En leder innenfor dermokosmetikk reduserer rengjøringsutgifter, vann og energi forbruk og nedetid med Ecolabs
vaskemiddel MCL B Alkaline


Påføring: Rengjøring på stedet

Segment: Personlig pleie (hudpleie)

Utfordring: Optimalisering av rengjøring av utstyr (vanskelig å rengjøre-krem med TiO2 og silikoner)

Anbefalt produkt: MCL B

Situasjon

Et multinasjonalt og ledende selskap innen dermakosmetikk basert i Frankrike lette etter en løsning for å optimalisere rengjøringen av prosessutstyr etter produksjon av en hudkrem. Denne kremen som er vanskelig å rengjøre (vann i olje, omvendt emulsjon med titaniumoksid og silikoner), krevde mer enn 8 timer for å få utstyret tilbake til akseptabel rengjøringsstandard med den forrige protokollen, og det ble brukt nærmere 14 000 liter vann.

Selv med den lange rengjøringstiden og det høye vannforbruket, var ikke resultatet, til tross for overholdelse, ideelt. Kunden lette etter en løsning for å redusere vannforbruket sitt og minske nedetid som lot dem brukte det nåværende utstyret sitt.

Løsning

Ecolabs tekniske eksperter dro på befaring for å vurdere driften til en kunde og se om det fantes muligheter til å forbedre driftseffektiviteten. De oppdaget at den nåværende rengjøringsmetoden i innledende fase som innebar en bløtleggeingsperiode med en blanding av råmateriale ga stort vannforbruk og lang rengjøringstid.

Etter befaringen analyserte Ecolab smussprøver og foretok laboratorietester under anleggsparameterforhold for å bidra til å identifesere et optimal rengjøringsmiddel. Testresultatet viste at Ecolab MCL B var den ideelle løsningen. Dette alkaliske vaskemiddelet er laget for å fjerne pigmentert smuss og blandinger som inneholder mineraler som er vanlig i kosmetikkbransjen.

Dette ga førsteklasses oppløsningsegenskaper sammenliknet med kundens daværende rengjøringsprosess, og førte til en forbedret rengjøringsytelse mot mineraler som inneholder smuss innenfor en kortere tidsramme.

Den foreslåtte rengjøringsprosessen ble implementert i en testkjøring på stedet. Denne testen var veldig vellykket, og gjenspeilet resultater som ble observert under laboratorietesten, og førte til at selskapet skiftet ut sin daværende rengjøringsprosess med denne.

Resultater

Ved å implementere MCL B, klarte kunden raskt å realisere påvirkning gjennom optimalisering av rengjøringsoppgaver som skapte flere fordeler.

Kunden reduserte utgifter til rengjøring i denne prosessen alene med USD 50 000 årlig, og synkende vannforbruk på 114 000 liter i året. At nedetiden sank etter introduksjonen av MCL B, sparte 63 timers funksjonell tid, noe som gjør ytterligere produksjon av 10 ekstra volum på ett år.

Ecolab’s MCL B Alkaline Detergent case study statistics.

Ecolab MCL B


Flytende alkalisk vaskemiddel med høy ytelse for å fjerne pigmentert smuss på én gang:

Effektiv:MCL B er ideell til å fjerne smuss som inneholder pigment og mineraler, som foudation, solkrem, ansiktsmasker med mer.

Ingen tilsetning kreves: MCL B er laget for å brukes alene som vaskemiddel, er operatørvennlig og gjør at det ikke er behov for å bruke en annen doseringspumpe.

Slik tilfører Ecolab verdi:

Site Surveys Icon

Stedsbefaringer

Ecolab tilbyr befaringer fra et erfarent teknisk team for å gjennomgå nye eller nåværende produksjons- og rengjøringsprosesser.

VERDI+

  • Tekniske anbefalinger måles mot de mest relevante målene og de viktigste indikatorene for ytelse (sikkerhet, vannsparing, effektivitet osv.)
  • Formell rapport oppsummerer potensielle innsparinger
  • Leverer implementeringsstrategi som minsker avbrudd i produksjonen
Lab Studies Icon

Laboratoriestudier

Ecolab tilbyr et laboratorieteam som kan analysere smuss og identifisere rester og testprøver.

VERDI+

  • Gir en raskere om mer vellykket rengjøringsanbefaling
  • Sikrer at den kjemiske løsningen er effektiv mot det unike, målrettede smusset deres
  • Bidrar til å avgjøre hva som er den optimale blandingen og implementering av parametere
Disinfection Icon

Desinfisering med kjemikalier kontra vann

Ecolab kan bidra til å implementere en validert strategi for rene CIP-systemer med registrerte kjemiske desinfiseringsmidler som et alternativ til vann og varme.

VERDI+

  • Spar vann som kan bidra til å møte bærekraftsmål
  • Reduser energi og tid ved å fjerne behovet for å varme opp vann til påkrevet temperatur
Validation Icon

Hjelp med evaluering

Ecolab kan hjelpe til med den komplekse valideringsprosessen og endre kontroller ved å gi veiledning og dokumentasjon.

VERDI+

  • Veiledning inneholder:
    - Rengjøringsprosessens design og utvikling
    - Validering av rengjøringsprosess
    - Kontinuerlig verifisering av rengjøringsprosessen
  • Bidrar til å sikre at prosessen følger regulatoriske forventninger og godkjente kriterier
Dedicated Team Icon

Dedikert reguleringsteam

Ecolab drar nyte av bransjeekspertise for å gi innsikt og veiledning i reguleringsmessige forventninger, trender og tilgjengelig verktøy for å bidra til å sikre at sikkerheten og kvaliteten til et produkt overholdes.

VERDI+

  • Budrar til å sikre at cGMP overholdes for å sikre at rengjøring og desinfisering overholder produktsikkerhet og kvalitetskrav
  • Bidrar til å implementere valideringer som oppfyller reguleringsmessige krav
Customer Training icon

Opplæring av kunder

Ecolabs team består av eksperter for å bidra til å implementere, administrere og opprettholde kvalitet og overholde krav og protokoller.

VERDI+

  • Få de beste spraksisene og strategiene for implementering fra opplærte felteksperter og tekniske eksperter
  • Minske tiden du bruker på problemsøking med hjelp på stedet og prosessopplæring for å løse problemer raskt
Ecolab expert with a client in a manufacturing plant

Be om en gratis konsultasjon

Vil du se hvordan du kan få liknende suksess i anlegget deres? Be om en gratis konsultasjon for å se hvordan Ecolab Life Sciences kan bidra til å redusere nedetid og øke avkastningen på produksjonen ved å optimalisere rengjøring og desinfisering.

Beslektede suksesshistorier

Dette er en karusell. Bruk knappene Neste og Forrige til å navigere, eller hopp til et lysbilde med lysbildepunktene.

Fant ingen suksessartikler.