Disinfectant Being Used in Cleanroom Environment

Desinfiseringsmidler, sporedrepende midler og biocider for renrom

Velg fra et bredt utvalg desinfiseringsmiddel, sporedrepende midler og biocider for renrom som er utviklet for rotasjonsbruk for effektiv kontroll av mikrobiell kontaminering, deriblant bakterielle sporer, i kritiske aseptiske renrom i lokaler for kjerneproduksjon.

Utvalget gjør det mulig for deg å velge det riktige rotasjonsprogrammet for desinfisering av renrom for å møte behovene til lokalet ditt mens du vurderer faktorer som effektivitet, kontroll av rester, helse og sikkerhet.

Ecolab Cleanroom Brochure
Omfattende kontamineringskontroll

Ecolab leverer en omfattende portefølje av ende-til-ende-rengjørings- og desinfeksjonsløsninger, inkludert desinfeksjonsmidler, sporicider og biocider for renrom, som er skreddersydd for de spesifikke bruksområdene og målene deres. Se hele vår Renromskatalog, eller besøk Renromsprogram-siden vår.

Klercide™ Cleanroom Quat
Produkthøydepunkt:
Klercide™ Cleanroom Quat

Ecolab tilbyr et nyskapende biocid utviklet for renrom som er på linje med globale standarder for forskrifter for å drive både langsiktig overholdelse og pågående driftseffektivitet. Ecolab Klercide™ Cleanroom Quat er neste generasjons kvaternære ammoniumsforbindelse-biocid. Til forskjell fra tradisjonelle kvaternære ammoniumforbindelser etterlater den lave konsentrasjonen av virkestoff i Klercide Cleanroom Quat minimalt med rester på overflater, og bidrar til å sikre sanering mens kravene til rutinemessig skylling reduseres. 

Mer

Program for vasking av renrom, produkter, utstyr og tjenester

Utforsk våre tilbud på sterile spritposer og moppevåtkluter for renrom