Forener teknisk ekspertise, digitale løsninger og rengjøringskjemi for å møte kravene til produsenter av produkter innenfor personlig pleie

Du møter vanskelige rengjøringshindringer hver dag: ingredienser som utgjør gode produkter for kundene dine, men som gir produksjonsutstyret ditt en utfordring. Over tiden har du kanskje funnet noen rengjøringsprodukter som fungerer, men innfri de egentlig forventingene dine? 

Må du gjennomføre rengjøringsprosessen flere ganger før du får et akseptabelt resultat? Er du alltid på jakt etter rengjøringsløsninger for nye produktblandinger? Tar rengjøringen opp unødvendig tid som kunne blitt brukt til å produsere produktet?Kjennes det egentlig ut som at du ikke har funnet det
perfekte produktet? Det kan nå endres.

Med Ecolab Life Sciences blir utstyret ditt rent - på første forsøk, hver gang. De tekniske ekspertene, forskerne og utviklerne våre samarbeider med dere for å se til at dere har den beste rengjøringsløsningen som er optimert for akkurat den typen urenheter, blandinger og produksjonsutstyr dere har. Slik gjør vi det:

Icon for perfect match page

CIP/COP-vaskemidler utviklet for utfordringer innenfor personlig pleie og kosmetikk

Ingrediensene du bruker, brukes kun innenfor personlig pleie-bransjen, men rengjøringsproduktene ble ikke laget eller testet for disse komplekse ingrediensene. Ecolab Life Sciences har, ulikt de fleste rengjøringsprodukter som er universelle og skal passe alle bruk, utviklet en serie med rengjørings- og desinfiseringsprodukter som er laget spesielt for produksjon av personlig pleie og kosmetikk. 

Icon for perfect match page

Forsknings- og utviklingslaboratorier som kan tilpasse seg de kjemikaliene du bruker med de riktige rengjøringsløsningene

Hver ingrediens og blanding du benytter, krever en unik rengjøringsløsning. Når du samarbeider med Ecolab Life Sciences, vil vårt forsknings- og utviklingsteam grundig teste og studere de blandingene du bruker på de overflatene du bruker de på, for å sikre at den rengjøringsløsningen vi anbefaler er skikkelig effektiv med optimal fortynning og påføring. 

Icon for perfect match page

Tekniske eksperter på stedet finner den perfekte match av rengjøring og effektivitet

Målet vårt er å gi deg mer enn rent utstyr. Vårt tekniske team jobber lokalt med deg for å gå igjennom driften, og anbefale hvordan du kan optimere rengjøringen av anlegget ditt. Vi hjelper deg med å implementere perfekt blanding av kjemi, med de mest effektive prosedyrene for å spare deg for rengjøringstid, arbeid og ressurser som energi, vann og kjemi.

Se eksempel på hva en kunde får når de samarbeider med Ecolab for å optimalisere driften:

Ecolab Life Sciences digitally enhanced cleaning and validation.

CLEEN: digitalt forbedret rengjøring og validering

Plattformen CLEEN eliminerer papirbasert avhengighet og tilbyr de revolusjonerende fordelene av digitale løsninger gjennom hele leveringskjeden til produsenter, og er spesialisert i validering og overholdelse av standardprosedyrer.

 

Finn ut mer om hvordan vi samarbeider med kundene våre om å finne den perfekte rengjøringsløsningen som kan bidra til å forkorte rengjøringstid, forbedre effektivitet og senke kostnader.

 

Se hvordan dere kan forbedre data, redusere risiko og overvåke parametere med CLEEN av Ecolab.

 


Kunders suksesshistorier

Kunder rundt om i verden har forkortet rengjøringstid, spart arbeidskraft, ressurser og penger ved å samarbeide med Ecolab om å løse utfordringene sine. Utforsk historiene deres nedenfor:

Lipstick containers

Løsemidler fullstendig erstattet med rengjøringsmidler

Jar of cosmetic cream in a personal care and cosmetics manufacturing plant

Leder innenfor dermokosmetikk reduserer rengjøringsutgifter

Tube of black mascara

Tekniske team sparer kosmetikkbedrift nesten EUR 750 k

Ecolab technician at a plant talking with a client

Ecolab sin Maxi Plonge øker fortjeneste

Icon for perfect match page

Klar for å finne din perfekte tilpasning?

Kontakt Ecolab for å drøfte hvordan vi kan samarbeide for å finne nye driftsstrategier.

Skjema for Life Sciences perfekte tilpasning

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.