Matt Cokely

Donald Singer

KVALIFIKASJONER:

  • Medlem av USP Microbiology Committee of Experts siden 2000
  • Nåværende leder av PDA Task Force
  • Medlem av den europeiske farmakopø 1 sin mikrobiologikomité
  • MA i mikrobiologi – University of Dayton
  • BA i biologi – Boston University
  • Over 35 års erfaring innenfor forskning, kvalitetskontroll og kvalitetsstyring

Donald Singer
Senior Microbiology Consultant

Don Singer er en Senior Microbiology Consultant for Ecolab og er Fellow i det American Society for Quality. Don har vært et medlem av USP Microbiology Committee of Experts siden 2000. Han er for tiden leder av PDA Task Force for revidering av den teknsike rapporten «Pharmaceutical Package Integrity Testing«» og var samforfatter av den tekniske rapporten «Exclusion of Objectionable Microorganisms».

Han er for tiden leder av PDA Task Force for revidering av den teknsike rapporten med tittelen «Pharmaceutical Package Integrity Testing«» og var samforfatter av den tekniske rapporten «Exclusion of Objectionable Microorganisms». Han er Certified Specialist Microbiologist (NRCM) og Certified Pharmaceutical GMP Professional (ASQ), og har vært Malcolm Baldrige National Quality Award Examiner. Don har over 35 års karriere som omfatter forskning, kvalitetskontroll, kvalitetsstyringse innenfor legemiddel-, kosmetikk- og matbransjer.

Don underviser også for tiden i Biopharmaceutical Quality-masterprogrammet på University of Maryland Baltimore County.

Don inviteres som foreleser om mange temaer og skal presentere på en rekke kommende globale og nasjonale arrangementer om en rekke forskjelige emner innenfor legemiddelbransjen. Som et aktivt medlem av flere bransjeorganisasjoner er Don i stand til å gi råd om flere utfordringer som legemiddelbransjen står overfor.