1. Hjem
  2. Om
  3. Bransjer vi dekker
Vi gir et positivt bidrag, uansett bransje

Vi jobber bak kulissene på nesten 3 millioner kundelokaliteter verden over med å løse driftsmessige utfordringer, redusere miljøinnvirkning og beskytte merkevarer. De 45 000 medarbeiderne våre leverer omfattende løsninger, datadrevet innsikt og personlig service for å fremme mattrygghet, opprettholde rene og trygge miljøer, optimalisere vann- og energibruk og forbedre driftseffektiviteten og bærekraften for kundene i mer enn 170 land.

MÅLET VÅRT ER Å VÆRE DEN PARTNEREN DERE SETTER MEST PRIS PÅ

Ecolabs 25 000 salgs- og servicemedarbeidere utgjør bransjens største og best opplærte direkte salgs- og servicestyrke. Hver dag sender vi kundeekspertene våre til steder over hele verden for å betjene virksomheter som spenner over mer enn 40 bransjer.

Mens vi er på stedet, overvåker teamene våre i felten systemer og teknologier for å samle inn data og sikre at de fungerer som de skal, dele beste praksis, tilby opplæring, fremme sikkerhet, løse utfordringer og hjelpe kundene med å realisere alle fordelene ved våre teknologier og programmer. Hvert besøk gir dypere innsikt i kundens virksomheter – grunnlaget for realiserbare anbefalinger for å forbedre tilfredsheten til gjester og ansatte, holde maten trygg, øke driftseffektiviteten, oppnå bærekraftsmål, fremme sikkerhet og beskytte merkevarens omdømme.