Leslie Curry

Leslie Curry

KVALIFIKASJONER:

  • BSc i farmakologi/toksikologi
  • Over 30 års erfaring med evaluering av folkehelserisiko
  • IRCA-akreditert midlertidig GMP-revisor
  • Erfaren i globale forskriftrsmessige forhold og forvaltning av endring av forskrifter
  • Produktoverholdelse, forskrifts- og sikkerhetskunnskaper for rengjøringsmidler, desinfiseringsmidler, legemidler, ernæringsmidler, ernæringstilskudd, medisinske næringsmidler, tilsetningsstoffer for mat

Leslie Curry
VP, teknisk rådgivning valideringstjenester

Leslie er Vice President for Global Validation Services and Regulatory Affairs for Ecolab Life Sciences. Hun leder tekniske team i navigering gjennom cGMP-landskapet for steril og ikke-steril produksjon av legemidler og produkter innefor personlig pleie.

Leslies bakgrunn er innenfor vurdering av folkehelserisiko, forskriftsanliggender og produktforvaltning. Gjennom hele karieren har hun samhandlet med reguleringsmyndigheter globalt om beste praksis innenfor produktsikkerhet og risikovurdering for bransjene for legemidler, personlig pleie, næringsmidler, behandlingsernæring, industrikjemikalier og plantevern.

Før hun begynte i Ecolab i 2012 var Leslie leder for forskriftsmessige og vitenskapelige forhold hos Abbott Nutrition med fokus på utvikling av produktnyskapning og strategier for globale forskriftsmessige godkjenningsstrategier innenfor ernæringsprodukter for spedbarn og behandling. Før Abbott ledet hun Regulatory and Scientific Affairs hos Cargill, SC Johnson WAX og Environ. Leslies utdanningsbakgrunn er innenfor toksikologi og farmakologi.