PROTEX360° 

Vaskeribeskyttelsesprogram

Pasienters og forbrukeres sikkerhet begynner på vaskeriet. Dere er en forlengelse av kundeteamet deres. De stoler på dere for å hjelpe dem med å trygge driften, personellet og sluttbrukerne. Du må sørge for trygghet mens du reduserer sjansen for kryssforurensning og beskytter kundenes merkevarer. Hvordan kan du hjelpe?

Ved å tilby et rent og trygt vaskeri.

Hovedegenskaper

Vaskeribeskyttelsesprogrammet vårt tilbyr integrerte løsninger for å sikre sikker og effektiv gjennomføring av vaskeridrift og gjenåpning etter COVID-19-pandemien og videre. PROTEX 360-vaskeribeskyttelsesprogrammet hjelper kommersielle vaskerier til å overvåke viktige kritiske hygienefaktorer, ikke bare i vask, men også rundt og utenfor det.

PROTEX360°: Fem solide søyler i programmet  
Om vaskingen. Rundt vaskingen. Og mer enn bare vasking.

1. Vaskeløsninger og spesialprodukter

D+-vaskeløsninger for den fullstendige beskyttelsen av tekstilene deres fra SARS-CoV-2-viruset
Hold deg trygg og forbli beskyttet med Ecolabs forberedte, desinfiserende vaskeløsninger: Performance Industrial D+, Turbo Clean & Safe D+, PERformace40 D+, PERformance60 D+, OxyGuard60 D+.

Hovedegenskaper

 • desinfeksjon som dekker hele spekteret av bakterier og gjær
 • virusdrepende virkning testet i henhold til EN 14476
 • passer alle typer tekstiler og klesplagg

2. Hygieneplan

Forsikrer ren, trygg og effektiv drift

Hygieneproblemer er grunnleggende for å bidra til å garantere helse og sikkerhet på arbeidsplassen. PROTEX 360°-vaskeribeskyttelsesprogrammet gir retningslinjer, protokoller og prosedyrer for å sikre sikker bruk av kjemikalier som er nødvendige for å rense og desinfisere de forskjellige områdene på anlegget deres for å holde dere beskyttet mot SARS-CoV-2-viruset.

Med fokus på tre nøkkelområder – trygge mennesker, trygge tekstiler og sikkert anlegg – gjør verktøyet vårt for hygieneplan det mulig for dere å vurdere og iverksette riktige hygieneprotokoller og sørge for kontinuitet i vaskeridriften deres.

3. Service og ekspertise 

Menneskers kraft – kunnskapen vår bak kjemien!

Ecolabs team av eksperter samarbeider med dere for å sikre at med PROTEX 360°-vaskeribeskyttelsesprogrammet kan virksomheten starte effektivt og trygt.

 • Tilbyr ytelsesmål for hver kritiske driftsprosess for bedre å spore driftseffektivitet og øke produktiviteten
 • Anbefaler områder for forbedring av kvalitet og bruk av ferskvann og trykkvann for å optimalisere vaskeevnen og forbedre etterbehandlingseffektiviteten
 • Levering av et overvåkningsprogram for å sjekke vaskeprosessens ytelse gjennom kritiske kjemiske parametere for å garantere jevnt vaskeutfall og tekstilkvalitet
 • Feilsøking på vaskeprosessen eksternt eller direkte på stedet

4. Biokontamineringskontroll

Risikoanalyse og overvåking 

Det er viktig å etablsere de riktige prosedyrene for å overholde europeiske hygieniske normer eller å søke om de forskjellige kvalitetssertifiseringene for anlegget deres. PROTEX 360°-vaskeribeskyttelsesprogrammet bidrar til å kontrollere hygienestandardene i vaskeprosessen, men også utover det, ved å identifisere og håndtere risikoen for gjenkontaminering.

5. Opplæring

Jo mer du vet, desto bedre gjør du det


PROTEX 360°-vaskeribeskyttelsesprogrammet tilbyr tilpassede opplæringsmateriell tilgjengelig på forskjellige nivåer:

 • Grunnleggende vaskekunnskap
 • Desinfisering og hygiene
 • Tekstilhygiene
 • Kjemiske produkter

Opplæringstilbudet består av informasjon om prosedyrer for hygieneplan, rengjøringsprodukter og desinfeksjon inkludert i hygienepakken. Teknisk kunnskap om forskjellige områder for å forbedre overvåking av prosesser, sikkerhet og kvalitet er også en del av opplæringsprogrammet.

 

Relaterte løsninger

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede løsninger