Komplette løsninger for
biovitenskapsbransjen

Ecolabs Life Sciences-avdeling tilbyr uovertreffen ekspertise for rengjørings- og kontamineringskontroll til produsenter av legemiddelprodukter og produkter for personlig pleie. Vi leverer mer enn kvalitetskjemi til rengjøring. Vi leverer merverdi til kundene og hjelper dem med å optimalisere produksjonsytelse og minske risiko.

Merverdi: Vår ekspertise kombinert med løsningene våre for rengjøring og avansert kontamineringskontroll, innebærer at kunder har tilgang til en omfattende portefølje av rengjørings- og desinfiseringskjemikalier, utstyr og Bioquell-dekontaminering med hydrogenperoksiddamp.

Optimalisert produksjonsytelse: Ekspertisen vår over et vidt spekter av viktige produksjonsprogrammer hjelper kunder mot en maksimal oppetid for produksjon og produktivitet.

Minimert risiko: Ekspertisen vår over hele verden anvendt på kundene våre sin kontamineringskontroll, bidrar med driftskontinuitet verden over gjennom den verdensomspennende tilgjengeligheten til løsningene våre og kunnskap om regionspesifikke krav til kvalitet og forskrifter.Mer om løsningene våre for:

Hololens Headset

Virtuelle besøk på et høyere nivå

Få Ecolab-eksperter på stedet fra hvor som helst, når som helst gjennom virtuelle besøk basert på kombinert virkelighet.
Ecolabs eksperter på livsvitenskap

Teknisk ekspertise fra bransjeeksperter

Ecolabs biovitenskapelige eksperter er lidenskapelig opptatt av pasienttrygghet, kundetilfredshet og overholdelse av regelverket. Vi gir produsenter støtte og tillit gjennom oppnåelige program for rengjøring og desinfisering.

Rengjøring og desinfisering av Cannabis- og vekstsromanlegg

Rengjøring og desinfisering av Cannabis- og vekstsromanlegg

Det hurtigvoksende markedet for cannabisprodukter gir store muligheter – og betydelige driftsmessige utfordringer – for bedrifter på tvers av frø-til-salg-spekteret. Som en etablert leder, er Ecolabs Life Sciences-avdeling den betrodde partneren din i å gi omfattende løsninger for rengjøring, sanitering og kontamineringskontroll for dyrking, behandling og produksjon av cannabis.

Glowing world map with "Partner with the Experts" displayed over it

Ecolabs strategi for kontamineringskontroll

Fullstendige løsninger for kontamineringskontroll av renrom. Ecolabs Life Science-divisjonen er dedikert til å utvikle best mulig produkter og tjenester for å støtte kundene våre i legemiddelbransjen.

Two Ecolab technicians at a manufacturing facility

Den perfekte kombinasjonen for produsenter av produkter for personlig pleie

Med Ecolab Life Sciences blir utstyret ditt rent - på første forsøk, hver gang. De tekniske ekspertene, forskerne og utviklerne våre samarbeider med dere for å se til at dere har den beste rengjøringsløsningen som er optimert for akkurat den typen urenheter, blandinger og produksjonsutstyr dere har.

Løsninger fra Life Sciences-avdelingen

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen sider med løsninger.

Innsikt innenfor biovitenskap

Finn ut mer om Ecolabs rolle i biovitenskapsbransjen.

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen artikler