1. Hjem
  2. Om
  3. Bransjer vi dekker
  4. Food & Beverage Processing
  5. Kjøtt, fjærfe og sjømat
Meat, Poultry and Seafood Processing

Kjøtt, fjærkre og sjømat

Desinfiserings- og vannresultater

Beskytte integriteten til proteinproduktene, og oppfyll krevende forskrifter med omfattende programmer som beskytter merkevarene og matsikkerheten. Utforsk spesialløsninger for kjøttbransjen og fjørfeproduksjonen, inkludert en omfattende metode som forbedrer bærekraften og samtidig beskytter kvaliteten på kjøttet, kyllingene og sjømaten.

Drifts-
effektivitet

MATSIKKERHET

Samarbeider for å produsere
Trygg mat

Vårt felles mål er å produsere kvalitet og trygg mat, gjort så effektivt, ansvarlig og lønnsomt som mulig. Se mer om hva et Ecolab-partnerskap kan gjøre for deg.
løsninger for antimikrobisk vevbehandling
Du må produsere fjærfe- og kjøttprodukter med de høyeste matsikkerhetsstandardene – samtidig som du oppnår bedre produktivitet og reduserer kostnadene. Ecolab kan bidra til å optimalisere hele driften. Med vår antimikrobielle vevsbehandlingskjemi, bransjeekspertise, avansert utstyr og omfattende rapportering satser vi på å gi nyskapende løsninger, tjenester i verdensklasse … og sinnsro.
waste_coverpic
AVLØPSVANNLØSNINGER
Behandlingen av avløpsvann krever vel så mye oppmerksomhet som andre prosesser innenfor driften deres og har like store behov for integrerte løsninger . Når en tenker på det, er det ikke mange andre prosesser som har så store variasjoner i inngangen, og likevel kreves det hele tiden at resultatet holder høy kvalitet. Nalco tilbyr en rekke verktøy for å analysere, evaluere og behandle hele driften av avløpsvann effektivt helt fra den første rengjøringen til utslipp.
tjenester i verdensklasse
Opplev Ecolab-forskjellen. Som din pålitelige partner tilbyr vi en unik kombinasjon av tjenester i verdensklasse, totale løsninger med stor effekt og uovertruffen ekspertise i bransjer over hele verden, levert lokalt. Vi bidrar til at du kan føle deg trygg og sikker på at virksomheten ikke vil være utsatt for risiko.
Løsninger for rengjøring utenfor steder
tjenester for utstyr og teknikk

Vi oppfant CIP-teknologien (ren på plass for over 50 år siden, og vår erfarne gruppe for full service har den ekspertisen innen teknologi og industri som trengs for å levere systemer som er utviklet for å hjelpe dere å reduserie de totale driftskostnadene og forbedre programmene for matsikkerhet.

suksesshistorier om kjøtt-, fjærfe- og sjømatkunder

Se hvordan vi løste kundenes utfordringer i mat- og drikkevareproduksjonen.

Our search returned no results.

alle løsninger for kjøtt, storfe og sjømat

Se hvordan løsningene våre kan hjelpe dere å løse de utfordringene dere står overfor.

Our search returned no results.

opplæring fra Ecolab

Disse omfattende opplæringsløsningene i matsikkerhet er utviklet for å bidra til å beskytte dine kunder, omdømme og fortjeneste. Fra e-læring og klasseromsopplæring til spesialisert støtte på stedet, vil virksomheten din dra nytte av vår førsteklasses ekspertise.