Kost og losji

Vaskeritjenester for overnattings- bransjen

Som en pålitelig leverandør av totale rengjøringsløsninger for ulike kunder innenfor kost og losji er det bare Ecolab kommersielle vaskerier som gir løsninger for vask av lintøy med overlegne løsninger, uovertruffen service og ekspertkunnskap om vaskeribransjen innenfor kost og losji.

Vaskeprogrammer og -produkter

OxyGuard40

EU Ecolabel-sertifisert kommersielt vaskeriprogram for lav temperatur formulert for å oppnå enestående hvithet for tekstiler fra bare 40 °C. Dette er den mest bærekraftige løsningen som er tilgjengelig på markedet som hjelper vaskerier med å forbedre levetiden til tekstilene, redusere vann- og energikostnader og levere eksepsjonelle kvalitetstekstiler til hoteller, restauranter og cateringfirmaer. 

OxyGuard60

Et kommersielt vaskeriprogram som egner seg til å effektivt desinfisere tekstiler innenfor kost og losji og eliminere forskjellige typer patogener. 

Elpa Dual Exxcellence

Elpa DUAL EXXcellence

Tøymykner med høy yteevne. Den unike silikonkombinasjonen forbedrer luftigheten og mykheten til tekstilene. Den doble konsentrasjonen av parfyme frigjør duften på brukstidspunktet. Den nye kombinasjonen av silikon tjener til å forbedre strykeegenskaper og reduserer derfor gjenvasking. 

PROTEX360°

Vaskeribeskyttelsesprogram som tilbyr integrerte løsninger for å bidra til sikker og effektiv utførelse av vaskeridrift og gjenåpning etter COVID-19-pandemien og videre.

Vann- og energisparingsløsninger
For vaskeri på hotell