Ren-på-stedet-løsninger (CIP)

Tilpasssede løsninger for CIP-systemer innenfor mat- og drikkevarer

Ecolab fant opp CIP, og siden det har vi fortsatt å være nyskapende. Teamene våre samarbeider med dere for å spesialtilpasse et CIP-system for å oppfylle de spesifikke kravene deres og velge passende løsninger fra porteføljen vår av CIP-rengjøringskjemikalier. Denne skreddersydde tilnærmingen optialiserer produksjonen deres, og er effektiv i driften.

Optimaliserte CIP-prosesser går ut over det å støtte bunnlinjen deres. De bidrar til å gripe tak i bærekraftig miljø og mangel på arbeidskraft, også. En mer effektiv bruk av ressurser betyr reduksjon av vann-, energi- og kjemiforbruket. Og digitale CIP-løsninger pluss automatiserte prosesser betyr at dere trenger mindre arbeidskraft.

De sentrale elementene i CIP-rengjøring støttes av Ecolabs avanserte kjemi. CIP-kjemikaliene våre er målrettet mot smuss som er vanskelig å rengjøre, slik at dere kan prioritere matsikkerhet og kvalitet.

CIP-prosesser, utstyr og rengjøringskjemikalier er en avgjørende del av hygieneregimet i anlegg for mat- og drikkevarer. Når dere samarbeider med Ecolab, får dere et CIP-system av høyeste kvalitet.  

Men Analyzing CIP Information

Forbedre CIP-prosessen deres

3D TRASAR™-teknologien for CIP synliggjør driftsproblemer med 24/7-overvåking og korrigerende tiltaksanbefalinger. 3D TRASAR™-teknologien for CIP er et diagnostisk verktøy for å verifisere nøkkelparametere for hver vask med CIP (Clean in Place) og varsler dere når ethvert vasketrinn avviker fra spesifikasjonen. Dere oppnår CIP-effektivitet for gjennomgående bedre resultater, samtidig som forbruket av vann, energi og avfall reduseres.

CIP-programmer, -produkter, -utstyr og -tjenester

Utforsk våre CIP-tilbud (ren på sedet)