BSC Cleaner using Rapid Multi Surface Disinfectant Cleaner spray bottle and blue microfiber use on exterior glass door high touch point

Kommersielle anlegg

Samarbeid med fasiliteter for å bidra til å skape rene, sunne rom som inspirerer tillitt og fremmer helsen til medarbeideres helse, sikkerhet og produktivitet.

Utvalgte kommersielle løsninger

hallwaytolobby

Rengjøring av tepper og gulv

Ecolab tilbyr kommersiell gulvrengjøring og oppussingsløsninger i særklasse for innkvartering og offentlige rom, inkludert teppe, tre, laminat og polstring.

Mer
clean and shiny tile floor

Generelt renhold

Profesjonelle rengjøringsprodukter og programmer for kontorbygninger, leilighetskomplekser, fabrikker og lagre. Ecolab tilbyr en komplett linje av kommersielle forsyninger for rengjøring, verktøy og opplæring.

Mer
TotalHygiene

Håndsåper, desinfiseringsmidler og kremer

Ecolab tilbyr flytende og skummende håndsåper, dispensere og lotion for å holde personalet og gjestene trygge og sunne. Vårt håndhygienesystem kombinerer bakteriedrepende kjemikalier med teknologi og opplæring – som medvirker til bedre vaner for rengjøring av hender.

Maskinoppvask

Maskinoppvask

Ecolab tilbyr maskinoppvaskløsninger, som sparer vann og energi uten å gå på bekostning av renhetsresultatene. Vi underviser og forsterker de beste oppvaskmetodene gjennom opplæring på stedet og materiell for fast eller flytende maskinoppvaskdrift.

Løsninger for bygninger og fasiliteter

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen løsninger