Én metode kan revolusjonere validering av desinfiseringsmidler

I mangel av en enkelt global standard for validering av desinfiseringsmiddeleffekt i farmasøytiske renrom, har Ecolab Life Sciences konsultert med anerkjente bransjeeksperter for å lage en.

Én metode kan revolusjonere validering av desinfiseringsmidler
Ecolab Validex™ Program logo
I sin artikkel omCleanroom Technology(november 2019), forklarer Tim Sandle hvorfor desinffiseringsmiddeleffekt betyr noe og hvordan globale forskjeller i effekttester forårsaker både forvirring og ineffektivitet gjennomgående i bransjen.
 
Han konkluderer med at Ecolab One Method Validex Program gir klare, fornuftige og reproduserbare kriterier for evaluering av desinfiseringsmidler for bruk i farmasøytiske renrom. Programmet er designet for å sikre en metode og akseptkriterier som passer for bransjen globalt, sammen med et omfattende datasett om relevant renromsmikroflora og overflater. Validex-tilnærmingen reduserer kompleksiteten og hjelper farmasøytiske produsenter med å få større effekt ved å gi spesifikk veiledning rundt valideringsprosesser for desinfiseringsmiddel i renrom.
 
Med Validex-programmet kan Ecolabs globale tekniske konsulenter hjelpe kunder med å navigere gjennom desinfiserende effekttesting, med akkrediterte laboratorier. Dette bidrar til å oppfylle gjeldende forventinger i regelverket og, enda viktigere, overholde standardene som kreves for renromsdekontaminering.
Se videoen nedenfor eller last ned infografikken vår for å finne ut mer om Ecolab Validex-programmet.

Ecolab Life Sciences Insight Articles

Life Sciences

Ecolabs livsvitenskapsavdeling er dedikert til å utvikle best mulig produkter og tjenester for å hjelpe våre kunder i både farmasøytiske og personlig pleie-industrier.

Beslektede artikler om renrom