Oversikt over Ecolab

kundesteder

Nesten 3 millioner
Kundesteder

history

+100-års historie
med nyskapninger

patenter

Mer enn 10 000 patenter

associates

Over 48 000 medarbeidere

Inkludert 26 000 salgs- og servicemedarbeidere og 1 100 forskere, ingeniører og tekniske spesialister

donations

USD 18,5 millioner donert

Gjennom donasjon av produkter, gaver fra Ecolab Foundation og selskapet samt medarbeideres gaver og frivillig arbeid i 2023

Beskytter folk og livsviktige ressurser

Dette er det vi gjør best hos Ecolab. De 48 000 partnerne våre bygger på et århundre med nyskapning, og leverer omfattende vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester i verdensklasse, bidrar til å opprettholde rene og trygge miljøer og optimalisere energibruken til millioner av kunder i mer enn 170 land verden over.

Hjelper kunder med å lykkes 

Fra restauranter og hoteller til kraft- og produksjonsanlegg, er Ecolabs mer enn 25 000 salgs- og servicemedarbeidere, bransjens største og best trente arbeidsstyrke i direkte salg og service, for å hjelpe kunder med å løse utfordringer angående styring av rengjøring, desinfisering, vann og energi. Mange av verdens best kjente merkevarer baserer seg på Ecolab for å bidra til driftseffektiviteten, produktintegriteten og merkevareomdømmet. Se på Bransjer vi dekker.

Persontilpasset service

Ecolabs ultimate konkurransefordel finnes innenfor den bransjeledende salgs- og servicebemanningen vår. Hver kundeutfordring er unik, og det er derfor de 25 000 medarbeiderne våre i felten samarbeider med kunder på anleggene deres ved å gi personalisert rådgivning og service. Ekspertene våre bruker en grundig prosess til å samle inn data, anvende avansert teknologi, tenke gjennom prosesser på nytt og levere løsninger for kundenes unike økonomiske, sosiale og miljømessige utfordringer.

Bak hver representant ute blant kundene står en gruppe forskere, ingeniører, spesialister på forskrifter og andre eksperter, som jobber grundig med å takle kundeutfordringene, utvikle nye løsninger og innfri fremvoksende behov. Se på våre løsninger.

Nyskapende løsninger

Ecolab har en lang innovasjonshistorie. Strategien vår er basert på kjemi, digital teknologi og service for å levere eksponentiell kundeverdi. Teamet vårt av 1 200 forskere, ingeniører og tekniske spesialister skaper løsninger som er de beste i sin kategori med ansvarlig bruk av råvarer og underleverandører og utviklet med stor oppmerksomhet på menneskelige og miljømessige virkninger. Med ekspertisen vår innenfor kjerneteknologier, inkludert antimikrobielle midler, dispensering og overvåking, personlig og miljøhygiene, polymerer, surfaktanter, fast kjemi, vannkontroll og dataanalyse, hjelper vi med å forbedre driftseffektivitet, produktkvalitet og sikkerhet for kundene våre. Les mer om vår Kompetanse og innovasjon.

Kunders suksesshistorier

Finn ut om hvordan Ecolab samarbeider med de globale kundene vår om å levere omfattende løsninger, datadreven innsikt og service på stedet for å fremme trygg mat, vedlikeholde rene omgivelser, optimalisere vann- og energibruk og forbedre driftseffektiviteten.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen arrangementer


Slik har vi styrket kundene våre i 2023:

Vannmerket vårt

aboutuspicnalco

Nalco Water

Ecolab-selskapet Nalco Water leverer nyskapende løsninger for behandling og forvaltning av vann, prosessforbedringer og forurensningskontroll – noe som optimaliserer produktkvaliteten og driftskostnadene for kundene våre samtidig som virkningen på miljøet reduseres.