Ecolab Life Sciences provide manufacturer’s a partnership and confidence through achievable cleaning and disinfection programs.

Eksperter på biovitenskap

Ekspertene våre er lidenskaplig opptatt av pasientsikkerhet, kundetilfredshet og regelverksoverholdelse. Vi tilbyr produsenter et partnerskap og trygghet gjennom oppnåelige rengjørings- og desinfiseringsprogrammer som omfatter:

  • Stedsevaluering og innsikt om beste praksis
  • Valideringsekspertise
  • Rådgivning om mikrobiologisk sikring og sterilitetssikring
  • Støtte for global regelverksoverholdelse
  • Harmoniseringsverkøty
  • Opplæring på stedet
  • Saksstudieerfaring
Asheesh Kumar Agrawal
Asheesh Kumar Agrawal
Asheesh er emneekspert på CIP- og COP-prosesser, stedsevaluering, GMP-innsikt, rengjøringsvalidering, CIP-procsssoptimalisering og opplæring på stedet.
Mer
Thomas Altmann
Thomas Altmann

Thomas er ekspert på emnene rengjøringskjemi, rengjøringsprosess, rengjøringsvalidering og overholdelse av regelverk.

Mer
Laura Brennan
Laura Brennan

Laura har tidligere jobbet som farmasøytisk mikrobiolog, hovedakelig med produksjon av varmesteriliserte produkter.

Mer
David Collins
David Collins
David Collins har høyere grad i biologi og over 8 års erfaring innenfor farmasøytisk og kosmetisk mikrobiologi. Da han studerte ved universitetet i Portsmouth, mottok David utmerkelsen First-Class honors i biologi, og gjennomførte utplassering innenfor forskning på stamceller ved forskningslaboratoriene til universitetet i Palermo, Sicilia i Italia.
Mer
Matt Cokely
Matt Cokely

Matt har over 10 års erfaring innenfor legemiddelbransjen som farmasøytisk mikrobiolog.

Mer
Leslie Curry
Leslie Curry

Leslie er Vice President for Global Validation Services and Regulatory Affairs for Ecolab Life Sciences.

Mer
Jane Forbes
Jane Forbes

Jane har over 18 års erfaring med å jobbe innnenfor legemiddel- og bioteknologibransjene som farmasøytisk mikrobiolog.

Mer
Helen Gates
Helen Gates
Helen Gates BSc er en erfaren mikrobiolog med mer enn 15 års erfaring i legemiddelbransjen som farmasøytisk mikrobiolog.
Mer
Madison Hoal
Madison Hoal

Madison er farmasøytisk mikrobiolog og har erfaring i produksjon av en serie farmasøytiske formater inkludert usterile væsker, topiske midler og sterile injiserbare midler.

Mer
Thomas Kamps
Thomas Kamps

Thomas er ekspert på emneområdene rengjøringsprosess, rengjøringsvalidering og produksjonsteknologi. Som Global Team Lead Technical Consulting CIP/COP LS leder Thomas et team som sørger for teknisk rådgivning globalt om optimalisering av rengjreøingsprosesser for produsenter innenfor legemidler, API, bioteknologi og personlig pleie.

Mer
DAVID KEEN
David Keen

David er en farmasøytisk mikrobiolog som har jobbet på tvers av legemiddelbransjen, inkludert i primær og sekundær produksjon, både sterile og ikke-sterile doseformer, for FMCG, CMO og produksjon av kliniske studier.

Mer
Rachel Blount
Rachel Kirkham

Rachel har over 30 års erfaring innenfor kontamineringskontroll, herunder The Body Shop International, Tristel, Diversey and Ecolab Life Sciences.

Mer
Ecolab Life Sciences Expert
Christina Kohlstedde

Christina er Technical Service Specialist for Ecolabs Life Sciences-divisjon. Hun har arbeidet for Ecolab siden 2001 og begynte i RD&E Food & Beverage som Laboratory Technician for utvikling av smøremidler.

Mer
Marcel Korevaar
Marcel Korevaar

Marcel er ekspert på emnene CIP og COP, med spesialisering innenfor stedsvurdering, GMP-innsikt, validering av rengjøring, optimalisering av CIP-prosess og opplæring på stedet.

Mer
Rajnish Maharaj
Rajnish Maharaj

Rajnish er lederen for globale forskriftsspørsmål for Ecolab Life Sciences. Rajnish sørger for bærekraft for Life Sciences-porteføljen og utarbeider globale stragegier for regelverk.

Mer
Sunil Patel
Sunil Patel

Sunil har over 14 års erfaring med å jobbe innenfor ingeniør- og valideringsfeltene for cGMP/FDA/EU/ISO-regulerte industrisektorer.

Mer
Donald Singer
Donald Singer

Don Singer er en Senior Microbiology Consultant for Ecolab og er Fellow i det American Society for Quality. Don har vært et medlem av USP Microbiology Committee of Experts siden 2000.

Eleanor Slevin
Eleanor Slevin

Eleanor har over 20 års erfaring innenfor mikrobiologi, hvorav 15 år har arbeidet i en rekke forskjellige roller med produsenter av legemidler og medisinsk utstyr.

Mer
Susan Youngquist
Susan Youngquist

Susan er ekspert på CIP- og COP-prosesser, stedsevalueringer, GMP-innsikt, validering av rengjøring og optimalisering av CIP-prosess.

Mer

Still livsvitenskapsekspertene våre et spørsmål

Skjema for livsvitenskapsekspert

Still livsvitenskapsekspertene våre et spørsmål.

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

Hvis du vil avslutte abonnementet eller utforske andre alternativer for kommunikasjon om produkter og tjenester du kan være interessert i, gå til abonnementssenteret vårt.