På alle overflater.
I alle områder.

Hand Hygiene, Facility Disinfection and Product Manufacturing icons

_

Your Business In Safe Hands logo

Gjennomfør tiltak for å beskytte anleggene, produktene og
medarbeiderne deres

COVID-19-pandemien fortsetter å ha en kraftig virkning på hele verden og mer spesifikt, måten folk lever, arbeider og tenker på. Å arbeide med en enkeltleverandør for rengjørings-, desinfiserings- og håndhygieneløsninger er en enkelt måte å bidra til å sikre at virksomheten, og driftskostnadene deres, er beskyttet.

Ecolab Life Sciences er en ledende leverandør til produsenter innenfor legemidler og personlig pleie og kan hjelpe deg med å navigere de mange rengjørings-, desinfiserings- og saniteringsbehovene som finnes i driften. Utenom å levere de riktige rengjørings- og håndhygieneproduktene for alle situasjoner, deler vi også ekspertisen vår for å bidra til å hindre spredning av infeksjon og gi veiledning for å opprettholde en trygg og sunn drift.

Med Ecolab er virksomheten din i trygge hender.

 


Alle nøkkelområder i anlegget for
legemidler eller personlig pleie er  
dekket: 

Washing hands
• Håndhygiene

Å etablere et omfattende håndpleieprogram i hele anlegget for legemidler eller personlig pleie kan bidra til å forhindre spredningen av sykdom blant ansatte og besøkende. Ecolab har utviklet totale håndhygienetilbud, inkludert håndsåpe og desinfisering som gjør håndvaskvaner effektive, trygge og enkle.

_

Ecolab disinfectant spray
• Desinfisering av anlegg

Hyppig desinfisering av ofte berørte punkter, offentlige områder og kontorer i hele anlegget for legemidler eller personlig pleie er nøkkelen. Ecolab har en serie med godkjente og effektive desinfiseringsmidler som bruksklar spray eller våtserviettformat, ideelle for et spekter av rom og overflater.

_

Cleaning in production cleanroom facility
• Produkttilvirkning

Ecolab Life Sciences støtter sikkerhet, samsvar og driftseffektivitet for globale produsenter av legemidler og produkter for personlig pleie ved å levere en omfattende programbasert tilnærming til kontaminasjonskontroll, rengjøring og desinfisering. Våre ende-til-ende-løsninger som strekker seg fra grunnleggende rengjøring til kontaminasjonskontroll, gjør at du kan ha sikrere produkter og prosesser gjennom å redusere risikoene dine.

_

Ecolab sin påvirkning av verden

Gjennom nesten 100 år har Ecolab vært en partner til verdens største merker for å hjelpe dem med å fremme matsikkerhet, beskytte offentlig helse, optimalisere vann- og energibruk og drive effektivt. Vi har arbeidet i kulissene for å hjelpe virksomheter med å beskytte produktene sine, driften sin og stedene der mennesker spiser, sover, arbeider, har fritid og helbredes. De nyskapende produktene og tjenestene våre berører nesten alle sider av dagliglivet og brukes på sykenus, hoteller, restauranter, dagligvarebutikker, skoler, fabrikker og andre steder rundt om i verden. Fordi vi betjener kunder på nesten 3 millioner steder i 170 land, kan vi ha en betydelig påvirkning på verden – vi gjør den renere, tryggere og sunnere mens vi beskytter mennesker og vitale ressurser.

 

_

I 2019 samarbeidet vi med virksomheter for å hjelpe dem med å:

Handwashing icon

_

Rengjøre 40 milliarder hender

Wiping icon

_

Rengjøre mer enn 1 milliarder hotellrom

Mask icon

_

Regjøre mer enn 15 millioner pasientrom

Meal icon

_

Rengjøre 58 milliarder restaurantmåltider

Produce icon

_

Trygt produsere mer enn 36 % av verdens innpakninger

Infection icon

_

Redusere mer enn 1,2 millioner infeksjoner

_

Ecolab associates talking and sanitizing their hands

Er du klar til å beskytte hele anlegget deres?

Ecolab Life Sciences kan hjelpe.

Kontakt Ecolab Life Sciences NA

Ecolab Life Sciences er en pålitelig partner når det gjelder kvalitet, sikkerhet og effektivitet innenfor produksjon av legemidler og personlig pleie-produkter. Kontakt oss for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å nå målsetninger og holde dere i bresjen av teknologiutviklingen.

* angir påkrevd felt

Ved å merke av for «Ja» samtykker du i at Ecolab kan kontakte deg via e-post med kampanjetilbud, oppdateringer og annen informasjon. Hvis du vil fortsette kundeforholdet uten å motta markedsføringskommunikasjon, kan du sende inn informasjonen din uten å merke av for denne boksen.

Hvis du vil avslutte abonnementet eller utforske andre alternativer for kommunikasjon om produkter og tjenester du kan være interessert i, gå til abonnementssenteret vårt.

Er du bekymret over datavern? Se personvernerklæringen vår.

_