Bioquell Validation

Validering for
biodekontamineringstjenster

Ecolabs Bioquell tilbyr robust valideringsdokumentasjon for å bidra til å oppfylle forskriftsmessige krav, og vær sikker på at biodekontamineringssystemet deres er effektivt.

 • alle rapporter fylles ut av én av Ecolabs Bioquell-valideringseksperter
 • valideringsprosessen vår fjerner tvil og hjelper dere med å maksimere produktivitet

Når dere kjøper et Bioquell-system eller -tjeneste, far dere muligheten til å velge nivået av validering som dere trenger for å oppfylle de forskriftsmessige kravene deres. Dere kan også legge til valideringstjenester senere og gjenvalidere systemer basert på driftsprotokollene deres. Kontakt oss for å drøfte hvilket alternativ som er riktig for dere.

Bioquell-validering er
omfattende og nøyaktig

 1. Forskriftsmessig papirarbeid
  I dagens arbeidsmiljø må dere følge strenge forskrifterfor å sikre at biodekontamineringsprosessen deres oppnår målsetningen for log-reduserende virkning for mikroorganismer. Én enkelt «dokumentasjonssyklus» er ikke nok til å oppfylle disse forskriftene. Enten det er snakk om en luftstrømssjekk og partikkelantall eller full syklusuvikling, tilbyr Bioquell fullstendig dokumentasjon for Bioquell-systemer, og rapportering for de forskriftsmessige kravene deres.

 2. Opplæring
  Praktiske øvelser, personlig opplæring og alternativer for e-læring gir dere de ferdighetene dere trenger til å drive og vedlikeholde Bioquell-systemet. Etter opplæringen deres er det tekniske tieamet vårt tilgjengelig for å tilby støtte etter behov.

 3. Installasjonskvalifikasjon (IQ)
  Det å sette opp et Bioquell-system krever ekspertise. Bioquell installerer og konfigurerer biodekontamineringsssystemet deres fra begynnelse til slutt. IQ bekrefter at alle de påkrevde komponentene er til stede. Dette inkluderer nøkkeldokumenter og kalibreringssertifikater.

 4. Dridftsmessig kvalifikasjon (OQ)
  Så snart Bioquell har konfigurert systemparameterne deres, bekfefter vi at biodekontamineringsssystemet deres oppfyller tre parametere. Vi går gjennom og testet systemet deres for å autentisere riktig funksjonalitet.

 5. Syklusutvikilng for gassing (GCD)
  Vi utvikler hurtige, effektive hydrogenperoksiddampsykluser som oppnår 6-log sporedrepende virkning og er tilpasset prosesskravene deres. For å optimalisere innstillingene deres, justerer vi parameterene til en rekke livssykluser i målområdet.

 6. Ytelseskvalifikasjon (PQ)
  I PQ bekrefter vi at syklusparameterne som fører til minst 6-log drepende virkning i et utpekt område kan reproduseres. Som alltid tilbyr vil fullstendig dokumentasjon.

 7. Dokumentasjonssyklus (PR)
  Dette er en alternativ tjeneste som bekrefter at et sett av utviklede syklusparametre forblir konsekvente under forskjellige forhold. Biologiske og kjemiske indikatorer brukes til å hjelpe å bekrefte resultatene.

 8. Rekvalifiiseringssyklus (RQ)
  Bioquell-løsninger tilbys med rekvalifiseringssykluser så ofte som protokollene deres eller forskriftsmessige forpliktelser krever. Vi treffer de tiltakene som kreves for å bekrefte at tidligere etablerte syklusparametre satt fra en GCD fremdeles er effektive og gyldige.