Avansert renromskjemi og innovasjon

Ecolab kan bistå deg med å oppnå full tillit til sikkerhet og driftskompetanse ved å kombinere renromsprogrammet ditt med en kraftfull kombinasjon av bransjens beste kjemi og ledende ekspertise.

Ecolab kan bistå deg med å oppnå full tillit til sikkerhet og driftskompetanse ved å kombinere renromsprogrammet ditt med en kraftfull kombinasjon av bransjens beste kjemi og ledende ekspertise.

Ecolab tilbyr velprøvde desinfeksjons- og rengjøringsløsninger. Vår omfattende portefølje av desinfiseringsmidler, biocider, renromskluter, utstyr og tekniske tjenester, oppfyller detaljerte og nøyaktige krav til legemiddelproduksjon og renromsomgivelser. Opplev verdien av et Ecolab-partnerskap.

Nytenkende innovasjon

Renholdsoperatører stoler på våre nytenkende renromsløsninger for å sikre at rengjørings- og desinfeksjonsprogrammene deres oppfyller de høyeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Klercide™ Cleanroom Quat

Ecolabs Klercide™ Cleanroom Quat er en blanding av kvartære ammoniumforbindelser og vann til innsprøyting (WFI). Effekten ved lav konsentrasjon sørger for at produktet etterlater minimalt med rester og gjør det ideelt for høygraderte renrom og kritiske produksjonsområder.

Mer

SteriShield™ Delivery System (SDS)

Den unike kombinasjonen av pose/flaskedesign med patentert utløsersystem har et lukket system og sikrer at kontaminering ikke kan komme inn i flasken under bruk –og opprettholder sterilitet gjennom hele rengjøringsprosessen. 

Mer

Ecolabs Validex™-program

Ecolabs Validex™-program hjelper til med å løse valideringsutfordringer med en global metode, støtter datasett og ekspertise – skreddersydd for renrom. Vi lgjør det lettere å implementere nye produkter og gir deg ro til å fokusere på din kjernevirksomhet.

Mer


Rådgivende hjelp og service

Ecolab Life Sciences gir tilgang til erfarne tekniske renromseksperter som er fokuserte på å hjelpe kundene og oppnå profesjonell driftskompetanse, og overholde og implementere forskrifter. Med et upartisk, eksternt perspektiv, kan disse ekspertene vurdere prosesser, gi SOP-veiledning og anbefale den rette kjemiske ytelsen og regimet for å hjelpe deg og optimalisere driften og bygge opp din egen kompetanse i renrom.

Har du spørsmål om rengjøring og desinfeksjon i ditt renrom? Våre eksperter er her for å hjelpe! Klikk Spør ekspertene for å ta kontakt med vårt globale team.

Ecolab Life Sciences Expert

David Keen

Director, Microbiology Consulting Services and Validation

Donald Singer

Donald Singer

Senior Microbiology Consultant

Still våre eksperter et spørsmål.
Ecolab Life Sciences Expert

Madison Hoal

Global Technical Consultant

Driftskompetanse

Ecolab Life Sciences besørger global produksjon og levering, forsikrer produkttilgjengelighet for å imøtekomme din valideringsplikt og opprettholde kontinuiteten i dine produksjonsprosesser. Ta en tur gjennom vårt nyeste produksjonslokale som fins i Greensboro, North Carolina.

Product page on Life Sciences Storefront website

Bestill produkter direkte fra Ecolab

Gå til Ecolabs butikk for å søke etter porteføljen vår av rengjørings- og desinfiseringsprodukter, se produktpriser og kontakt det tekniske teamet vårt.

Den strømlinjeformede og enkle prosessen vår hjelper dere med å få produktene dere trenger i mengdene dere behøver for å tilfredsstille behovene deres for kontamineringskontroll for renrom av enhver klasse.

Experience the Difference logo

Er du klar til å ta renromsprogrammet ditt til neste nivå?

Stadig innovasjon definerer den biofarmasøytiske industrien


Så hvorfor har ikke dine renromsløsninger forbedret seg? Ecolab gir deg direkte forbindelse til det siste innen vitenskapelig drevet innovasjon for renromsvalidering, desinfisering og løsninger for kontroll av kontaminering.

Forespørsel om rådgivning fra biovitenskapsekspert

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.