CommericalBuildings550

Kommersielle anlegg

Få resultatene du trenger – og vissheten om at fasilitetene dine er beskyttet og bærekraftige – ved å samarbeide med Ecolab.

Hold fasilitetene rene og sørg for at de fungerer effektivt med våre løsninger for blant annet rengjøring og desinfisering, innendørs luftkvalitet, behandling av vann i varmtvannsbereder og kjølevann og skadedyrkontroll.

Utvalgte kommersielle løsninger

hallwaytolobby
Rengjøring av tepper og gulv

Ecolab tilbyr kommersiell gulvrengjøring og oppussingsløsninger i særklasse for innkvartering og offentlige rom, inkludert teppe, tre, laminat og polstring.

clean and shining tile floor
Generelt renhold
Profesjonelle rengjøringsprodukter og programmer for kontorbygninger, leilighetskomplekser, fabrikker og lagre. Ecolab tilbyr en komplett linje av kommersielle forsyninger for rengjøring, verktøy og opplæring.
TotalHygiene
Håndsåper, desinfiseringsmidler og kremer

Ecolab tilbyr flytende og skummende håndsåper, dispensere og lotion for å holde personalet og gjestene trygge og sunne. Vårt håndhygienesystem kombinerer bakteriedrepende kjemikalier med teknologi og opplæring – som medvirker til bedre vaner for rengjøring av hender.

Maskinoppvask

Ecolab tilbyr maskinoppvaskløsninger, som sparer vann og energi uten å gå på bekostning av renhetsresultatene. Vi underviser og forsterker de beste oppvaskmetodene gjennom opplæring på stedet og materiell for fast eller flytende maskinoppvaskdrift.

Ecolab Partner Training Program
Opplæringsprogram for partnere

Dette er et omfattende opplæringsprogram for fasiliteter som effektiviserer opplæringen av medarbeider og bidrar til å optimalisere nyansettelser, redusere opplæringskostnadene og forbedre stabiliteten og effektiviteten og å holde bedre på medarbeiderne, Dets fleksible utførming oppfyller opplæringsbehov som er i stadig utvikling, og preferanser for voksenopplæring.

Ecolabs brosjyre for næringsbygg og fasiliteter
Vi løser de største utfordringene deres.

Du jobber hardt for å holde fasilitetene til kundene dine rene og trygge. Fra gulvpleie til generelt renhold og spesialkjøkken tilbyr vi fullserviceløsninger for næringsbygg for å hjelpe deg med å levere en høyere renhetsstandard.

Løsninger for bygninger og fasiliteter

No related solution pages were found.