Om Ecolabs Bioquell

På sykehus, farmasøytiske produksjonsanlegg, laboratorier og renrom er det avgjørende å redusere risiikoen for kontaminering med mikrober. Dere trenger en pålitlig måte å biodekontaminere lokalene og utstyret deres. Bioquell-løsninger gir dere muligheten til å forbedre produkt- og pasientsikkerheten, oppfylle og overholde regulatoriske krav samt oppnå maksimal driftseffektivitet.

 • Effektivt
  Bioquell-biodekontamineringsutstyr bruker 35 % vannløselig hydrogenperoksid til å produsere hydrogenperoksiddamp, noe som oppnår en 6-log sporedrepende virkning på utsatte ikke-porøse overflater. Denne prosessen dreper et bredt spekter av mikroorganismer, inkludert bakterier, virus, sopp og sporer.

 • Pålitelig
  Bioquell brukes innenfor helsevesen- og biovitenskapsanlegg verden over til å biodekontaminere operasjonsstuer, pasientrom, farmasøytiske produksjonssentre, med mer.
     
 • Regulatorisk etterlevelse
  Ecolab støtter Bioquell-teknologien med profesjonell validering, vedlikehold og kundeservice. Biodekontaminering med Bioquell-hydrogenperoksiddamp oppfyller eller overskrider forskriftsmessige standarder verden over, herunder den europeiske biocidproduktforskriften (BPR).


Biodekontamineringsprosessen med
hydrogenperioksiddamp

Bioquell bruker hydrogenperoksiddamp til å biodekontaminere et område med noen få enkle tiltak.
Ecolab Bioquell Bio-decontamination Process: Preparation, Vaporization, Activation Period and Aeration

1: Klargjøring

Klargjør rommet for biodekontaminering: forsegl ventilasjonsåpninger og åpne alle eventuelle skap og skuffer som trenger å behandles. Forsegle døren etter å ha gått ut av rommet, og slå deretter på Bioquell-utstyret.

2: Fordamping

Systemet slipper ut damp som fyller et avlukkede området. Det avsetter mikrokondens på utsatte overflater, herunder komplekse fomer og fordypninger.

3: Aktiverings-
periode

Så snart fordampningen er fullført, gir en venteperiode hydrogenperoksiden tid til å drepe mikroorganismer på overflater.

4: Lufting

Til slutt sørger VVS-systemet og/eller Bioquell-lufteenheter for å gjøre om H2O2 til vanndamp og oksygen. Ingen ytterligere skritt kreves for å fjerne restene – rommet er nå klart til bruk.

Finn ut mer om hydrogenperokdsiddamp
Biopharmaceutical technician looking through a microscope in a cleanroom

Biodekontaminering for biofarmasøytisk produksjon

Enten dere jobber med celle- og genterapi eller vaksineutvikling, er det viktig å ha en solid biodekontamineringsløsning på plass.

Ecolab Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor Systems and Services

Dampsystemer og -tjenester med hydrogenperoksid

Hvis dere søker en pålitelig måte å drepe biokontaminanter på laboratoriet eller produksjonsanlegget på, trenger dere ikke kikke lenger enn Bioquell-utstyr og -tjenester.

Bioquell Validation

Validering

For å oppfylle forskriftsmessige behov kan dere måtte oppgi dokumentasjon på at biodekontamineringsløsningen deres fungerer. Ecolab tilbyr valideringsdokumentasjon til støtte for behovene deres.

Tilknyttet Bioquell-biodekontaminerings-
utstyr og -tjenester

Finn ut mer om hvordan Ecolabs løsninger for biodekontamineringsutstyr og -tjenester kan bidra til at anlegget deres produserer sikre, samsvarende produkter som overskrider standarder, noe som målbart forbedrer driftseffektivitet og bidrart til å nå bærekraftsmål.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede sider om løsninger.

Innsikt innenfor biovitenskap

Finn ut mer om Ecolabs rolle innenfor biovitenskapsbransjen.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen artikler