1. Hjem
  2. Om
  3. Bransjer vi dekker
  4. Bygninger og fasiliteter
  5. Skolevesen
education

Skolevesen

Vi kan hjelpe deg med å gjøre studenter komfortable og trygge og samtidig høyne effektiviteten, redusere kostnadene og bevare ressursene – med løsninger for rengjøring og desinfisering, innendørs luftkvalitet samt vannbehandling.

utvalgte løsninger for skolevesenet

hallwaytolobby
RENGJØRING AV TEPPER OG GULV

Ecolab tilbyr kommersiell gulvrengjøring og oppussingsløsninger i særklasse for innkvartering og offentlige rom, inkludert teppe, tre, laminat og polstring.

clean and shiny tile floor
GENERELT RENHOLD

Profesjonelle rengjøringsprodukter og programmer for kontorbygninger, leilighetskomplekser, fabrikker og lagre. Ecolab tilbyr en komplett linje av kommersielle forsyninger for rengjøring, verktøy og opplæring.

TotalHygiene
HÅNDSÅPER, DESINFEKSJONSMIDLER OG KREMER

Ecolab tilbyr flytende og skummende håndsåper, dispensere og lotion for å holde personalet og gjestene trygge og sunne. Vårt håndhygienesystem kombinerer bakteriedrepende kjemikalier med teknologi og opplæring – som medvirker til bedre vaner for rengjøring av hender.

MASKINOPPVASK

Ecolab tilbyr maskinoppvaskløsninger, som sparer vann og energi uten å gå på bekostning av renhetsresultatene. Vi underviser og forsterker de beste oppvaskmetodene gjennom opplæring på stedet og materiell for fast eller flytende maskinoppvaskdrift.

Partner Program Hero Image
OPPLÆRINGSPROGRAM FOR PARTNERE

Dette er et omfattende opplæringsprogram for fasiliteter som effektiviserer opplæringen av medarbeider og bidrar til å optimalisere nyansettelser, redusere opplæringskostnadene og forbedre stabiliteten og effektiviteten og å holde bedre på medarbeiderne, Dets fleksible utførming oppfyller opplæringsbehov som er i stadig utvikling, og preferanser for voksenopplæring.

Wideviewofofficelookingdownhallway
ECOLABS BROSJYRE FOR HØYERE UTDANNINGSFASILITETER
EN PARTNER DU KAN STOLE PÅ.
Studentene og lærerstaben stoler på at du sørger for bedre renhold. Du kan stole på Ecolab som din trofaste partner, og at Ecolab bidrar til å holde de ansatte trygge og alle på campusen fornøyde.

Løsninger for bygninger og fasiliteter

Our search returned no results.