Pharmaceutical Manufacturing | Ecolab

Farmakologiske produsenter og legemiddelprodusenter

Ecolab Life Sciences tilbyr legemiddelprodusentkunder en enestående kombinasjon av omfattende rengjørings- og desinfiseringsprogrammer for legemiddelbransjen.

Teamene våre av globale eksperter samarbeider med kundene våre for å kontinuerlig redusere rengjøringsperioden for deres produksjonsutstyr for legemidler, optimalisering og gjennomstrømning av virksomheten deres og risikoreduksjon.

 

Ecolab Alkaline Cleaner
COSA™ alkaliske rengjøringsmidler
COSA™ alkaliske rengjøringsmidler er spesialutformet for å fjerne typiske rester fra legemiddelbransjen, som oljer, fett, proteiner og annet organisk materiale.
Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™-syrebaserte rengjøringsmidler

COSA™-rensemidler og -desinfiseringsmidler

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™-tilsetningsstoffer og -forsterkere

COSA™-tilsetningsstoffer og -forsterkere er sterkt konsentrerte midler som er utarbeidet for å forsterke ytelsen til andre rengjøringsløsninger, og gi dem ekstra styrke når det gjelder rengjøring av spesifikke jordmålenheter.

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™ Manuelle rengjøringsmidler

COSA™ manuelle rengjøringsmidler er utformet for å generere stabilt skum uten hjelp fra tilsetningsstoffer. 

Ecolab CIP/COP Cleaner
COSA™-rensemidler og -desinfiseringsmidler

COSA™ -rensemidler og -desinfiseringsmidler hjelper med å bekjempe mikrober og er utformet for å oppnå spesifikke reduksjonsnivåer.

Visuelt ren: Få klarhet om regulatoriske retningslinjer
Ekspertise innenfor legemiddelrengjøring og -validering

Viktigheten av rengjøringsvalidering innenfor legemiddelproduksjon er avgjørende for å sikre effekten av rengjøring av utstyr og til sist å sikre sikkerhet og integritet til API og ferdigstilte legemiddelprodukter.

Våre team forstår det skiftende regulerende miljøet og har verktøyene som skal til for å sikre overholdelsen av cGMP for å sikre produktsikkerhet og kvalitet og for å implementere valideringer som oppfyller myndighetenes krav.

Ecolab CIP Optimization Services
Finn ut hvordan Ecolab kan arbeide med deg for å optimalisere CIP-systemene dine  
Samarbeid med Ecolabs eksperter kan hjelpe deg med å optimalisere riktig fra første start av. Som en del av anleggsrevideringen vår kan vi bistå med å avdekke nye verdier for å redusere rengjøringstid og derved øke kostnadseffektiviteten.
Mer
Technical expertise from tech experts
Teknisk ekspertise fra bransjeeksperter

Ecolabs biovitenskapelige eksperter er lidenskapelig opptatt av pasienttrygghet, kundetilfredshet og overholdelse av regelverket. Vi gir produsenter støtte og tillit gjennom oppnåelige program for rengjøring og desinfisering.

Mer