1. Hjem
  2. Om
  3. Bransjer vi dekker
  4. Helsevesen og livsvitenskap
  5. Sykehus
Ecolab_Healthcare_OperatingRoomWipe_550px310px

Sykehus

Vi tilbyr infeksjonsforebyggende løsninger på alle nøkkelområder innenfor miljøet i helsevesenet. Fra desinfeksjonsmidler, kluter og beskyttelsesdeksler til innovative rengjøringssystemer kan vi hjelpe kundene våre med å bedre hygienestandardene. Vårt veldefinerte støtteprogram har verktøy for overvåkning og forbedring av rengjøring av omgivelsene, overholdelse av håndhygiene og CSSD-effektivitet. Vi er her for å hjelpe og gi råd og opplæring når det trengs.

Helsevesen

Who We Are? HVEM VI ER

SYKEHUS OG KIRURGISKE SENTRE

Ecolab Infection Prevention In Hospitals

En integrert tilnærming til infeksjonsforebygging

Dine interne grupper gjør sitt beste for å sikre at alle medarbeidere kjenner til sin rolle og sitt ansvar – men kjenner de til hvilken virkning avdelingen deres har på hele sykehuset? Når du lære opp gruppene om hvordan avdelingene påvirker hverandre, kan sykehuset utvikle en integrert tilnærming for å gjøre de infeksjonsforebyggende metodene bedre.

ECOLABS PROGRAMMER FOR HELSEVESEN

Ecolab har utviklet programmene sine for å oppnå bedre resultater for sykehus, redusere sykehusoverførte infeksjoner og gjøre driftseffektiviteten bedre.

Ecolabs løsning for helsevesenet
Renere, tryggere sykehus
Ecolabs programmer tar for seg kritiske avvik som påvirker pasientutfall og sykehusets fortjeneste. Programmene våre kan bidra til å optimalisere pasientomsorgen, tilby omfattende effektivitet, forbedret pasient- og medarbeidertilfredshet og hjelpe med å bygge opp sykehusets omdømme i markedene det betjener.

Flere løsninger for helsevesenet