Facilities

Kommersielle anlegg

Vi samarbeider med anlegg for å skape og beskytte trygge, sunne lokaler, og tilbyr omfattende programmer, nyskapende løsninger og ekspertstøtte for å skape resultater som er viktigst på anlegget deres. 


Utvalgte kommersielle løsninger

hallwaytolobby
Rengjøring av tepper og gulv

Ecolab tilbyr kommersiell gulvrengjøring og oppussingsløsninger i særklasse for innkvartering og offentlige rom, inkludert teppe, tre, laminat og polstring.

Mer
clean and shiny tile floor
Generelt renhold

Profesjonelle rengjøringsprodukter og programmer for kontorbygninger, leilighetskomplekser, fabrikker og lagre. Ecolab tilbyr en komplett linje av kommersielle forsyninger for rengjøring, verktøy og opplæring.

Mer
TotalHygiene
Håndsåper, desinfiseringsmidler og kremer

Ecolab tilbyr flytende og skummende håndsåper, dispensere og lotion for å holde personalet og gjestene trygge og sunne. Vårt håndhygienesystem kombinerer bakteriedrepende kjemikalier med teknologi og opplæring – som medvirker til bedre vaner for rengjøring av hender.

Maskinoppvask
Maskinoppvask

Ecolab tilbyr maskinoppvaskløsninger, som sparer vann og energi uten å gå på bekostning av renhetsresultatene. Vi underviser og forsterker de beste oppvaskmetodene gjennom opplæring på stedet og materiell for fast eller flytende maskinoppvaskdrift.

ISSA Show 2021- Peroxide

ISSA-messen for Nord-Amerika

2021 ISSA-messen vender tilbake til Las Vegas, fra 15. til 18. november i den splitter nye West Hall på Las Vegas Convention Center, og vi har gleden av å kunngjøre at Ecolabs Peroxide Multi Surface Cleaner og Desinfectant er en av kandidatene for prisen Årets innovasjon!

Løsninger for bygninger og fasiliteter

No Solutions found