allrengjøringsmidler

allrengjøringsmidler

Riktig hygieneprogram er en fin måte å maksimalisere effektiviteten på. Ecolabs innovative, strømlinjeformede løsninger samt opplæring og utstyr i verdensklasse, lar deg gjøre rent på en trygg og god måte. Dette sikrer fornøyde gjester.

Fem-stjernes program for housekeeping

Visste du at nitti prosent av reisende unngår hoteller som er ansett for å være skitne? Hos Ecolab forstår vi betydningen av opplæring for å hjelpe kundene våre med å levere et rent, trygt og innbydende miljø for sine gjester. Uansett rengjøringsoppgaven gir Ecolabs fem-stjernes rengjøringsprogram enestående og konsekvente resultater for å gjøre rengjøringen lettere for dine ansatte og forbedre effektiviteten.

Oasis Pro Range
OASIS PRO

For å drive frem eksepsjonelle resultater, trenger du produkter med høy ytelse. Det eksklusive utvalget vårt for housekeeping er spesialtilpasset for å sikre at rengjøringsarbeidere har riktig produkt, rengjøringsutstyr og opplæringshjelpemidler for oppgaven foran seg.

MAXX2
Den sikre måten å få best mulig rengjøringsresultater på. MAXX2 gir bedre rengjøring på en sikker måte, og fordi det hovedsakelig brukes ved lav konsentrasjon, kan det redusere rengjøringskostnadene og emballasjeavfallet.

Ytterligere løsninger for housekeeping

Nedlasting av brosjyrer
Hvis du vil ha mer informasjon om produkter og finne ut mer om hvordan våre housekeeping- og vedlikeholdsprogrammer gir enestående og konsekvente resultater, som sikrer rene, trygge og komfortable omgivelser for alle på dine fasiliteter, laster du ned produktbrosjyren nedenfor.
Ecolab Healthcare mailing list registration
Nyhetsbrev

Abonner på e-postlisten vår i dag for å holde dere oppdatert på de nyeste innovasjonene, forskningen, arrangementene, tjenestene og de beste tipsene våre for å holde omgivelsene deres rene og trygge, drive effektivt og oppnå bærekraftmålene deres.