1. Hjem
  2. Våre konsepter
  3. Hva vi tilbyr
  4. allrengjøringsmidler
allrengjøringsmidler

allrengjøringsmidler

Riktig hygieneprogram er en fin måte å maksimalisere effektiviteten på. Ecolabs innovative, strømlinjeformede løsninger samt opplæring og utstyr i verdensklasse, lar deg gjøre rent på en trygg og god måte. Dette sikrer fornøyde gjester.

Fem-stjernes program for housekeeping

Visste du at nitti prosent av reisende unngår hoteller som er ansett for å være skitne? Hos Ecolab forstår vi betydningen av opplæring for å hjelpe kundene våre med å levere et rent, trygt og innbydende miljø for sine gjester. Uansett rengjøringsoppgaven gir Ecolabs fem-stjernes rengjøringsprogram enestående og konsekvente resultater for å gjøre rengjøringen lettere for dine ansatte og forbedre effektiviteten.

Kommersielle rengjørings- og desinfiseringsprodukter 

Our search returned no results.

Oasis Pro Range
OASIS PRO-SORTIMENT

For å drive frem eksepsjonelle resultater, trenger du produkter med høy ytelse. Det eksklusive utvalget vårt for housekeeping er spesialtilpasset for å sikre at rengjøringsarbeidere har riktig produkt, rengjøringsutstyr og opplæringshjelpemidler for oppgaven foran seg.

 

MAXX2-SORTIMENT
Den sikre måten å få best mulig rengjøringsresultater på. MAXX2 gir bedre rengjøring på en sikker måte, og fordi det hovedsakelig brukes ved lav konsentrasjon, kan det redusere rengjøringskostnadene og emballasjeavfallet.

 

YTTERLIGERE HOUSEKEEPING-LØSNINGER

HousekeepingProgramFreshStart
HOUSEKEEPING PROGRAM

Sørg for at du leverer et rent, trygt og innbydende miljø som beskytter omdømmet deres.

Restroomwithtwocountermountedsinks
RENGJØRING AV TOALETTROM

Rensligheten på toaletter er avgjørende for å beskytte merkevaren din.

LUKTBEKJEMPING

Tilby et rent og innbydende miljø fra det minuttet gjestene ankommer.

HOUSEKEEPING-UTSTYR

Vi forstår viktigheten av at medarbeiderne deres er trygge mens de arbeider effektivt.

 

NEDLASTING AV BROSJYRER
Hvis du vil ha mer informasjon om produkter og finne ut mer om hvordan våre housekeeping- og vedlikeholdsprogrammer gir enestående og konsekvente resultater, samt hvordan du sikrer rene, trygge og komfortable omgivelser for alle på dine fasiliteter, kan du laste ned produktbrosjyren nedenfor.