Skolevesen

Vi samarbeider med skoler, høgskoler og universiteter for å skape og beskytte trygge, sunne lokaler, og tilbyr omfattende programmer, nyskapende løsninger og ekspertstøtte for å oppnå de resultatene som er viktigst for anlegget deres.

Utvalgte løsninger for skolevesenet

hallwaytolobby
Rengjøring av tepper og gulv

Ecolab tilbyr kommersiell gulvrengjøring og oppussingsløsninger i særklasse for innkvartering og offentlige rom, inkludert teppe, tre, laminat og polstring.

Mer
clean and shiny tile floor
Generelt renhold

Profesjonelle rengjøringsprodukter og programmer for kontorbygninger, leilighetskomplekser, fabrikker og lagre. Ecolab tilbyr en komplett linje av kommersielle forsyninger for rengjøring, verktøy og opplæring.

Mer
TotalHygiene
Håndsåper, desinfiseringsmidler og kremer

Ecolab tilbyr flytende og skummende håndsåper, dispensere og lotion for å holde personalet og gjestene trygge og sunne. Vårt håndhygienesystem kombinerer bakteriedrepende kjemikalier med teknologi og opplæring – som medvirker til bedre vaner for rengjøring av hender.

Mer
Maskinoppvask
Maskinoppvask

Ecolab tilbyr maskinoppvaskløsninger, som sparer vann og energi uten å gå på bekostning av renhetsresultatene. Vi underviser og forsterker de beste oppvaskmetodene gjennom opplæring på stedet og materiell for fast eller flytende maskinoppvaskdrift.

Mer
Kundeutsagn om Nexa™-håndpleie
Hør hvordan Clemson University nådde sine bærekraftsmål og forbedret driftseffektivitet gjennom sitt samarbeid med Ecolab og Nexa™ Concentrates-håndpleieprogrammet.

Utvalgte løsninger for skolevesenet

No Sooutions found