1. Hjem
  2. Om
  3. Bransjer vi dekker
  4. Bygninger og fasiliteter
  5. Offentlig sektor
Government550

Offentlig sektor

Vi kan hjelpe deg med å beskytte helsen og komforten til brukerne av bygningen din og samtidig drive bærekraftig. Våre løsninger for blant annet rengjøring og desinfisering, innendørs luftkvalitet og vannbehandling gjør at fasilitetene deres fungerer problemfritt og sikkert.

utvalgte løsninger for offentlig sektor

TotalHygiene
HÅNDSÅPER, DESINFEKSJONSMIDLER OG KREMER

Ecolab tilbyr flytende og skummende håndsåper, dispensere og lotion for å holde personalet og gjestene trygge og sunne. Vårt håndhygienesystem kombinerer bakteriedrepende kjemikalier med teknologi og opplæring – som medvirker til bedre vaner for rengjøring av hender.

hallwaytolobby
RENGJØRING AV TEPPER OG GULV

Ecolab tilbyr kommersiell gulvrengjøring og oppussingsløsninger i særklasse for innkvartering og offentlige rom, inkludert teppe, tre, laminat og polstring.

clean and shining tile floor
GENERELT RENHOLD

Profesjonelle rengjøringsprodukter og programmer for kontorbygninger, leilighetskomplekser, fabrikker og lagre. Ecolab tilbyr en komplett linje av kommersielle forsyninger for rengjøring, verktøy og opplæring.

MASKINOPPVASK

Ecolab tilbyr maskinoppvaskløsninger, som sparer vann og energi uten å gå på bekostning av renhetsresultatene. Vi underviser og forsterker de beste oppvaskmetodene gjennom opplæring på stedet og materiell for fast eller flytende maskinoppvaskdrift.

Løsninger for bygninger og fasiliteter

Our search returned no results.