Older students in education building hallway

Skolevesen

Vi samarbeider med skoler, høgskoler og universiteter for å skape og beskytte trygge, sunne lokaler, og tilbyr omfattende programmer, nyskapende løsninger og ekspertstøtte for å oppnå de resultatene som er viktigst for anlegget deres.


Omfattende program for rene universiteter og høyskoler

hallwaytolobby

Rengjøring av tepper og gulv

Ecolab tilbyr kommersiell gulvrengjøring og oppussingsløsninger i særklasse for innkvartering og offentlige rom, inkludert teppe, tre, laminat og polstring.

Mer
clean and shiny tile floor

Generelt renhold

Profesjonelle rengjøringsprodukter og programmer for kontorbygninger, leilighetskomplekser, fabrikker og lagre. Ecolab tilbyr en komplett linje av kommersielle forsyninger for rengjøring, verktøy og opplæring.

Mer
TotalHygiene

Håndsåper, desinfiseringsmidler og kremer

Ecolab tilbyr flytende og skummende håndsåper, dispensere og lotion for å holde personalet og gjestene trygge og sunne. Vårt håndhygienesystem kombinerer bakteriedrepende kjemikalier med teknologi og opplæring – som medvirker til bedre vaner for rengjøring av hender.

Mer
Maskinoppvask

Maskinoppvask

Ecolab tilbyr maskinoppvaskløsninger, som sparer vann og energi uten å gå på bekostning av renhetsresultatene. Vi underviser og forsterker de beste oppvaskmetodene gjennom opplæring på stedet og materiell for fast eller flytende maskinoppvaskdrift.

Mer

Kundeutsagn om Nexa™-håndpleie

Se hvordan Clemson University nådde bærekraftsmålene sine og forbedret effektiviteten på univesitetet gjennom samarbeidet sitt med håndpleieprogrammet fra Ecolab og Nexa™ Concentrates.


Omfattende program for rene universiteter og høyskoler

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede løsninger