Restroomwithtwocountermountedsinks

Rengjøring på toalettet

Rensligheten på toaletter er avgjørende for å beskytte merkevaren din. Det påvirker kundenes opplevelse og oppfatninger, oppmuntrer til lojalitet og påvirker hva de forteller familie og venner. 
HousekeepingProgramFreshStart
Få gjestene til å komme tilbake

Visste du at rene bad er viktigere for restaurantgjestene enn det kjøkkenrengjøring, vennlig service eller visuelt tiltalende mat er? 1

  • 78 % av gjester bedømmer et rent bad som en indikator på et rent kjøkken og høy matkvalitet2
  • 75 % av gjestene sier at de ikke ville komme tilbake til en virksomhet hvis badene ikke var rene3

Derfor er det viktig å være konsekvent med å levere et rent, friskt og sunt miljø.  Å ha prosedyrer, verktøy og opplærte medarbeidere kan hjelpe deg med å redusere infeksjonsrisiko på toalettene og forbedre merkevareomdømmet.

1. Technomic Consumer Restaurant Brand Metrics Program – FSR Segment – 3Q10 Report. 2. Blackistone H, Evans C (2004). The Lavatory Laboratory. Restaurant – kost og losji 88:142–144. 3. Klara R (2004a). Consumer Insights: The Comfort Zone. Restaurant Business 103:14-16

Oasis Pro Range
OASIS PRO
Rengjøring av toalettet er en topp prioritet for gjester og besøkende. Gled kundene dine med renere, luktfrie toalettrom med utvalget vårt av sanitær rengjøring for housekeeping som er spesialtilpasset for å sikre at du har riktig produkt, rengjøringsutstyr og opplæringshjelpemidler til oppgaven foran deg.

 

MAXX2
Den sikre måten å få best mulig rengjøringsresultater på. MAXX2 gir bedre rengjøring på en sikker måte, og fordi det hovedsakelig brukes ved lav konsentrasjon, kan det redusere rengjøringskostnadene og emballasjeavfallet.

Ytterligere løsninger for housekeeping

HousekeepingProgramFreshStart
Housekeeping-program

Sørg for at du leverer et rent, trygt og innbydende miljø som beskytter omdømmet deres.

allrengjøringsmidler
Riktig hygieneprogram er en fin måte å maksimalisere effektiviteten på.
Luktbekjemping
Tilby et rent og innbydende miljø fra det minuttet gjestene ankommer.
Housekeping-utstyr
Vi forstår viktigheten av at medarbeiderne deres er trygge mens de arbeider effektivt.
Nedlasting av brosjyrer

Hvis du vil ha mer informasjon om produkter og finne ut mer om hvordan våre housekeeping- og vedlikeholdsprogrammer gir enestående og konsekvente resultater, som sikrer rene, trygge og komfortable omgivelser for alle på dine fasiliteter, laster du ned produktbrosjyren nedenfor.

Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.