Det er livsviktig med trygg mat

Hvorfor er det viktig med trygg mat?

Dagens matforsyningskjede strekker seg over grenser og hav. Idet den blir lengre og mer kompleks, øker behovet for riktig mathygiene og forebygging av matbåren sykdom. For å sikre at maten er trygg, jobber selskaper over hele verden med å iverksette forebyggende og effektive løsninger for matsikkerhet fra gård til gaffel. Ecolab kan hjelpe dem med å finne de riktige løsningene.

Produksjon av trygg mat

Ecolab støtter kundenes engasjement for matsikkerhet ved å levere produkter, tjenester og ekspertise som bidrar til å eliminere matbårne patogener, bedre rensligheten og hygienen innenfor mat og sikre maten i behandlingsanlegg, restauranter og matserveringssteder og innenfor dagligvarehandelen.

Nyskapende teknologi for matsikkerhet

Våre innovative løsninger for matsikkerhet lar kundene våre være mer strategiske og proaktive ved å bruke dataovervåking og håndterbar sanntidsinnsikt for å beskytte mot utfordringer angående mathygiene og samtidig forbedre produktkvalitet og driftshastighet.

 

fruit in boxes_image.psd

Suksesshistorier om matsikkerhet

Les hvordan Ecolab jobber sammen med kunder i matbransjen for å forhindre matbårne sykdommer med teknologiene våre for matsikkerhet og hygiene.

No Events found

Nyskapninger innenfor matsikkerhet

Utforsk teknologiene og innovasjonene våre innenfor matsikkerhet som kan hjelpe organisasjonen din med å håndtere risikofaktorene innenfor matsikkerheten og løse behovene for mathygiene.

No Events found

Perspektiver for matsikkerhet

Finn ut mer fra ekspertene og lederne våre om hvordan Ecolab håndterer nåværende og fremtidige problemer angående matsikkerhet i bransjen din.

No Events found

 

Beskyttelse av matforsyningskjeden fra gård til gaffel.

food supply chain diagram

Ecolab har ekspertise på mange punkter langs matforsyningskjeden – fra gård til gaffel – i en rekke bransjer. Tjenestene våre for matsikkerhet og hygiene beskytter kundene dine mot matbårne sykdommer – fra anleggene hvor maten produseres, til dagligvarebutikker og restauranter, der den kjøpes og konsumeres. Vi har som mål å utvikle et robust og varig partnerskap som er bygget på tillit og ekspertise, for å gi deg enda bedre omdømme innen matsikkerhet.

Les mer om hvordan vi samarbeider med din sektor nedenfor.

FoodBevProcessing
Food & Beverage Processing

Det er ikke noe som er viktigere enn verdens matforsyning. Og vår appetitt for å finne bedre matproduksjonsløsninger er uendelig. Vi kan hjelpe med å optimalisere ethvert aspekt ved driften din for mat- og drikkevareproduksjon og levere målbare forbedringer i driftseffektivitet, bærekraft av anlegg og produktsikkerhet.

Appleandgrapesicon
Mathandel

Vår ekspertise innen detaljhandel for matvarebransjen er bygget på å øke kundeopplevelsen gjennom omfattende løsninger for matsikkerhet, kvalitetssikring og rene desinfiserte operasjoner. Løsningene våre hjelper kjeder av supermarkeder, lagre og stormagasiner med å sikre skikkelig rengjøring, samtidig som rengjøringsprosessen blir vesentlig bedre. Løsningene våre gir også besparelser som bedrer fortjenestemarginene gjennom bruk av mindre arbeidskraft, vann og energi.

diningseticonwithwineglass
Matservice

Våre restaurantkunder har behov for måter å sikre at grønnsakene, frukten, isbitene og andre matprodukter ikke vil gjøre folk syke. Programmene våre sikrer gjestetilfredsheten og fremhever merkevaren din gjennom løsninger som beskytter matsikkerheten, bedrer effektiviteten og gjør det eksepsjonelt rent gjennom hele operasjonen din for matservice.

food pest elimination
Fjerning av skadedyr

Vi forplikter oss til en høyere standard. Ecolab overgår vanlig skadedyrkontroll, og står på hver dag med vår ekspertise for å løse bransjens mest komplekse skadedyrutfordringer. Gjennom de proaktive folkene og innovative ideene våre, beskytter vi deg i dag, samtidig som vi fremmer nye og bedre løsninger for å beskytte morgendagen din.

Løsninger for matsikkerhet

Les hvordan løsningene våre for matsikkerhet hjelper kundene med å eliminere skadedyr, redusere vannforbruk, gjøre mathygiene bedre og sørge for matsikkerhet innenfor alle bransjer.

No Events found