Food & Beverage Processing

Vi tilbyr uovertruffen ekspertise og et omfattende sett av løsninger som bidrar til å øke matsikkerhet og produktkvalitet, fremme bærekraft og øke driftseffektivitet til den globale bransjen innenfor mat og drikkevarer.

Ecolabs spesialtilpassede løsninger for mat og drikkevarer
Når du har Ecolab som partner, er hver del av driften din beskyttet og optimalisert. Fra regulatoriske krav og forbrukerkrav til mikrobielle og patogene risikoer, tilbyr Ecolab spesialtilpassede løsninger for deres største bekymringer for å sikre produksjon av trygg mat og drikkevarer av høy kvalitet. Finn ut mer om markedene for mat og drikkevarer som vi betjener og våre omfattende løsninger for mat og drikkevarer.
Vi fremmer matsikkerhet og kvalitet

For å støtte kundenes satsning på matsikkerhet, tilbyr vi produkter, tjenester og ekspertise for å eliminere matbårne patogener, forbedre matkvalitet og holde maten trygg i matbehandlingsanlegg.

Vi tilbyr:

  • Omfattende støtte for matsikkerhet og skreddersydde løsninger.
  • Vitenskapelig og teknisk ekspertise for matsikkerhet brukt over hele forsyningskjeden.
  • Helhetlige anleggsløsninger og støtte fra programmer for forebyggende planlegging, rengjøring og desinfeksjon til avanserte opplæringskurs, analyser og rapportering.
iStock-586349520_water bottles conveyor_RawPhotograph_080717.jpg
Vi driver bransjen fremover med innovasjoner for mat og drikkevarer

Ecolab kombinerer best i klasse-kjemi, ekspertise i teknikk og digital teknologi for å hjelpe kundene med å oppnå de beste resultatene innenfor mat og drikkevarer. Vi tar en omfattende vurdering om miljømessige, økonomiske og sosiale behov for bransjen innenfor mat og drikkevarer for å vurdere hvordan nye og bedre løsninger innenfor mat og drikkevarer kan oppnås. Fra innovasjoner i CIP-rengjøring til fremskritt innenfor membranfiltrering, setter vi kursen for bransjen.

Finn ut mer om viktige Ecolab-innovasjoner.

Kunders suksesshistorier

Løsninger for mat og drikkevarer