Manufacturing Line of Personal Care Pump Bottles

Personlig pleie og kosmetikk

Ecolab Life Sciences besørger rengjørings- og desinfiseringsprodukter og programmer for produksjonsanlegg for produkter for personlig pleie og kosmetikk.

Porteføljen vår er designet spesielt for utfordringer innenfor produksjon av kosmetikk for personlig pleie, sammen med teamet vårt av tekniske eksperter, hjelper bransjeledende organisasjoner med å fjerne deres mest krevende urenheter fra produksjonsutstyr, deriblant pigmenter, emulsjoner, voks og geler. 


Yellow Bubbles
Sirkulasjonsrengjøring
Ecolabs sirkulasjonsrengjøringsmidler er utformet for å rengjøre i et bredt spekter av CIP-systemer (clean in place) og rengjøring utenfor sted (COP) på produksjonsanlegg for personlig pleie og kosmetikk, og bevarer utstyrets integritet uten at det går på bekostning av effekten.
Mer
White Bubbles on Blue Background
Manuell rengjøring og skumrengjøring
Ecolabs manuelle rengjøringsmidler og skumrengjøringsmidler er utformet for å generere stabilt skum uten hjelp av tilsetningsstoffer. Disse produktene hjelper med å forbedre manuell rengjøringseffektivitet, noe som fører til kortere nedetid og forbedrer rengjøring av krevende urenheter.
Mer
Gray Bubbles
Rensing og desinfisering
Ecolabs rensings- og desinfiseringsmidler hjelper produsenter av produkter for personlig pleie og kosmetikk til å bekjempe mikrober og oppnå visse, spesifiserte nivåer av mikrobiologisk reduksjon.
Mer
Blue Bubbles
Tilleggsmidler, forsterkere og etterbehandlere
Ecolabs tilsetningsstoffer, boostere og etterbehandlere er svært konsentrerte stoffer som er utformet for å booste ytelsen av andre rengjøringsmidler, og som gir en ekstra pådriver når det gjelder rengjøring av spesifikke urenheter.
Mer
Produkter som er utformet for produksjonsutfordringer for personlig pleie
Produkter som er utformet for produksjonsutfordringer for personlig pleie
Produsenter trenger ikke lenger å nøye seg med ineffektive og mindre effektive rengjøringsmidler som ble utformet for bruk innenfor andre bransjer. Ecolab Life Science-produkter er dedikert for produksjonsindustrien for produkter for personlig pleie og kosmetikk og er spesielt formulert for effektiv rengjøring via de mest utfordrende urenhetene.
Technical expertise from tech experts
Teknisk ekspertise fra bransjeeksperter
Fra laboratorieprøvetesting til optimalisering av produksjonsutstyr, arbeider teamene våre for å velge fullkommen blanding av kjemiske virkestoffer på de mest effektive bruksområdene for å spare deg for tid og arbeid. Teamene våre sørger dessuten for tilstedeværende støtte for å finne mulige anledninger, kundeanbefalinger og veiledning av valideringsprosessen.
Complete Document Package
Fullfør dokumentasjonspakken
Vårt kjernespekter av rengjørings- og rensingsprodukter støttes av omfattende global dokumentasjonspakke som kan bidra til å innfri overholdelsesmål og -standarder for bransjen for kosmetikk og personlig pleie.