1. Hjem
  2. Om
  3. Virksomheten vår
  4. Life Sciences

Bli kjent med markedene og produktene våre

Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab
Farmakologiske produsenter og legemiddelprodusenter

Ecolab gir kundene våre fullstendige rengjørings- og desinfiseringsprogrammer for ytre overflater av både farmasøytisk produksjonsutstyr og legemiddelproduksjonsutstyr og renrom, samt direkte produktkontaktflater.

Mer
Lipstick_550x310 (002).jpg
Personlig pleie og kosmetikk

Ecolab besørger desinfiseringsprogrammer for unik sammensetning av pigmenter, emulgatorer, vokser og geler som brukes innenfor kosmetikk og personlig pleie. Rengjørinsmidlene, desinfiseringsmidlene og forsterkerne våre er utformet for fjerning av disse ingrediensene, spesielt de vanskeligst fjernbare stoffene.

Mer
cleaning and disinfection solutions for the external surfaces of pharmaceutical manufacturing equipment and cleanrooms
Renrom

Vi går langt i å identifisere riktig kjemi for å utvikle stedsspesifikke rengjørings- og desinfiseringsløsninger for eksterne overflater av farmasøytisk produksjonsutstyr og renrom.

Mer
Last ned biovitenskapsbrosjyren
Eksperter på biovitenskap
Eksperter på biovitenskap

Ecolabs biovitenskapelige eksperter er lidenskapelig opptatt av pasienttrygghet, kundetilfredshet og overholdelse av regelverket. Vi gir produsenter støtte og tillit gjennom oppnåelige program for rengjøring og desinfisering.

Biovitenskapelig spottlys

Rengjøring og desinfisering av Cannabis- og vekstsromanlegg
Rengjøring og desinfisering av Cannabis- og vekstsromanlegg

Hvert område av vekstanleggene for cannabis, krever spesielle rengjøringsforhold og løsninger. Ecolabs dokumenterte produkter for små til store operasjoner oppfyller de strengeste standardene, inkludert cGMp og EU GMP, som direkte påpeker de unike utfordringene og risikoene som rester og harpiks fra cannabinoider – som bidrar til å sikre validert, ren og kompatibel drift.

Biofilm microscopic image
Bekjempning av biofilmutfordring i produksjonssystemet for personlig pleie

Biofilm er en ansamling av mikroorganismer som kan samles og feste seg på våte overflater på CIP-produksjonssystemer (rent-på-stedet). Vedvarende når det gjelder konvensjonelle rengjørings- og desinfiseringsprosedyrer, kan biofilm motstå mekanisk håndtering og beskytte de innebygde mikroorganismene mot miljøstress, og la patogenene tåle selv konsentrert antimikrobiell eksponering.

Biovitenskapelige arrangementer

No upcoming events were found.

Innsikt innenfor biovitenskap

Finn ut mer om Ecolabs rolle innenfor biovitenskapsbransjen.

No Articles were found