General_Practionioners

Allmennleger

Alt du trenger for ordentlig desinfisering i din praksis – fra å gi myk og effektiv håndhygiene, overflaterengjøring og desinfisering for gjenbruk av medisinske instrumenter. Produktene våre er konstruert for hyppig bruk og testet i samsvar med de nyeste europeiske standardene. Tjenestene våre inkluderer også undervisningsmateriell og opplæring av personalet ditt, profesjonell og omfattende rådgivning om de beste produktene dere kan bruke, og hvordan de skal brukes, forskningsresultater og de nyeste retningslinjene for de mest optimale hygieniske fremgangsmåtene.

hands_feature
Hendene er det første og viktigste verktøyet for fagpersonalet i helsevesenet. Når dere sørger for at de alltid er rene og tatt godt vare på, kan dere være sikker på at både dere selv og pasientene deres er trygge. Vi bistår deg med å oppnå dette med vårt utvalg av produkter for håndhygiene.
surfaces_feature
Uansett om det er gulv og store flater eller små kroker hvor det ikke er lett å komme til, må du forsikre deg om at alle overflatene i praksisen er fullstendig rene og desinfisert for å skape et trygt miljø på arbeidsplassen og for å ta vare på pasientene.
washing_feature
Ordentlig vasking og desinfisering av instrumentene er grunnlaget for pasientenes sikkerhet. Ecolab kan levere et stort utvalg av produkter som tar seg av dette, fra forbehandling til maskinvask og desinfisering.

Relaterte løsninger

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen arrangementer