SDS-søk

Sikkerhetsdatablader (SDS/MSDS) for produkter fra Ecolab er tilgjengelige i søket nedenfor. Det kan hende du må bla nedover for å se søkefeltet. ​​​​​​​Du kan søke etter produktnavn eller produktkode. Enkelte SDS-er er ikke tilgjengelige i SDS-søken nedenfor. Klikk på disse koblingene for å få tilgang til eller forespørre de SDS-ene.


Har du fremdeles ikke funnet sikkerhetsdatabladene du søkte etter?

Gjeldende Ecolab-kunder

Listen vår over tilgjengelige sikkerhetsdatabladdokumenter endres daglig. Hvis du etter å ha søkt på den nye portalen vår ikke finner et bestemt sikkerhetsdatablad, kontakt Ecolab-representanten deres for ytterligere hjelp.

Førstehjelpere, nødstilfeller

I tilfelle dere trenger et Ecolab-sikkerhetsdatablad som følge av en nødsituasjon (kjemisk søl, transportulykke eller utilsiktet utsettelse for kjemikalier), finn frem og ring telefonnummeret for landet deres på Nødkontakter-siden.

Tredjepartskonsolidatorer av sikkerhetsdatablad

Hvis du ikke er en Ecolab-kunde eller -førstehjelper, anses ikke behovet ditt for et sikkerhetsdatablad som en hastesak.

Nettstedet vårt tilbyr kun selvbetjent nedlasting av sikkerhetsdatablad. Hvis du ikke er i stand til å finne et bestemt sikkerhetsdatablad, er det mulig at prouktet har blitt avviklet.

ERKLÆRING
Når dere kjøper produkt(er) fra Ecolab, leveres samsvarende sikkerhetsdatablad (SDS/MSDS) sammen med produktene. Sikkerhetsdatabladene på ecolab.com er den siste versjonen tilgjengelig for produktene våre. Nye og oppdaterte sikkerhetsdatablad legges til etter hvert som de blir klare. Det kan imidlertid ta flere dager å legge inn oppdaterte sikkerhetsdatablad på nettstedet vårt. Ikke alle sikkerhetsdatablad er tilgjengelig på nettet.