Bringer teknisk ekspertise og rengjøringskjemi sammen for å møte kravene hos produsenter av personlig pleie

Du møter vanskelige rengjøringshindringer hver dag: ingredienser som utgjør gode produkter for kundene dine, men som gir produksjonsutstyret ditt en utfordring. Over tiden har du kanskje funnet noen rengjøringsprodukter som fungerer, men innfri de egentlig forventingene dine? 

Må du gjennomføre rengjøringsprosessen flere ganger før du får et akseptabelt resultat? Er du alltid på jakt etter rengjøringsløsninger for nye produktblandinger? Tar rengjøringen opp unødvendig tid som kunne blitt brukt til å produsere produktet?


Kjennes det egentlig ut som at du ikke har funnet det
perfekte produktet? Det kan nå endres.

Med Ecolab Life Sciences blir utstyret ditt rent - på første forsøk, hver gang. Våre tekniske eksperter, forskere og utviklere samarbeider med deg for å se til at du har den beste rengjøringsløsningen som er optimert for akkurat den typen urenheter, blandinger og produksjonsutstyr du har. Slik gjør vi det:

Icon for perfect match page
Produkter tilpasset utfordringene innen personlig pleie

Ingrediensene du bruker, brukes kun innenfor personlig pleie-bransjen, men rengjøringsproduktene ble ikke laget eller testet for disse komplekse ingrediensene. Ecolab Life Sciences har, ulikt de fleste rengjøringsprodukter som er universelle og skal passe alle bruk, utviklet en serie med rengjørings- og desinfiseringsprodukter som er laget spesielt for produksjon av personlig pleie og kosmetikk. 

Icon for perfect match page
Forsknings- og utviklingslaboratorier som kan tilpasse seg de kjemikaliene du bruker med de riktige rengjøringsløsningene

Hver ingrediens og blanding du benytter, krever en unik rengjøringsløsning. Når du samarbeider med Ecolab Life Sciences, vil vårt forsknings- og utviklingsteam grundig teste og studere de blandingene du bruker på de overflatene du bruker de på, for å sikre at den rengjøringsløsningen vi anbefaler er skikkelig effektiv med optimal fortynning og påføring. 

Mer
Icon for perfect match page
Tekniske eksperter på stedet finner den perfekte match av rengjøring og effektivitet

Målet vårt er å gi deg mer enn rent utstyr. Vårt tekniske team jobber lokalt med deg for å gå igjennom driften, og anbefale hvordan du kan optimere rengjøringen av anlegget ditt. Vi hjelper deg med å implementere perfekt blanding av kjemi, med de mest effektive prosedyrene for å spare deg for rengjøringstid, arbeid og ressurser som energi, vann og kjemi.

Mer

Innsyn i biovitenskap:
Personlig pleie-bransjen

Optimaliseringen av rengjøringsprosessen er avgjørende for å senke driftskostnader og nedetid, og for å nå bærekraftsmålene til firmaet (slik som redusert bruk av vann, kjemi og energiforbruk). De oftest møtte utfordringene i industrien er beskrevet i første artikkel i denne serien på to.

Waterproof Lipstick Coupon Picture
Utfordringer innenfor rengjøring, del I

Målet med denne artikkelen, den første i en serie på to, er å illustrere rengjøringsutfordringer som kosmetikkproduksjonen ofte står overfor, i tillegg til kravene til industrien. I den andre artikkelen i serien, gis grunnleggende veiledning til hvordan desinfiserings- og rengjøringsprosedyrer kan optimaliseres, helt fra valg av kjemisk utstyr til korrekt installasjon av utstyret tilgjengelig på stedet – og at alt gjøres i samsvar med industrikravene.

Parameters influencing cleaning are simply described within the Sinner Circle
Utfordringer innenfor rengjøring, del II
Målet med denne andre artikkelen er å gi grunnleggende veiledning i optimalisering av rengjøringsprosedyrer – helt fra valg av kjemisk utstyr til korrekt oppsett av utstyret tilgjengelig på stedet, og at alt gjøres i samsvar med industrikrav.
Icon for perfect match page

Klar for å finne din perfekte tilpasning?

Kontakt Ecolab for å drøfte hvordan vi kan samarbeide for å finne nye driftsstrategier.

Skjema for Life Sciences perfekte tilpasning

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

Hvis du vil avslutte abonnementet eller utforske andre alternativer for kommunikasjon om produkter og tjenester du kan være interessert i, gå til abonnementssenteret vårt.