Ecolab 100th Anniversary logo

Mediesenter

Velkommen til Ecolab Mediesenter, et knutepunkt for våre siste nyheter, ekspertblogger og publikasjoner fra bedriften som holder dere informert om hvordan vi samarbeider om å beskytte folk og livsviktige ressurser. 

 

Siste nytt

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen arrangementer

Navigering

Ecolab-fakta

Ecolab (NYSE:ECL) er en betrodd partner for millioner av kunder og er en global leder innenfor bærekraft som tilbyr løsninger og tjenester for vann, hygiene og forebygging av infeksjoner som beskytter folk og livsvikte ressurser. Ut fra et hundreår med nyskaping har Ecolab årlig omsetning på USD 15 milliarder, sysselsetter mer enn 48 000 medarbeidere og har virksomhet i mer enn 170 land verden over. Selskapet leverer omfattende vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester i verdensklasse for å fremme matsikkerhet og trygge miljø, samt optimalisere bruk av vann og energi. Ecolabs nyskapende løsninger forbedrer driftseffektivitet og bærekraft for kunder i markeder for mat, helsevesen, biovitenskap, kost og losji samt industri.


48000

Antall medarbeidere i alt

170

Betjente land

1200

FoU-forskere

16

Teknologiske sentre over hele verden

Vil du snakke med medieteamet vårt?

Hvis du er medlem av pressen og er interessert i å snakke med noen i Ecolab-administrasjonen om forpliktelsen vår til å bygge en positiv fremtid, kan du fylle ut skjemaet, og et medlem av teamet vårt for medierelasjoner kontakter deg.

Ecolab-skjema for medieforespørsler

Hvis du trenger assistanse i forbindelse med Ecolabs produkter eller tjenester, ta kontakt med Kundeservice.

* angir påkrevd felt

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.