Foredling av kjøtt, fjærkre og sjømat

Kjøtt, fjærkre og sjømat

Desinfiserings- og vannresultater

Beskytter merkevarer og fremmer matsikkerheten.

Beskytt merkevaren din, spar vann og frem matsikkerhet med Ecolabs produkter og programmer. De spesialiserte foredlingsløsningene våre for rødt kjøtt, kylling, kalkun, sjømat med mer inkluderer en omfattende tilnærming som hjelpe dere med å forbedre bærekraften samtidig som kvaliteten på kjøttet ivaretas.

Vi samarbeider om å produsere trygg mat og drikke

Vårt felles mål er å produsere kvalitet og trygg mat, gjort så effektivt, ansvarlig og lønnsomt som mulig. Se mer om hva et Ecolab-partnerskap kan gjøre for deg.

Still shots from application of Exelerate TUFSOIL promotional video
Exelerate™ TUFSOIL
Heavy Duty Cleaner & Degreaser

Exelerate™ TUFSOIL er et gelrense- og fettfjerningsmiddel som er klart til bruk og særlig utviklet for krevende, fastbrent smuss som karbonisert sukker, olje, fett og proteiner.

Clean Out of Place System Tank
COP-løsninger (clean out of place)
Forbedre COP-systemene og prosedyrene dine for å redusere vann- og energiforbruk og øke kvalitetskontroll. Ecolab samarbeider med dere om å finne de rette COP-løsningene for foredlingsanlegget deres for kjøtt, fjærkre og sjømat.
Skadedyrløsninger for næringsmiddelindustrien
Oppretthold et skadedyrfritt miljø med vårt omfattende program for integeret skadedyrkontroll bygd på vitenskapelig dokumenterte protokoller. Vi kan hjelpe dere med å oppnå sterke revisjonsresultater og tilby forretningsinnsikt for å oppnå bedre resultater gjennomgående på alle anleggene deres. Den forebyggende tilnærmingen vår for skadedyrkontroll hjelper dere med å dekke behovet for større konsekvens og dokumentasjon i møte med økende risikoer angående matsikkerhet.

Utvalgte løsninger for kjøtt, fjærkre og sjømat

Ecolab’s Low Temperature Foam Cleaner In Use in Food Processing Plant
Skumrengjøring ved lav temperatur
Advantis™ Soft Metal FC er et selvskummende, klorinert, alkalisk rengjøringsmiddel, en rengjøringsløsning med skum, spray og bløtinglegging for lav temperatur for alt prosessutstyret deres i rustfritt stål.
Miljøvennlige rengjøringsløsninger
Ecolab tilbyr et komplett program av rengjøringsprodukter og serviceekspertise for anlegg for å hjelpe dere med å opprettholde optimal anleggshygiene og -sikkerhet.
Ecolab Expert Providing Laboratory Testing and Technical Support for Customers
Validering og teknisk støtte
Som partneren deres kan vi tilby laboratorietesting og fastslå den rette rengjøringskjemien for påføringen.
Sanitary Worker Hands after Using EcoCare Cleaners and Hygiene Products
Løsninger for arbeiderhygiene
For å bidra til å redusere risikoen for krysskontaminering i prosesseringsoperasjoner tilbyr EcoCare™ en komplett serie med håndrensere, ikke-skyllende håndrensere og dispenseringssystem.

Alle løsninger for kjøtt, storfe og sjømat

Se hvordan løsningene våre kan hjelpe dere å løse de utfordringene dere står overfor.

No related solution pages were found.

Suksesshistorier om kjøtt-, fjærkre- og sjømatkunder

Se hvordan vi løste kundenes utfordringer i mat- og drikkevareproduksjonen.

No featured success stories were found.

Ecolab Training Program Classroom
Opplæring fra Ecolab

Disse omfattende opplæringsløsningene i matsikkerhet er utviklet for å bidra til å beskytte dine kunder, omdømme og fortjeneste. Fra e-læring og klasseromsopplæring til spesialisert støtte på stedet, vil virksomheten din dra nytte av vår førsteklasses ekspertise.