OxyGuard™40

40 °C-løsning for dekke- og sengetøy innenfor kost og losji

OxyGuard40 er et kommersielt vaskeriprogram som er spesialtuviklet for å oppnå enestående hvithet, beskyttelse av lintøy, redusert energiforbruk og bærekraft. Det er et patentsøkt program som muliggjør vasking ved lav temperatur (40 °C) gjennom forbedret kjemi og utvidet kontakttid.  

Ecolab forstår det kommersielle markedet for vaskerier på hoteller, og kravene som vaskeriene står overfor for å oppnå optimale resultater med bruk av produkter som er bærekraftige. OxyGuard40-programmet er det første programmet av sitt slag på markedet som er miljøsertifisert (Ecolabel), noe som gjør det til en markedsleder innenfor bærekraft. Vann- og energiforbruket for vaskeprosessen reduseres med opptil 30 %, siden behovet for damp og vann er mindre for vask ved lavere temperatur.

Hovedegenskaper

  • enestående hvithetsgrad gjennom hele tekstilens levetid
  • de laveste driftskostnadene og den lengste levetiden for tekstiler
  • den høyeste standarden for bærekraft
  • godkjent for mijømerket EU-blomsten (EU Ecolabel)

Last ned OxyGuard40-brosjyren for mer informasjon

Hilton logo

Ecolab gir besparelser på Hilton-hoteller i Praha

Artikkel om løsning med OxyGurd40

I 2018 lanserte Hilton sine Travel with Purpose 2030 Goals, og ble det første selskapet innenfor kost og losji som satte i verk forskningsbaserte karbonreduksjonsmål godkjent av Science Based Targets-initiativet. Som del av de ambisiøse bærekraftmålene for hotellene sine har Hilton forpliktet seg til å fordoble investeringen sin på sosial innvirkning og halvere miljøavtrykket sitt gjennom ansvarlig kost og losji-drift på tvers av verdikjeden.

Ecolab arbeidet med Hilton og endret fullstendig tilnærmingen til vaskeprosessen. Fullstendig innføring av den EU-Ecolabel-registrerte lavtemperatursvaskeløsningen OxyGuard40 bidro til en betydelig reduksjon i vann- og energiforbruk på vaskeriet og støttet Hilton Prague i å nå bærekraftsmålene sine.

Ytterligere lenker og referanser 

  • Hohenstein Laboratories. Bekreftelsessertifikat for tekstillevetid og hvithetsgrad

    Vis bekreftelsessertifikat
  • Vasking med lav temperatur gjør det mulig for South West Laundry (Storbritannia) å oppnå betydelige besparelser

    Vis hele artikkelen (EN)

Tilknyttede programmer

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen tilknyttede programsider.