1. Hjem
  2. Om
Ecolabs globale hovedkontor

Om oss

Ethisphere® Institute er en leder globalt når det gjelder definisjon og fremming av standarder for etisk bedriftspraksis som drivere for markedstillit og selskapets anseelse og suksess. Virksomheter verden over i markedene for matservice, matbehandling, kost og losji, helsevesen, industri og olje og gass velger Ecolabs produkter og tjenester for å holde miljøet rent og trygt, drive effektivt og oppnå sine bærekraftsmål.

Kontakt kundeservice

RING OSS

Ecolab a.s.  
Innspurten 9  
Postboks 6440 Etterstad  
0605 Oslo  
Norge  

Ecolab a.s.-kundeservice
Tlf.: +47 24 05 50 92  | E-post: NO-kundeservice@ecolab.com

 

 

Fortell oss om deg selv
Hvor holder du til?
Hvordan kan vi nå deg?
Hva kan vi hjelpe deg med?

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

 

 

Samarbeid om å løse globale utfordringer

Dette er det vi gjør best hos Ecolab. De 49 000 partnerne våre bidrar til å gjøre verden renere, tryggere og sunnere ved å levere altomfattende løsninger og tjenester på stedet for å fremme trygg mat, sikre et rent miljø, optimalisere bruken av vann og energi og gjøre driftseffektiviteten bedre for kunder på nesten tre millioner steder i over 170 land.

VI ER DER HVOR DET BETYR NOE

De nyskapende produktene og tjenestene våre berører praktisk talt alle deler av hverdagen og brukes på sykehus, hoteller, restauranter, skoler, fabrikker, raffinerier og flere andre steder verden over. Mange av verdens best kjente merkevarer baserer seg på Ecolab for å bidra til driftseffektiviteten, produktintegriteten og merkevareomdømmet.

VI SKILLER OSS UT TAKKET VÆRE VÅRE METODER

Med en satsing på overlegen service som leveres personlig, og et utvalg av nyskapende teknologi og forskningsbaserte løsninger utgjør vi en drivkraft for positiv økonomisk og bærekraftig utvikling gjennom kundene, driften og lokalsamfunnene vi opererer i.

PERSONLIG LEVERT SERVICE

Medarbeiderne våre er grunnmuren i forretningsmodellen vår. Hvert medlem av Ecolab-teamet bidrar til formålet vårt.

Vi begynner med kundene. Ecolabs ultimate konkurransefordel finnes innenfor den bransjeledende salgs- og servicebemanningen vår. Hver kundeutfordring er unik. Dette er grunnen til at våre 27 000 medarbeidere på stedet samarbeider med kundene på anleggene deres og gir konsultasjon og service på stedet. Ekspertene våre bruker en grundig prosess til å samle inn data, anvende avansert teknologi, tenke gjennom prosesser på nytt og levere løsninger for kundenes unike økonomiske, sosiale og miljømessige utfordringer.

Bak hver representant ute blant kundene står en gruppe forskere, ingeniører, spesialister på forskrifter og andre eksperter, som jobber grundig med å takle kundeutfordringene, utvikle nye løsninger og innfri fremvoksende behov.

NYSKAPENDE LØSNINGER

Vi får betydelig innsikt fra kundene våre – utfordringene de står overfor, og resultatene de søker å oppnå. Denne kunnskapen er drivkraften bak utviklingen vår av nyskapende produkter. Suksessen til utviklingsinnsatsen vår evalueres etter hvor godt løsningene våre støtter kundenes mål.

Med det dyktige teamet vårt av forskere og våre hypermoderne utviklingssentre er Ecolab bransjeledende i utviklingen av nye og effektive løsninger som hjelper kundene med å gjøre driften stadig bedre og oppnå en positiv miljømessig virkning.

Det er denne investeringen i ekspertise, forskning, utvikling og innovasjon som driver vårt arbeid for å holde oss i bresjen når vi løser de mest presserende og utfordrende forretningsmulighetene som kundene og lokalsamfunnene står overfor.

