Meat and Poultry on a cutting board

Kjøtt, fjærfe og sjømat samt utkoking

Matsikkerhet og desinfisering

Nalco Water gjør at dere kan forbedre effektiviteten til anlegg og ta tak i krevende forskriftsstandarder på en pålitelig måte ved å tilby et holistisk vannprogram som er spesialisert for bransjene for foredling av kjøtt, fjærkre og sjømat. Ut over kjemikalier kombinerer tilnærmingen vår banebrytende teknologi, datadreven innsikt og bransjeekspertise som for å hjelpe dere med å optimalisere vannanleggene deres og tilbyr dere forbedret synlighet og kontroll.

Samarbeider for å produsere
Trygg mat

Vårt felles mål er å produsere kvalitet og trygg mat, gjort så effektivt, ansvarlig og lønnsomt som mulig. Se mer om hva et Ecolab-partnerskap kan gjøre for deg.

Still shots from application of Exelerate TUFSOIL promotional video

Exelerate™ TUFSOIL

Heavy Duty Cleaner & Degreaser

Exelerate™ TUFSOIL er et gelrense- og fettfjerningsmiddel som er klart til bruk og særlig utviklet for krevende, fastbrent smuss som karbonisert sukker, olje, fett og proteiner.

Clean Out of Place System Tank

COP-løsninger (rengjøring på annet sted)

Forbedre COP-systemene og prosedyrene dine for å redusere vann- og energiforbruk og øke kvalitetskontroll. Ecolab samarbeider med dere om å finne de rette COP-løsningene for foredlingsanlegget deres for kjøtt, fjærkre og sjømat.
Ecolab Pest Expert with a client

Skadedyrløsninger for næringsmiddelindustrien

Oppretthold et skadedyrfritt miljø med vårt omfattende program for integeret skadedyrkontroll bygd på vitenskapelig dokumenterte protokoller. Vi kan hjelpe dere med å oppnå sterke revisjonsresultater og tilby forretningsinnsikt for å oppnå bedre resultater gjennomgående på alle anleggene deres. Den forebyggende tilnærmingen vår for skadedyrkontroll hjelper dere med å dekke behovet for større konsekvens og dokumentasjon i møte med økende risikoer angående matsikkerhet.


Eksempler på løsninger for foredling av kjøtt, fjærkre og sjømat

Ecolab’s Low Temperature Foam Cleaner In Use in Food Processing Plant

Skumrengjøring ved lav temperatur

Advantis™ Soft Metal FC er et egenskummende, klorinert alkalisk rengjøringsmiddel som beskytter utstyroverflater i bløtt metall.

Miljøvennlige rengjøringsløsninger

Ecolabs produkter for rengjøring av anlegg og serviceekspertise hjelper dere med å opprettholde optimal anleggshygiene og -sikkerhet.
Ecolab Expert Providing Laboratory Testing and Technical Support for Customers

Løsninger for arbeiderhygiene

For å bidra til å redusere risikoen for krysskontaminering i prosesvirksomheter tilbyr EcoCare™ et fullstendig sortiment av håndvaskemidler, håndrens som ikke krever skylling, og doseringssystemer.
Sanitary Worker Hands after Using EcoCare Cleaners and Hygiene Products

Validering og teknisk støtte

Laboratorietestingen vår fastslår den riktige rengjøringskjemien for bruksområdet deres, så utvilker vi nye validerte dokumenter for å bidra til å understøtte virksomheten deres.

Løsninger for foredling av kjøtt og fjærkre

FInn ut hvordan løsningene våre kan hjelpe dere med å løse utfordringene dere har.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.


Kundesuksesshistorier for kjøtt og fjærkre

Les om hvordan vi løste utfordringer for mat- og drikkevareproduksjonen vår

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.