Biopharmaceutical technician looking through a microscope in a cleanroom

Biofarmasøytisk produksjon

For å bevare integriteten til den biofarmasøytiske produksjonsprosess, er det viktig å ha en omfattende kontrolløsning for biokontaminering. Enten du er en liten nystartet eller en stor, etablert farmasøytisk produsent, har Ecolab teknologien og ekspertisen til å hjelpe deg å minske risiko for biokontaminering, møte regulatoriske krav og krav om overholdelse, samt en mer effektiv drift.

Bioquell's ProteQ solution box detail with hand pointing at closed glove box component.

Bioquell teknologi

Bioquells utstyr bruker Bioquell Hydrogen Peroxide Sterilant til å produsere hydrogenperoksiddamp, som oppnår en 6-logs sporedreping på utsatte overflater. Dette eliminerer alle former for mikrobielt liv i det ikke-levende miljøet, inkludert vegetative bakterier, bakteriesporer, sopp, soppsporer og viruser.

Mer om Bioquells utstyr og tjenester for bio-dekontaminering
DNA Strand on blue background

Celle- og genterapi

Forskrifter for celle- og genterapi er strenge. Produksjonsanlegg har ikke råd til å kontaminere de livsviktige medisinene de produserer, for så å måtte kaste dem. For å få produktet ditt trygt ut på markedet så fort som mulig, er det viktig å overholde bransjens forskrifter og standarder.

Ecolabs avanserte løsninger for rengjøring og biodekontaminering hjelper dere med å minske risiko for biokontaminering med trygghet, slik at dere kan fokusere på å utvikle livsendrende terapier.

Se løsninger for celle- og genterapi
Woman receives COVID-19 vaccine injection.

Utvikling av vaksine

Biologiske inneslutningsanlegg er en viktig del av vaksineutvikling, diagnostiske studier og forskning. Ecolabs Bioquell sine løsninger for bio-dekontaminering dreper mikroorganismer i renrommet ditt, overflater på utstyr og overgangsrom.

Løsninger for overholdelse innen biofarmasøytisk produksjon
Bioquell Validation

Validering

Innen biofarmasøytisk produksjon, er det viktig å bevise overholdelse av regulatoriske krav. Å navigere disse mange kravene på egenhånd kan være vanskelig. Det er derfor Ecolab gir deg ingeniørene og erfaringen om hvordan validere bio-dekontamineringsprosessen. Vår kunnskap om forskrifter hjelper deg å overholde cGMP for å hjelpe deg å sikre kvalitet og produktsikkerhet.

Ecolabs eksperter på livsvitenskap

Teknisk ekspertise fra bransjeeksperter

Ecolabs biovitenskapelige eksperter er lidenskapelig opptatt av pasienttrygghet, kundetilfredshet og overholdelse av regelverket. Vi gir produsenter støtte og tillit gjennom oppnåelige program for rengjøring og desinfisering.

Relatert biofarmasøytisk produksjon
Løsninger for kontroll av bio-dekontaminering

Finn ut mer om hvordan Ecolabs kontrolløsninger for bio-dekontaminering innen biofarmasøytisk produksjon kan hjelpe anlegget ditt å produsere trygge produkter som overholder krav og overgår standarder, målbart forbedre driftssikkerheten og hjelpe å oppnå bærekraftsmål.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede sider med løsninger.

Innsikt innenfor biovitenskap

Finn ut mer om Ecolabs rolle i biovitenskapsbransjen.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen artikler