Vi gjenoppfinner hvordan vann forvaltes

En kritisk faktor for driften til kundene våre er tiden fra vannet kommer inn i et anlegg til vannet vender tilbake til miljøet. Vi bruker ekspertise og utvikling til å hjelpe dem med å forvalte vannet – og måle suksessen en dråpe om gangen.

eROI er den eksponentielle avkastningen på investeringen vi leverer til kundene våre gjennom forbedret ytelse, driftseffektivitet og bærekraftig invirkning.

Måling er en kritisk komponent i prosessen vår for å levere enestående resultater. Det er en tilnærming som lar kundene våre spore den samlede verdien levert av Ecolab-løsninger – fra økende produktivitet og ytelse til reduserte driftskostnader og bedring av effektivitet samtidig som bærekraftsmål oppnås og gir en positiv innvirkning på verden.

Siste nytt

 

VANN ER NØKKELEN TIL VÅR EGEN EKSISTENS

Hos Nalco Water setter vi virksomheter over hele verden i stand til å beskytte denne mest vitale ressursen. Vi samarbeider med selskaper på tvers av en rekke forskjellige bransjer, arbeider side om side for å utvikle løsninger for de spesifikke vannbehovene og næringsmålene deres.

 

Rent vann for fremtidens generasjoner

Se hvordan John Holden fra Discovery Channels serie om jordkloden besøker Naperville i Illinois for å undersøke hvordan Nalco Water hjelper selskaper med å spare vann for planeten vår.

Kunders suksesshistorier

Se mer om hvordan vi hjelper kundene med å løse utfordringene de står overfor

No Events found

Videogalleri

Vi sikrer en lys fremtid for geotermisk energi

Vi investerer i å hjelpe den geotermiske bransjen med å redusere hvordan den påvirker miljøet – samtidig som vi bidrar til størst mulig effektivitet og pålitelighet.