Om Ecolabs Bioquell

På sykehus, farmasøytiske produksjonsanlegg, laboratorier og renrom er det avgjørende å redusere risiikoen for kontaminering med mikrober. Dere trenger en pålitlig måte å biodekontaminere lokalene og utstyret deres. Bioquell-løsninger gir dere muligheten til å forbedre produkt- og pasientsikkerheten, oppfylle og overholde regulatoriske krav samt oppnå maksimal driftseffektivitet.

 • Effektivt
  Bioquell-biodekontamineringsutstyr bruker 35 % vannløselig hydrogenperoksid til å produsere hydrogenperoksiddamp, noe som oppnår en 6-log sporedrepende virkning på utsatte ikke-porøse overflater. Denne prosessen dreper et bredt spekter av mikroorganismer, inkludert bakterier, virus, sopp og sporer.

 • Pålitelig
  Bioquell brukes innenfor helsevesen- og biovitenskapsanlegg verden over til å biodekontaminere operasjonsstuer, pasientrom, farmasøytiske produksjonssentre, med mer.
     
 • Regulatorisk etterlevelse
  Ecolab støtter Bioquell-teknologien med profesjonell validering, vedlikehold og kundeservice. Biodekontaminering med Bioquell-hydrogenperoksiddamp oppfyller eller overskrider forskriftsmessige standarder verden over, herunder den europeiske biocidproduktforskriften (BPR).


Biodekontamineringsprosessen med
hydrogenperioksiddamp

Bioquell bruker hydrogenperoksiddamp til å biodekontaminere et område med noen få enkle tiltak.
Ecolab Bioquell Bio-decontamination Process: Preparation, Vaporization, Activation Period and Aeration
1: Klargjøring

Klargjør rommet for biodekontaminering: forsegl ventilasjonsåpninger og åpne alle eventuelle skap og skuffer som trenger å behandles. Forsegle døren etter å ha gått ut av rommet, og slå deretter på Bioquell-utstyret.

2: Fordamping

Systemet slipper ut damp som fyller et avlukkede området. Det avsetter mikrokondens på utsatte overflater, herunder komplekse fomer og fordypninger.

3: Aktiverings-
periode

Så snart fordampningen er fullført, gir en venteperiode hydrogenperoksiden tid til å drepe mikroorganismer på overflater.

4: Lufting

Til slutt sørger VVS-systemet og/eller Bioquell-lufteenheter for å gjøre om H2O2 til vanndamp og oksygen. Ingen ytterligere skritt kreves for å fjerne restene – rommet er nå klart til bruk.

Finn ut mer om hydrogenperokdsiddamp
Biopharmaceutical technician looking through a microscope in a cleanroom
Biodekontaminering for biofarmasøytisk produksjon

Enten dere jobber med celle- og genterapi eller vaksineutvikling, er det viktig å ha en solid biodekontamineringsløsning på plass.

Ecolab Bioquell Hydrogen Peroxide Vapor Systems and Services
Dampsystemer og -tjenester med hydrogenperoksid

Hvis dere søker en pålitelig måte å drepe biokontaminanter på laboratoriet eller produksjonsanlegget på, trenger dere ikke kikke lenger enn Bioquell-utstyr og -tjenester.

Bioquell Validation
Validering

For å oppfylle forskriftsmessige behov kan dere måtte oppgi dokumentasjon på at biodekontamineringsløsningen deres fungerer. Ecolab tilbyr valideringsdokumentasjon til støtte for behovene deres.

Tilknyttet Bioquell-biodekontaminerings-
utstyr og -tjenester

Finn ut mer om hvordan Ecolabs løsninger for biodekontamineringsutstyr og -tjenester kan bidra til at anlegget deres produserer sikre, samsvarende produkter som overskrider standarder, noe som målbart forbedrer driftseffektivitet og bidrart til å nå bærekraftsmål.

No related Solutions pages were found.

Innsikt innenfor biovitenskap

Finn ut mer om Ecolabs rolle innenfor biovitenskapsbransjen.

No Articles were found