Hotel Room

Nøytralisering av lukt og stelletjenester

Dårlig lukt er stadig blant de fem første årsakene til at gjestene klager over en dårlig romopplevelse. Suksessen ligger i detaljene du iverksetter. Lukten i rommet er viktig for å holde kundene tilfredse og kan forbedre bunnlinjen for dere. Bli kvitt vond lukt med Ecolabs løsninger for luktkontroll.

Når det gjelder renhet, kjenner nesen det

Ecolab tilbyr løsninger som er spesifikt formulert med patenterte teknologier for å eliminere både hverdagslukt og dine mest krevende luktutfordringer. Resultatet? Luft som ikke bare er klar, men også ren. Så vær så god: Ta et dypt åndedrag og opplev det som gir et positivt førsteinntrykk, det essensielle tegnet på et virkelig rent sted: Det "lukter" rent.

Oasis Pro Range
OASIS PRO

For å drive frem eksepsjonelle resultater, trenger du produkter med høy ytelse. Det eksklusive utvalget vårt for housekeeping er spesialtilpasset for å sikre at rengjøringsarbeidere har riktig produkt, rengjøringsutstyr og opplæringshjelpemidler for oppgaven foran seg.

 

MAXX2
Den sikre måten å få best mulig rengjøringsresultater på. MAXX2 gir bedre rengjøring på en sikker måte, og fordi det hovedsakelig brukes ved lav konsentrasjon, kan det redusere rengjøringskostnadene og emballasjeavfallet.

 

Ytterligere løsninger for housekeeping

HousekeepingProgramFreshStart
Housekeeping-program

Sørg for at du leverer et rent, trygt og innbydende miljø som beskytter omdømmet deres.

allrengjøringsmidler
Riktig hygieneprogram er en fin måte å maksimalisere effektiviteten på.
Restroomwithtwocountermountedsinks
Rengjøring på toalettet

Rensligheten på toaletter er avgjørende for å beskytte merkevaren din.

Housekeping-utstyr

Vi forstår viktigheten av at medarbeiderne deres er trygge mens de arbeider effektivt.

 

Nedlasting av brosjyrer

Hvis du vil ha mer informasjon om produkter og finne ut mer om hvordan våre housekeeping- og vedlikeholdsprogrammer gir enestående og konsekvente resultater, som sikrer rene, trygge og komfortable omgivelser for alle på dine fasiliteter, laster du ned produktbrosjyren nedenfor.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.