Tiltak.

Vi treffer en rekke forskjellige tiltak og vier ressurser til å ytterligere forbedre tilgjengeligheten til nettstedet vårt.

Vedvarende innsats.

Selv om vi er stolte av innsatsen vi allerede har lagt ned og som fremdeles pågår, anser Ecolab tilgjengelighet som en vedvarende innsats.   Følgelig:

  • Vi holder på med å sikre at vi oppfyller eller overskrider WCAG (retningslinjene for tilgjengelighet for nettinnhold) 2.0 Nivå AA;
  • Vi arbeider med tilgjengelighets- og brukbarhetsspesialister samt folk med funksjonshemminger for å sikre at nettstedene våre fungerer som de skal og at vi mer enn følger regulatoriske retningslinjer og
  • Vi ser konsekvent etter forbedringer av ytelse, hastighet og tilgjengelighet.

Tilbakemelding.

Kontakt oss hvis du har noen tilbakemelding eller forslag vedrørende hvordan vi kan forbedre tilgjengeligheten til nettstedet vårt.

Overvåkning

Ecolab bruker Allyant til å bidra til å gjennomgå, revidere og forbedre tilgjengeligheten til nettstedet vårt.

Reviewed by Allyant for Accessibility

Er du funksjonshemmet eller har et spørsmål om eller forslag til nettstedstilgjengelighet for funksjonshemmede?

Hvis spørsmålet handler om et annet emne enn nettstedstilgjengelighet for funksjonshemmede, gå til Kontakt oss-siden vår og fyll ut skjemaet på den siden.

* angir påkrevd felt

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.