Ecolaabs tekniske team hjelper kosmetikkbedrift med å spare nesten EUR 750 k årlig etter å ha introdusert Ecolab Maxi Detergent


Anvendelse: Bløtlegging (miksere, tanker)

Segment: Personlig pleie (sminke)

Utfordring:Identifisering av et alternativ til løsningsmidler (pigmentert sminke og vannfaste mascaraer som er vanskelig å rengjøre)

Anbefalt produkt: Maxi

Situasjon

En ledende kontraktsprodusent i produksjon av maskara i Italia hadde problemer med å fjerne vannfast maskara og pigmenter sminke fra blandingsutstyret sitt. Selskapet, som spesialiserer seg på produksjon av farget kosmetikk, hadde behov for et alternativ til deres nåværende bruken av løsemidler.

De hadde betydelige bekymringer for sikkerheten i forbindelse med risikoen for antennelse, i tilleg til at operatører brukte store mengder løsemidler med begrenset beskyttelse fra selskapets nåværende protokoll for personlig verneutstyr (PPE). I tillegg økte produksjonsvolumet brått da covid-19-pandemien og følgende restriksjoner begynte å avta. Kunden fikk et presserende behov for å redusere nedetiden mens de økte produksjonskapasiteten – et tiltak som ble hemmet av den nåværende protokollen deres. Det var behov for en mer effektiv løsning.

Løsning

Etter den første kontakten med Ecolab, ble det foretatt en undersøkelse på stedet for å identifisere de verste rengjøringsscenariene, gjennomgå nåværende rengjøringsprosedyrer, vurdere maskiner som brukes i prosessen, og systemet for avløpsvann. Fra denne gjennomgangen, avdekket Ecolab at tidligere rengjøringsløsninger hovedsaklig bestod av løsemidler (isodekan) og interne råmaterial (myristat). Fem prøver av de produktene som var vanskeligst å rengjøre, ble så testet, og det ble gitt anbefalinger for de beste rengjøringsprosedyrene.

Etter at Ecolab besøkte stedet for å bistå med å tilpasse og oppskalere de anbefalte rengjøringsprosedyrene, innførte kunden Ecolabs Maxi, et alkalisk vaskemidddel laget for bøtleggings- og skumprogrammer i produksjonen av produkter for personlig pleie og kosmetikk. Maxi er ideell for vannbasert fjerning av fettet, vannfast pigmentert smuss fra miksere som ikke er laget for CIP-rengjøring.

Alt ble gjennomgått sammen med lederen for kvalitetsvurdering for å evaluere nødvendig støttende dokumentasjon og etablere en strategi for rengjøringsvalidering for å evaluere de siste restene etter vaskemidler.

Resultater

Ecolabs løsning førte til en optimal rengjøringsytelse, forbedret sikkerhet for operatører, mindre nedetid, muliggjorde økt produksjonstid og reduserte påvirkningen fra ekstra nedstrømsprosesser (avfallshåndtering).

Klienten anslår at disse endringene har ført til imponerende innsparinger (detaljer på høyre side). Kunden samarbeider nå med Ecolabs tekniske team om å introdusere et nytt system for rengjøring på stedet (CIP) for å ytterligere optimalesere vann- og energiforbruk.

 

Ecolab Maxi Detergent case study statistics.

Ecolab MAXI


Flytende alkalisk vaskemiddel med høyt innhold av overflateaktive stoffer til bløtleggings- og skumprogrammer:

  • Anvendelig: Passende for bruk i eldre utstyr, laget for CIP-systemer så vel som til å rengjøre overflater.
  • Effektiv: Høyt innhold av overflateaktive stoffer gjør at Maxi er ideell som et unikt vaskemiddel for fjerning av organiske og pigmenterte produkter som maskara, leppestift, foundation, solkremer, med mer.

Slik tilfører Ecolab verdi:

Site Surveys Icon

Stedsbefaringer

Ecolab tilbyr befaringer fra et erfarent teknisk team for å gjennomgå nye eller nåværende produksjons- og rengjøringsprosesser.

VERDI+

  • Tekniske anbefalinger måles mot de mest relevante målene og de viktigste indikatorene for ytelse (sikkerhet, vannsparing, effektivitet osv.)
  • Formell rapport oppsummerer potensielle innsparinger
  • Leverer implementeringsstrategi som minsker avbrudd i produksjonen

 


Lab Studies Icon

Tekniske befaringer og beste praksis

Ecolabs tekniske team kan komme for å diskutere og problemsøke spesifikke avvik som kan være til bekymring for anlegget deres.

VERDI+

  • Rengjørings- og kontamineringsproblemer
  • Miljømessige ekskursjoner
  • Introduksjon av nytt utstyr
  • Optimalisering basert på økonomiske og miljømessige målsettinger

 


Disinfection Icon

Strategier for kontamineringskontoll (CCS)

Ecolabs meget erfarne GTC-team av mikrobiologer hjelper kunder med å utarbeide en robust CCS for rengjøring, desinfisering og dekontaminering.

VERDI+

  • Bidrar til å utarbeide strategier og systemer for å minske enhver identifisert risiko
  • Gir støttende dokumentasjon og informasjon om validering etter behov
Validation Icon

Hjelp med evaluering

Ecolab kan hjelpe til med den komplekse valideringsprosessen og endre kontroller ved å gi veiledning og dokumentasjon.

VERDI+

  • Veiledning og koordinering med akkrediterte kontrakttetlaboratorier
  • Gjennomgang av utkast til protokoller og resultater
  • Rådføre seg med deg angående begrunnelse for regulatoriske godkjennelser
  • Gir en omfattende valideringspakke for overflater og mikroflora i renrom

 


Dedicated Team Icon

Dedikert reguleringsteam

Ecolab drar nyte av bransjeekspertise for å gi innsikt og veiledning i reguleringsmessige forventninger, trender og tilgjengelig verktøy for å bidra til å sikre at sikkerheten og kvaliteten til et produkt overholdes.

VERDI+

  • Budrar til å sikre at cGMP overholdes for å sikre at rengjøring og desinfisering overholder produktsikkerhet og kvalitetskrav
  • Bidrar til å implementere valideringer som oppfyller reguleringsmessige krav

 


Customer Training icon

Opplæring av kunder

Ecolabs team består av eksperter for å bidra til å implementere, administrere og opprettholde kvalitet og overholde krav og protokoller.

VERDI+

  • Få de beste spraksisene og strategiene for implementering fra opplærte felteksperter og tekniske eksperter
  • Minske tiden du bruker på problemsøking med hjelp på stedet og prosessopplæring for å løse problemer raskt
Ecolab expert with a client in a manufacturing plant

Be om en gratis konsultasjon

Vil du se hvordan du kan få liknende suksess i anlegget deres? Be om en gratis konsultasjon for å se hvordan Ecolab Life Sciences kan bidra til å redusere nedetid og øke avkastningen på produksjonen ved å optimalisere rengjøring og desinfisering.

Beslektede suksesshistorier

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen suksessartikler.