aboutuspicnalco

Om Nalco Water

Som verdensledende leverandør av vannbehandling og prosessforbedringer, samarbeider Nalco Water med kunder som søker nyskapende løsninger for vann- og ressursbegrensninger. Som et Ecolab-selskap er vi perfekt innrettet med selskapsvisjonen om å være global leder innenfor teknologi og tjenester for vann, hygiene og energi, og vi leverer og verner om det som er vitalt.

integratedwatermanagement
Nalco Water er innovasjon

Vi hos Nalco Water er opptatt av vannkontroll. Hver operasjon er unik. Våre Nalco-eksperter ser på hver kundes forretningsmål og vannbehov individuelt, for så å undersøke måter å gjøre systemene mer effektive på.

3dtrasarwatersaver
Vi fremmer vannteknologien

3D TRASAR™-teknologien har revolusjonert vannkontrollen ved å la kundene ha fullstendig tilgang til vannsystemene i sanntid. Denne teknologien kombinerer kjemi, eksterne tjenester, overvåkning og automatisert kontroll og bidrar på denne måten til å gi kundene bedre effektivitet og reduserer bruken av vann og energi.

resinsmarket
Vi løser vann- og prosessutfordringene

Vår eksptertise når det gjelder vann, er uovertruffen, og det er også vårt partnerskap med kundene når det gjelder å løse de vanskeligste utfordringene. Vi jobber med et stort spekter av virksomheter innen næringsbygg, matbehandling, bilindustri, kraftproduksjon, kjemikalier og primære metaller samt bransjer som papirfabrikasjon og gruvedrift.

MER