Group of Ecolab Institutional associates

Global institusjonsvirksomhet

Ecolab tilbyr allsidige produkter og programmer som oppfyller kundenes behov, fra restauranter, hoteller og langtidsomsorg, til skoler, næringsbygg og militære anlegg. Vi hjelper kundene våre med å sørge for gjestenes sikkerhet og tilfredshet samtidig som vi hjelper dem med å beskytte og forbedre merkevaren sin.

Bygninger og fasiliteter

Vi gir omfattende pleie av stedene som folk er avhengige av – ved å sikre rene, trygge og komfortable omgivelser for alle i fasilitetene.

Matservice

Vi sørger for gjestenes tilfredshet og bidrar til å forsterke omdømmet til merkevaren deres gjennom løsninger som beskytter matsikkerhet, gir bedre effektivitet og enestående renhet gjennom hele driften.

Kost og losji

Du gir førsteklasses service til gjestene, og vi er her for å bidra til resultater i verdensklasse fra gjesterom til kjøkken, fra basseng til lobby. Vi hjelper deg med å beskytte stedene der gjestene spiser, sover, arbeider og driver fritidsaktiviterer.

Vaskerier

Vi kan levere vaskerier på stedet med avansert kjemi, utstyr og dispensering for å gi enestående resultater samtidig som effektivitet og bærekraft optimaliseres.

Langtidspleie

Vi hjelper deg med å innfri de skyhøye forventningene som gjestene og deres familie har med fokus på samsvar og bunnlinjen deres. Den altomfattende tilnærmingen vår bidrar til å bi beboerne, de besøkende og personalet et trygt og komfortabelt miljø hvor folk bryr seg.


Beslektede suksesshistorier

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen artikler


Institusjonelle løsninger

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen løsninger