Manufacturing Line of Personal Care Pump Bottles

Personlig pleie og kosmetikk

Ecolab Life Sciences støtter produsenter av produkter for personlig pleie og kosmetikk ved å levere en omfattende, programmatisk tilnærmelse til rengjøring og desinfisering.

Porteføljen vår er designet spesielt for utfordringer innenfor produksjon av kosmetikk for personlig pleie, sammen med teamet vårt av tekniske eksperter, hjelper bransjeledende organisasjoner med å fjerne deres mest krevende urenheter fra produksjonsutstyr, deriblant pigmenter, emulsjoner, voks og geler.

Utfordringer innenfor rengjøring

Waterproof Lipstick Coupon Picture

Artikkel, del 1

I et marked drevet av innovasjon – der en fjerdedel av alle kosmetiske produkter som lanseres årlig enten er nye eller forbedrede versjoner – prøver produsenter innen personlig pleie å definere og implementere gode rengjørings- og desinfiseringsprosedyrer, spesielt når de håndterer et stort antall ulike formuleringer på stedet.

Parameters influencing cleaning are simply described within the Sinner Circle

Artikkel, del 2

Målet med denne andre artikkelen er å gi grunnleggende veiledning i optimalisering av rengjøringsprosedyrer – helt fra valg av kjemisk utstyr til korrekt oppsett av utstyret tilgjengelig på stedet, og at alt gjøres i samsvar med industrikrav. 

Icon for perfect match page

Oppdag den perfekte kombinasjonen

Når du samarbeider med Ecolab, er utstyret ditt rent – både første gang og hver gang. De tekniske ekspertene, forskerne og utviklerne våre samarbeider med dere for å se til at dere har den beste rengjøringsløsningen som er optimert for akkurat den typen urenheter, blandinger og produksjonsutstyr dere har.

Teknisk ekspertise og rengjøringskjemi for å innfri krav til produksjon av produkter for personlig pleie

Ecolabs eksperter på livsvitenskap

Ecolabs biovitenskapelige eksperter er lidenskapelig opptatt av pasientsikkerhet, kundetilfredshet og overholdelse av regelverk. Vi gir produsenter støtte og tillit gjennom oppnåelige program for rengjøring og desinfisering.

Ecolab CIP Optimization Services

CIP-teamet vårt jobber med dere for å sikre at dere har de beste rengjøringsløsningene som optimaliserer deres spesifikke smuss, formuleringer og rengjøringsutstyr. Med Ecolab Life Sciences blir utstyret deres rent – på første forsøk, hver gang.


Forbedre sikkerhet, overholdelse og driftseffektivitet

Det globale ende-til-ende-tilbudet vårt gir dere sikrere produkter og prosesser, reduserer risko, oppfyller forskriftsmessige krav, støtter overholdelsesinitiativer og oppnår driftsmessig effektivtet og kostnadsbesparelser.

Sustainability eROI Icon

Kostnader

Reduser langtidskotnader ved å ta i bruk løsningene våre som sparer energi og vann, samt reduserer vedlikehold og utskifting av utstyr.

Sustainability eROI Icon

Vann

Løsningene våre er designet for å konservere vann og la kjemien gjøre mesteparten av arbeidet.
Sustainability eROI Icon

Produktivitet

Vi har kjemi som er passende til smusset deres, som blir rent ved første forsøk. Minsker tiden brukt på rengjøring.
Quality Icon

Produktkvalitet

Kjemien vår sikrer det høyeste nivået av rengjøring og desinfisering, og beskytter prodktet deres mot risiko for kontaminering.

Løsninger innenfor produksjon av produkter for personlig pleie og kosmetikk

Finn ut mer om hvordan Ecolabs løsninger for produksjon av produkter for personlig pleie og kosmetikk kan hjelpe anlegget deres med å produsere trygge produkter som overholder og overgår standarder, forbedrer driftseffektiviteten målbart og hjelper dere med å nå bærekraftsmål.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede sider med løsninger.