Group of Ecolab Institutional associates

Global institusjonsvirksomhet

Ecolab tilbyr allsidige produkter og programmer som oppfyller kundenes behov, fra restauranter, hoteller og langtidsomsorg, til skoler, næringsbygg og militære anlegg. Vi hjelper kundene våre med å sørge for gjestenes sikkerhet og tilfredshet samtidig som vi hjelper dem med å beskytte og forbedre merkevaren sin.

Om Institutional

Med bransjeanerkjente sertifiseringer i ryggen gir Ecolab-servicerepresentanter regelmessig planlagt service, salg og støtte i tillegg til medarbeideropplæring og inspeksjoner på stedet. Vi hjelper kundene med å redusere forbruket av strøm, vann og nett og å dra full nytte av arbeidskraften og forbedre tilværelsen og effektiviteten for hele driften.

Se videoene våre på Ecolabs YouTube-kanal

Gå til YouTube-kanalen vår for videoer om Ecolabs produkter og programmer for å støtte matservice, kost og losji, langtidspleie, anlegg og vaskeri på stedet.

Bygninger og fasiliteter

Vi gir omfattende pleie av stedene som folk er avhengige av – ved å sikre rene, trygge og komfortable omgivelser for alle i fasilitetene.

Mer

Matservice

Vi sørger for gjestenes tilfredshet og bidrar til å forsterke omdømmet til merkevaren deres gjennom løsninger som beskytter matsikkerhet, gir bedre effektivitet og enestående renhet gjennom hele driften.

Mer

Kost og losji

Du gir førsteklasses service til gjestene, og vi er her for å bidra til resultater i verdensklasse fra gjesterom til kjøkken, fra basseng til lobby. Vi hjelper deg med å beskytte stedene der gjestene spiser, sover, arbeider og driver fritidsaktiviterer.

Mer

Vaskerier

Vi kan levere vaskerier på stedet med avansert kjemi, utstyr og dispensering for å gi enestående resultater samtidig som effektivitet og bærekraft optimaliseres.

Mer

Langtidspleie

Vi hjelper deg med å innfri de skyhøye forventningene som gjestene og deres familie har med fokus på samsvar og bunnlinjen deres. Den altomfattende tilnærmingen vår bidrar til å bi beboerne, de besøkende og personalet et trygt og komfortabelt miljø hvor folk bryr seg.

Mer


Beslektede suksesshistorier

No Stories found


Institusjonelle løsninger

No Solutions Found