Eksperter innen rengjøring, desinfisering og kontamineringskontroll

Som en tiltrodd partner innen produksjon av farmasøytiske produkter og produkter for personlig pleie, tilbyr Ecolab Life Sciences omfattende løsninger og teknisk ekspertise med fokus på rengjøring, desinfisering og kontamineringskontroll – samtidig som vi trygger sikkerhet, overholdelse av forskrifter og effektiv drift.

Støttet av de ledende globale ressurser, gir våre programmer veiledning for produsenter av farmasøytiske produkter, renrom og personlig pleie ved å innlemme de nyeste regulatoriske standarder og globale trender. Teamet vårt har flere års erfaring, og jobber med kunder både på organisasjonsnivå, og på fyiske lokasjoner for å hjelpe kundene med å oppnå sine forretningsmål. Vi er opptatt av å sikre kontinuitet i driften, produsere kvalitetsprodukter og for forbedret bærekraft.


Life Science eksperter

Life Science eksperter

Ecolabs biovitenskapelige eksperter er lidenskapelig opptatt av pasienttrygghet, kundetilfredshet og overholdelse av regelverket. Vi gir produsenter støtte og tillit gjennom oppnåelige program for rengjøring og desinfisering.

Innsikt innenfor biovitenskap

Finn ut mer om Ecolabs rolle i biovitenskapsbransjen.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen artikler