Nurse with towels

PERformance® 60


60 °C desinfeksjonsløsning for sykehustekstiler

Med PERformance®60-programmet setter Ecolab den bærekraftige standarden for kvalitet, energieffektivitete og besparelser for vaskerimarkedet. For individuelle vaskerier betyr dette et høyt kvalitetsnivå i tillegg til mindre bruk av vann og energi.

PERformance® 60-konseptet kombinerer Ecolabs Emulsion-teknologi med blekings- og desinfiseringsproduktet Ozonit Performance. Kombinasjonen av disse 2 komponentene reduserer den samlede kostnaden av vaskeriprosessen og oppnår utmerkede vaskeresultater ved 60 °C samtidig som de gir helt desinfiserte tekstiler. PERformance® 60 gir bedre effektivitet, bruker mindre vann og energi og gir deg bedre produktivitet.

Detergent vs Emulsion

Unik sammensetning av emulsjonsteknologi

Ecolab Emulsion-teknologien er utviklet for å gi det kraftigste og mest konsentrerte vaskemiddelet for vaskeribransjen.
På grunn av den nyskapende sammensetningen og den spesifikke produksjonsmetoden trekker de mikroskopiske partiklene i emulsjonen dypere ned i tekstilene og fjerner forskjellig tilsmussing mer effektivt enn klassiske vaskemidler. Teknologien gir også utmerkede skylleegenskaper og gjør det mulig å hoppe over 1 til 2 skylletrinn, noe som fører til mindre bruk av vann og bedre produktivitet for vaskerier.
Emulsion Technology er velegnet for alle tekstiltyper, herunder sengetøy i helsevesenet og inngår som en viktig del av PERformance® 60-løsningen.

Elis building in Nanterre

Innsats for bærekraft i kommersielle vaskerier

Historien om emulsjonsteknologi

ELIS, opprinnelig grunnlagt i 1883 som en familiebedrift, står for «Europe Linge Services». Det nå internasjonale selskapet for tekstil-, hygiene- og anleggstjenester, bidro til å introdusere forretningsmodellen for leie av tekstiler i Europa, som en del av en forbrukerbasert økonomi. Ecolab er stolt over å kunne betjene flere ELIS-lokaliteter over hele Europa. Ved hjelp av en kombinasjon av lean-prosess og teknologien vår for emulsjonsvaskemiddel sikrer vi passende, presis og sikker dosering med redusert vann- og energiforbruk. Det er et perfekt eksempel på å oppnå mer med mindre.


Hold deg trygg og forbli beskyttet

Løsning mot SARS-CoV-2-virus

Eliminering av patogenforurensning fra tekstiler er en av de relevante parametrene for å vurdere ytelsen til en vaskeprosess. PERformance® 60 D+-løsningen gir påvist effektivitet på bakterier, gjær og virus basert på registrerte prosesser og er effektiv mot SARS-CoV-2-viruset.

Tilknyttede programmer

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede programsider.