Ytelse

Industrielle vaskerier

Etterspørselen etter renhet er ustoppelig. Men det er bare begynnelsen. Industriell styrke, deretter rent med alle midler. Industriell styrke, nå et patentert kjemikalium som er sammensatt slik at det gir gode rengjøringsresultater på alle typer av industrielt jordsmonn. Effektiv fjerning av petroleum, olje og fett. Eksepsjonell grad av hvithet. Ecolab fortsetter å heve standarden på oppnåelige resultater med dagens kjemi.

Vaskeprogrammer og -produkter

Performance Industrial

Performance Industrial

En vaskeprosess spesielt designet for å tilfredsstille de ulike vaskebehovene for industrielle arbeidsklær. Takket være kombinasjonen av nøye utvalgte kombinasjoner av overflateaktivt stoff, patentert teknologi for fjerning av jord og ny skånsom alkalisk forsterker, fjerner programmet utfordrende industriell tilsmussing ved fra bare 60 °C og sikrer at behovene til alle typer industrielle arbeidsklær oppfylles. Dermatologisk sertifisert og VAH- og RKI-sertifisert. Godkjent av ledende PPE-produsenter som Klopman, Lauffenmühle og Carrington, samt 3M, en kjent produsent av refleksstriper.

PROTEX360°

Vaskeribeskyttelsesprogram som tilbyr integrerte løsninger for å bidra til sikker og effektiv utførelse av vaskeridrift og gjenåpning etter COVID-19-pandemien og videre.

Vann- og energisparingsløsninger 
For industrielle vaskerier

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede utstyrssider.