Løsninger for CIP/sirkulasjonsvask (cleaning in place)

KONSTRUERTE LØSNINGER FOR MAT OG DRIKKEVARER FOR CIP-SYSTEMET DERES

CIP-prosedyrer, -utstyr og -rengjøringskjemikalier er en kritisk del av det totale hygieneregimet i fasiliteter for mat og drikkevarer for å muliggjøre produksjon av trygg mat og matvareprodukter av høy kvalitet. CIP-metoden for rengjøring av indre overflater i anleggsutstyret ditt uten demontering, omfatter kanskje en av de mest etablerte automatiserte rengjøringsprosessene i bransjen for mat og drikkevarer.

Ecolabs ekspertise innenfor CIP-prosesser og -utstyr er uten sidestykke. Teamene våre samarbeider med dere for å spesialtilpasse et CIP-system for å oppfylle de spesifikke kravene deres og velge passende løsninger fra vår portefølje av rengjøringskjemikalier. Denne skreddersydde tilnærmingen optimaliserer produksjonskapasitetene deres for å levere driftsbesparelser og konsistente resultater gjennom å maksimalisere anleggsproduktivitet og forbedre sikkerhet og kvalitet i virksomheten deres.

Men Analyzing CIP Information
Forbedre CIP-prosessen deres

3D TRASAR™-teknologien for CIP synliggjør driftsproblemer med 24/7-overvåking og korrigerende tiltaksanbefalinger. 3D TRASAR™-teknologien for CIP er et diagnostisk verktøy for å verifisere nøkkelparametere for hver vask med CIP (Clean in Place) og varsler dere når ethvert vasketrinn avviker fra spesifikasjonen. Dere oppnår CIP-effektivitet for gjennomgående bedre resultater, samtidig som forbruket av vann, energi og avfall reduseres.

CIP-programmer, -produkter, -utstyr og -tjenester

Utforsk våre CIP-tilbud (ren på sedet)