Målene og verdiene våre

Vi forenes av det mektige formålet vårt. Av verdiene som leder oss i arbeidet vårt. Og av en ubegrenset innsatsvilje som hjelper oss med å løse kundenes problemer. Vi er Ecolab – og sammen gjør vi verden til et bedre sted.

Arbeidet vi gjør, er viktig

Vi gjør verden renere, tryggere og sunnere. Vi beskytter livsviktige ressurser. Vi sikrer at vann og energi er tilgjengelig overalt. Produktene og tjenestene våre forebygger sykdommer og infeksjoner. Vi holder matforsyningen trygg. Vi beskytter stedene der folk spiser, sover, arbeider, tilbringer fritiden og helbredes. Vi berører det som er fundamental for livskvaliteten: vi holder folk sunne. Vi bidrar til bedre velvære. Vi sørger for at livet kan leves til det fulle. Vi hjelper kundene våre med å lykkes. Vi reduser risiko og bekymringer. Vi gir dem frihet til å utvikle seg.

Det er også viktig hvordan vi arbeider

Vi arbeider formålsrettet. Når det finnes en målsetning, oppfyller vi den. Når det finnes et problem, løser vi det. Vi arbeider trygt. Vi gjør alt med omhu. Vi tilstreber oss å gjøre det som er riktig, rettferdig og ærlig. Vi treffer tiltak sammen. I grupper. Disse gruppene styrkes av mangfoldige perspektiver. Vi inspireres og får overskudd av det vi gjør og hvordan vi gjør det. Ved å vokse, lære og feire sammen. Ved å gjøre en forskjell og tjene et større formål.

Ecolab er overalt hvor det betyr noe. Fordi det vi gjør – og hvordan vi gjør det – er viktig overalt.

Hvor vi gjør en forskjell

Her er noe av det vi hjalp kundene med i 2017:

Rent vann
Rent vann

Vi sparer mer enn 171 milliarder gallon vann

Vi behandler 1,1 billioner gallon (4,2 tusen millioner liter) prosess- og drikkevann

Vi sparer nok drikkevann til over 590 millioner personer

Og vi jobber for å hjelpe kundene våre med å spare 300 milliarder gallon vann årlig innen 2030 (1 gallon = 4 liter)

 

Visjonen vår for rent vann
Trygg mat
Trygg mat

Vi produserer 44 % av den globale melkeforsyningen på en trygg måte

Vi produserer over 25 % 
av verdens bearbeidede mat på en trygg måte

Vi bidrar til rene kjøkken som tilbereder mat for 45 milliarder restaurantmåltider

Og vi hjelper kundene med å forhindre over 1 millioner matbårne sykdommer hvert år

 

Visjonen vår for trygg mat
Rikelig energi
Rikelig energi

Vi sparer mer enn 12 billioner BTU (1 billion BTU = ca. 1 million milliarder J)

Vi reduserer bruken av vann og energi til 40 % av verdens olje- og gassproduksjon

Vi genererer over 20 % av
verdens kraft

Og vi har satt oss som mål å redusere CO2-utslippet med 10 %
vår egen drift innen 2020

 

Visjonen vår for rikelig energi
Sunne omgivelser
Sunne omgivelser

Vi rengjør over 40 milliarder hender

Vi gleder gjestene med over
800 millioner rene hotellrom

Vi rengjør 6 millioner pasientrom på sykehus og i langtidspleie

Og vi arbeider med å hjelpe sykehusene med å redusere risiko for smitte i helseinstitusjoner for hele 10 000 personer

 

Visjonen vår for sunne omgivelser

Vann- og energimerkevarene våre

nalcoabout
Nalco Water

Ecolab-selskapet Nalco Water leverer nyskapende løsninger for behandling og forvaltning av vann, prosessforbedringer og forurensningskontroll – noe som optimaliserer produktkvaliteten og driftskostnadene for kundene våre samtidig som virkningen på miljøet reduseres.

nalcochampabout
Nalco Champion

Ecolab-selskapet Nalco Champion leverer tjeneste- og teknologidrevne løsninger på stedet for bransjene naturgass, petroleum og petrokjemisk – og leverer gjenvinnings-, produksjons- og prosessforbedringer som hjelper kundene med å optimalisere olje- og gassproduksjonen verden over.