Vi gir et positivt bidrag, uansett bransje

Vi jobber bak kulissene på nesten 3 millioner kundelokaliteter verden over med å løse driftsmessige utfordringer, redusere miljøinnvirkning og beskytte merkevarer. De 47 000 medarbeiderne våre leverer omfattende, vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester av verdensklasse for å forbedre matsikkerheten, bidra til å opprettholde rene og trygge miljøer, optimalisere bruken av vann og energi og forbedre driftseffektivitet og bærekraft på nesten tre millioner kundesteder i mer enn 170 land.

Målet vårt er å være den partneren dere setter mest pris på

Ecolabs 25 000 salgs- og servicemedarbeidere utgjør bransjens største og best opplærte direkte salgs- og servicestyrke. Hver dag sender vi kundeekspertene våre til steder over hele verden for å betjene virksomheter som spenner over mer enn 40 bransjer.

Mens vi er på stedet, overvåker teamene våre i felten systemer og teknologier for å samle inn data og sikre at de fungerer som de skal, dele beste praksis, tilby opplæring, fremme sikkerhet, løse utfordringer og hjelpe kundene med å realisere alle fordelene ved våre teknologier og programmer. Hvert besøk gir dypere innsikt i kundens virksomheter – grunnlaget for realiserbare anbefalinger for å forbedre tilfredsheten til gjester og ansatte, holde maten trygg, øke driftseffektiviteten, oppnå bærekraftsmål, fremme sikkerhet og beskytte merkevarens omdømme.