CruiseShips550

Cruiseskip

Fra sal til spa, øverste dekk til restaurantkjøkken, kan vi hjelpe deg med å holde hele virksomheten ren og trygg, fremme gjestenes tilfredshet og optimalisere driftsresultatene – alt på mest mulig bærekraftig måt.

Ecolabs innkvarteringsløsninger

Tilfredse gjester er svært viktig for din suksess. Fra det øyeblikket gjestene trer inn i lobbyen har de høye forventninger til oppholdet. Ecolab hjelper deg med å omdanne gjesteopplevelsen med omfattende løsninger fra kjeller til tak og over hele verden.

EbolaVirus

Forebygging av infeksjoner

Med bransjeledende infeksjonsforebygging og programmer for forurensningskontroll har Ecolab en unik plassering for å hjelpe kundene våre med å motvirke risikoen for influensa, Ebola og Enterovirus 68 (EV-D68). Vi tilbyr en rekke løsninger som følger anbefalinger fra Verdens helseorganisasjon (WHO) og Senteret for sykdomskontroll og forebygging (CDC), inkludert produkter for håndhygiene, rengjøring og desinfisering, opplæring og annet.

Nedlastinger

Brosjyre for inkvarteringsprogram

Vi hos Ecolab utformer nyskapende produkter som gjør mer med mindre, og som hjelpe deg med å bedre driftseffektiviteten og samtidig oppfylle de høyeste standardene som gjestene dine har.

Referanseguide for inkvarteringsprogram

Gjestetilfredshet og driftseffektivitet er viktig for suksessen din – og Ecolab kan hjelpe deg med å heve standarden for begge deler. Våre omfattende kommersielle rengjørings- og desinfiseringsløsninger, kombinert med uovertruffen service og ekspertopplæring, gjør Ecolab til førstevalget når det gjelder ressurs for alle dine innkvarteringsbehov.