Oversikt over Ecolab

kundesteder
Nesten 3 millioner
Kundesteder
history
99-års historie
med nyskapninger
patenter
Mer enn 10 000 patenter
associates
47 000 medarbeidere

Inkludert 25 000 salgs- og servicemedarbeidere og 1 200 forskere, ingeniører og tekniske spesialister

donations
Mer enn USD 40 millioner donert

Gjennom donasjon av produkter, gaver fra Ecolab Foundation og selskapet samt medarbeideres gaver og frivillig arbeid i 2021

Samarbeider om å løse globale utfordringer

Dette er det vi gjør best hos Ecolab. De 47 000 partnerne våre leverer omfattende, vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester av verdensklasse for å forbedre matsikkerheten, bidra til å opprettholde rene og trygge miljøer, optimalisere bruken av vann og energi og forbedre driftseffektivitet og bærekraft på nesten tre millioner kundesteder i mer enn 170 land.

Vi er overalt hvor det er viktig

Fra restauranter og hoteller til kraft- og produksjonsanlegg, er Ecolabs mer enn 25 000 salgs- og servicepartnere, bransjens største og best trente arbeidsstyrke i direkte salg og service, for å hjelpe kunder med å løse utfordringer angående styring av rengjøring, desinfisering, vann og energi. Mange av verdens best kjente merkevarer baserer seg på Ecolab for å bidra til driftseffektiviteten, produktintegriteten og merkevareomdømmet. Se på Bransjer vi dekker.

Persontilpasset service

Ecolabs ultimate konkurransefordel finnes innenfor den bransjeledende salgs- og servicebemanningen vår. Hver kundeutfordring er unik, og det er derfor de 25 000 partnerne våre i feltet samarbeider i kunders anlegg ved å gi personalisert rådgivning og service. Ekspertene våre bruker en grundig prosess til å samle inn data, anvende avansert teknologi, tenke gjennom prosesser på nytt og levere løsninger for kundenes unike økonomiske, sosiale og miljømessige utfordringer.

Bak hver representant ute blant kundene står en gruppe forskere, ingeniører, spesialister på forskrifter og andre eksperter, som jobber grundig med å takle kundeutfordringene, utvikle nye løsninger og innfri fremvoksende behov. Se på våre løsninger.

Nyskapende løsninger

Ecolab har en lang innovasjonshistorie. Strategien vår er basert på kjemi, digital teknologi og service for å levere eksponentiell kundeverdi. Teamet vårt av 1 200 forskere, ingeniører og tekniske spesialister skaper løsninger som er de beste i sin kategori med ansvarlig bruk av råvarer og underleverandører og utviklet med stor oppmerksomhet på menneskelige og miljømessige virkninger. Med ekspertisen vår innenfor kjerneteknologier, inkludert antimikrobielle midler, dispensering og overvåking, personlig og miljøhygiene, polymerer, surfaktanter, fast kjemi, vannkontroll og dataanalyse, hjelper vi med å forbedre driftseffektivitet, produktkvalitet og sikkerhet for kundene våre. Les mer om vår Kompetanse og innovasjon.

Målene og verdiene våre

Vi er samlet i formålet vårt om å gjøre verden renere, tryggere og sunnere – ved å hjelpe virksomheter med å lykkes samtidig som mennesker og vitale ressurser beskyttes. Visjonen vår er å være den globale lederen innenfor vann, hygiene og antimikrobielle teknologier og tjenester – ved å gi og beskytte det som er vitalt: Rent vann, trygg mat og sunne omgivelser.

Når kundene våre lykkes, så lykkes vi.

 

Ecolab er overalt hvor det betyr noe. Fordi det vi gjør – og hvordan vi gjør det – er viktig overalt.

Kunders suksesshistorier

Finn ut om hvordan Ecolab samarbeider med de globale kundene vår om å levere omfattende løsninger, datadreven innsikt og service på stedet for å fremme trygg mat, vedlikeholde rene omgivelser, optimalisere vann- og energibruk og forbedre driftseffektiviteten.

2018 Corporate Sustainability Report Colgate-Palmolive toothpaste facility image
Colgate-Palmolive: Sparer vann, fremmer produktivitet

Colgate-Palmolive samarbeidet med Ecolab om å effektiviteten og bærekraften til rengjørings- og desinfiseringprosessen på Mission Hills-anlegget deres i Guanajuato i Mexico.

2018 Corporate Sustainability Report ADM Archer Daniels Midland facility image
ADM: Bidrar til å spare 2 3 milliarder gallon vann

For å redusere driftskostnader betydelig samtidig som bærekraftsmål oppnås, implementerte ADM Ecolabs teknologi og automatisering på sine globale anlegg.

2018 Corporate Sustainability Report SAP data center customer image
SAP: Optimalisering av trygt vann i datasentre

SAP samarbeidet med Ecolab for å utvikle en helhetlig tilnærming til vannbehandling som minimaliserer risikoen for Legionella-bakterien.

 

Vannmerket vårt

aboutuspicnalco
Nalco Water

Ecolab-selskapet Nalco Water leverer nyskapende løsninger for behandling og forvaltning av vann, prosessforbedringer og forurensningskontroll – noe som optimaliserer produktkvaliteten og driftskostnadene for kundene våre samtidig som virkningen på miljøet reduseres.